m@riucha Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 byłem niegrzeczny, bardzo niegrzeczny pani profesor, należy mnie ukarać
moskal Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 i sie kur.wa za nauke brać !!!! :kox:
AndyN Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 i sie kur.wa za nauke brać !!!! :kox: 14 lat ... To chyba gimnazjum?
moskal Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 i sie kur.wa za nauke brać !!!! :kox: 14 lat ... To chyba gimnazjum? 1 klasa , najlepsze dupeczki , mniam Andy , co to za mail od ciebie ???
Buba Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 [\guote] Andy , co to za mail od ciebie ??? No wlasnie o co chodzi bo ja tez dostalem
AndyN Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 i sie kur.wa za nauke brać !!!! :kox: 14 lat ... To chyba gimnazjum? 1 klasa , najlepsze dupeczki , mniam Andy , co to za mail od ciebie ??? Jeśli kumkasz w języku wroga zza zachodniej granicy (ja nie) to tam jest chyba napisane, że wszystko cacy i w ciągu 5 dni wysyłają. Chyba, że napisali, że "polnische schweine" nie obsługują, bo sprzedają "nur fur deutsche" i żebyście/my walili się na ryj
moskal Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 [\guote] Andy , co to za mail od ciebie ??? No wlasnie o co chodzi bo ja tez dostalem nie swiruj , jestem jedynym odbiorca :kox:
Reggi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 :polew: :polew: tego mi brakowalo - Raggson wracaj do stolicy bo jakas totalna nuda na spotach bez Ciebie ps. wiadomo że do WD trzeba 'zakANszać' ..wpadnę do Was przed świętami..więc kisic mi tu ogóry, garnek smalczyku i wudzitsu odpowiednio przymrozic , śledzia przyśmierdziec co by dobrze portem pachniało [br]Dopisany: Wrzesień 01, 2009, 10:10:58 _________________________________________________ nie swiruj , jestem jedynym matkoj**ca:kox: O rly? :polew:
MoorPH Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 madafaka men 1 września. Jak tam? Wszyscy wolne bo trzeba dzieciaczki do szkoły/przedszkola zaprowadzić? Mieszkam blisko liceum i już rano widziałem pierwsze grupki(dupki) ubrane na biało-czarno Oj.. powiem Ci że ja dziś do biura do Mińska przyjechałem.. i byylo co ogladać.. nie tylko te młode.. Ale również mamusie sie poubierały tak że hohooh [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 10:17_________________________________________________
moskal Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 :polew: :polew: tego mi brakowalo - Raggson wracaj do stolicy bo jakas totalna nuda na spotach bez Ciebie ps. wiadomo że do WD trzeba 'zakANszać' ..wpadnę do Was przed świętami..więc kisic mi tu ogóry, garnek smalczyku i wudzitsu odpowiednio przymrozic , śledzia przyśmierdziec co by dobrze portem pachniało [br]Dopisany: Wrzesień 01, 2009, 10:10:58 _________________________________________________ nie swiruj , jestem jedynym matkojebcapierwszym po Raggamanie :kox: O rly? :polew: [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 10:25_________________________________________________ same aniołki
Reggi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Nie ma to jak zdrowe dupsko nauczycielki :kox: [br]Dopisany: Wrzesień 01, 2009, 10:27:25 _________________________________________________
MoorPH Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 10:33_________________________________________________ ta w srodku niezły kurwiszo0n Ta po prawej nie lepsza.. :drool:
Reggi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Niezwykle niezwykłe wręcz przemagiczne dupsko :kox: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
moskal Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Niezwykle niezwykłe wręcz przemagiczne dupsko :kox: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
MoorPH Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Moskal dziubek dla Ciebie... Ale jęzor
Al_Capone Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 1 wrzesnia... no tak... To tlumaczy te wszystkei malolaty odpicowane w krotkie kiecki... Trza dobrze rok zaczac u Pana profesora
Rekomendowane odpowiedzi