Buba Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 cos wiecej o tej furmance? pierwszy raz ja widze...
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Jak mnie wkuurwia ta Vista.. Zainstalowałem sobie program z którego nie mogę korzystac bo nie mam uprawnień administratora.. :evil: Przecież to ja jestem do chuuja wafla administratorem :wallbash: Jak zwalczyc ten shit by program mi śmigał ?
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 zainstaluj XP Jakbym mógł to bym zainstalował..ale Żonie podoba się to pierdoleone menu w tym popapranym systemie.. a jak zmienię system to Żona zmieni moje zwyczaje żywieniowe..łóżkowe i życiowe. :polew:
poziek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 zainstaluj XP Jakbym mógł to bym zainstalował..ale Żonie podoba się to pierdoleone menu w tym popapranym systemie.. a jak zmienię system to Żona zmieni moje zwyczaje żywieniowe..łóżkowe i życiowe. :polew: http://www.buty-nestor.pl/obrazki/pantofel_model_22.jpg :gwizdanie: :naughty:
krzyniek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 zainstaluj XP Jakbym mógł to bym zainstalował..ale Żonie podoba się to pierdoleone menu w tym popapranym systemie.. a jak zmienię system to Żona zmieni moje zwyczaje żywieniowe..łóżkowe i życiowe. :polew: http://www.buty-nestor.pl/obrazki/pantofel_model_22.jpg :gwizdanie: :naughty: o kufa :polew:
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 http://www.buty-nestor.pl/obrazki/pantofel_model_22.jpg :gwizdanie: :naughty: HA Wiedziałem, że pantoflarskie gadki przywołają Cię na forum leszczu barowy :decayed: :naughty: Specjalnie to napisałem
poziek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 http://www.buty-nestor.pl/obrazki/pantofel_model_22.jpg :gwizdanie: :naughty: HA Wiedziałem, że pantoflarskie gadki przywołają Cię na forum leszczu barowy :decayed: :naughty: Specjalnie to napisałem nie zawracaj mi głowy bo obracam właśnie wieprzowinki na Torwarze
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 nie zawracaj mi głowy bo obracam właśnie wieprzowinki na Torwarze Bierz tą blondynę
poziek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ragguś pamiętasz: :naughty: :naughty:
bajk Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 nie zawracaj mi głowy bo obracam właśnie wieprzowinki na Torwarze Bierz tą blondynę :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 O skur... Poziek ..Pamiętam MMS'a Evoduślubu czy jakoś tak . :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 O skur... Poziek ..Pamiętam MMS'a Evoduślubu czy jakoś tak . :naughty: :naughty: powiem ci żebyś turlał dropsa :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 powiem ci żebyś turlał dropsa :naughty Słodki jak zwykle
poziek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 A tutaj już ząbki w akcji : \ :gwizdanie: :naughty:
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 :polew: Śmiesznie było..tylko później przez 1,5 miesiąca nie miałem alkoholu w ustach
Buba Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 A tutaj już ząbki w akcji : \ :gwizdanie: :naughty: :polew: :laghing2:
poziek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 :polew: Śmiesznie było..tylko później przez 1,5 miesiąca nie miałem alkoholu w ustach czym się strułeś tym się lecz :decayed: :decayed:
kokos Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jebłem
Rekomendowane odpowiedzi