Góral.tz Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 a może by ktoś na spota podrzucił?
boberek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Też chyba mam, muszę sprawdzić w trytytka garage Razem z Adasiem zalożyłes taki Garage
letallec Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 a może by ktoś na spota podrzucił? Moze będę we wtorek. Jak sie wczesniej nie wku..wie stojac w korku na JP2. Szufladę mam na pokładzie
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Też chyba mam, muszę sprawdzić w trytytka garage Razem z Adasiem zalożyłes taki Garage dokładnie a ty wciąż jesteś zazdrosny o mój podpis i o to, że to był moskal a nie ty
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 a gdyby ci powiedzieli, żebyś blondynek nie jechał w dupala to też byś przestał ? :naughty: :naughty: Jeeeeeebany zgrywus :polew: :polew: Też chyba mam, muszę sprawdzić w trytytka garage Razem z Adasiem zalożyłes taki Garage Adaś jest głównym udziałowcem...Poziek tylko zamiata :polew:
boberek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Też chyba mam, muszę sprawdzić w trytytka garage Razem z Adasiem zalożyłes taki Garage dokładnie a ty wciąż jesteś zazdrosny o mój podpis i o to, że to był moskal a nie ty no troche jestem roczarowany ze ty z moskalem razem .... a czy to była laska czy nie to ja juz nie wnikam moskal jak za Toba stał to wyobrażał sobie spokojnie kózko spokojnie to nie boli ciekawe po czym poznał :kox: :kox:
Góral.tz Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Mam cos podobnego w starej szufladzie na napoje. Sprzedam ja na czesci Też chyba mam, muszę sprawdzić w trytytka garage No to PANY sprawdźcie i dajcie znać może sobie za waszą przyczyna wyreperuję popielniczkę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 a czy to była laska czy nie to ja juz nie wnikam i tu jest sedno sprawy ty nie wnikasz a dla moskala czy dla mnie to najistotniejsza sprawa :kox: :tongue4:
MoorPH Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 14:14_________________________________________________
Aydaho Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Moorph .. co to do kurewa za kapiszony .. porzygać się można
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Moorph .. co to do kurewa za kapiszony .. porzygać się można Pisalem juz mu o tym pare stron wczesniej...
boberek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Moorph .. co to do kurewa za kapiszony .. porzygać się można szkoda ze te rózowe spodenki jeszcze jej z tyłu nie weszły
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Futrzaku Boberkowy gdzie się podział twój wpis, w którym darłeś łacha z ???? :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly: :naughty: :naughty:
boberek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pamietam tylko jak dzwoniłes do mnie ze 4 razy co masz zrobic z ta koszulką wytrzeć sobie trwarz czy brzuch i chodzic w niej jesszzce 12 godzin :kox:
Aydaho Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Pisalem juz mu o tym pare stron wczesniej... :naughty i jak widać ma to nadal w doopie
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pamietam tylko jak dzwoniłes do mnie ze 4 razy co masz zrobic z ta koszulką wytrzeć sobie trwarz czy brzuch i chodzic w niej jesszzce 12 godzin :kox: 700 69 69 69 to twój numer ? bo taki mam w kontaktach u siebie
MoorPH Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 To na pobudzenie, bo dzis taka fajna pogoda..
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 To na pobudzenie, bo dzis taka fajna pogoda.. Na pobudzenie takie paszkwile? Nigdy by sie czlowiek nie obudzil.
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 No MoorPH czasami jak doj**ie paszkwilem to aż boli
Rekomendowane odpowiedzi