Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

joł biczys

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema dziewuchy :hi:

no i musti pierwszy raz w życiu zobaczył że auto może na 3 biegu jechać 160km/h

ale 170 też by poszła, na 4-ce 200 i jeszcze 5 zostaje :naughty:

spoko ale nie moge chlopaka dołować , wiesz.... ma AWX-a :thumbdown:

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

:hi:

z7248531X.jpg

widać ze ostra ruchawica :kox:

Opublikowano

:hi::bry:

w PIĄTEK 13-go

:shocked:

:kox:

:>

Opublikowano

Wie , może ktos czy M@riucha rozwiązał problem z autem ??? bo nie wiem czy szykować sie na chlanie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Siema

Opublikowano

no i musti pierwszy raz w życiu zobaczył że auto może na 3 biegu jechać 160km/h :kox::polew: :polew:

Żadne hallo..mój kiblowaty Cif na 2 śmiaga 115-120 :decayed:

Jak te 1.8 T takie mułowate ? :decayed::naughty: :naughty:

Opublikowano

- Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.

- Łyżwy załóż !!

Opublikowano

Wie , może ktos czy M@riucha rozwiązał problem z autem ??? bo nie wiem czy szykować sie na chlanie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

jak na razie problem jest chyba rozwiązany, tzn przez ostatnie 1900km jakie zrobiłem w ostatnie dwa dni na trasie wawka-hamburger nic się nie działo. Rozebrałem każdą kostkę znajdującą się w pobliżu kierownicy i problem zniknął, czyli był jakiś niestyk. Jutro jak zdarzę to podjadę do gościa który mi zakładał alarm i podepniemy drugą centralkę do testów, może jednak miałeś rację co do usterki :mysli:. A napić się to możemy tylko nie w ten weekend bo jestem zjechany jak koń po westernie :thumbdown:

Ps. Może w Polsce kiepsko się zarabia i żyje w porównaniu do Niemiec ale chociaż u nas jest się za czym rozejrzeć na ulicy :evil::slina: a w niemcowni na 10h spędzonych w Hamburgu widziałem tylko 2 ładne laski :thumbdown: i trzecią z ładną figurą ale gorzej z facjatą.

Byliśmy w ok. 20 komisach i straszna lipa z autami. Tylko w jednym właścicielem był niemiec ale za to ceny powalały na kolanach. Reszta to standard czyli turcy, araby i ruskie. Były do wzięcia dwie B5 ale strasznie zajechane. Szwagier kupił golfa 4 kombi z 2004 roku 1.9TDI 131KM za 6500 chodź myślał też nad kupnem astry :polew: 1.3cdti z 2006 roku niby 98k przebiegu w podobnej cenie

Opublikowano

jak na razie problem jest chyba rozwiązany, tzn przez ostatnie 1900km jakie zrobiłem w ostatnie dwa dni na trasie wawka-hamburger nic się nie działo. Rozebrałem każdą kostkę znajdującą się w pobliżu kierownicy i problem zniknął, czyli był jakiś niestyk. Jutro jak zdarzę to podjadę do gościa który mi zakładał alarm i podepniemy drugą centralkę do testów, może jednak miałeś rację co do usterki :mysli:. A napić się to możemy tylko nie w ten weekend bo jestem zjechany jak koń po westernie :thumbdown:

Ps. Może w Polsce kiepsko się zarabia i żyje w porównaniu do Niemiec ale chociaż u nas jest się za czym rozejrzeć na ulicy :evil::slina: a w niemcowni na 10h spędzonych w Hamburgu widziałem tylko 2 ładne laski :thumbdown: i trzecią z ładną figurą ale gorzej z facjatą.

Byliśmy w ok. 20 komisach i straszna lipa z autami. Tylko w jednym właścicielem był niemiec ale za to ceny powalały na kolanach. Reszta to standard czyli turcy, araby i ruskie. Były do wzięcia dwie B5 ale strasznie zajechane. Szwagier kupił golfa 4 kombi z 2004 roku 1.9TDI 131KM za 6500 chodź myślał też nad kupnem astry :polew: 1.3cdti z 2006 roku niby 98k przebiegu w podobnej cenie

nedza straszna i wafle nie chcą z cen schodzić - dzsiaj rozmawiałem z komisem leasingowych aut - mają B7 S-line za 12950 E, po dłuższej gadce powiedział że ostatecznie może zejść na 12500 E ... kuźwa ale oferta :decayed:

nie opłaca się póki co tam jeździć

Opublikowano

Siema z rana :hi:

- Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.

- Łyżwy załóż !!

Adaś dojeba*eś :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Miażdży system...od 1:30 jest inny wymiar...

Opublikowano

W sam raz do evo , :polew:

Opublikowano

Nooo... Jacek Starchurski zamiata :polew:

Opublikowano

W sam raz do evo , :polew:

no a do czego innego to pasuje :)

do evo brody i okularów :)