Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Może ktoś na Spocie będzie chciał mi pomóc? i będzie miał Vaga? Moskal wyciągnie pomocną dłoń jak zawsze ja też mogę wyciągnąć pomocną dłoń tylko wszystkim ona kojarzy się z liściem :gwizdanie: Adacneo pomoże. Ja nie mam dzisiaj kompa ani kabla..
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 tylko w dużej rozdzielczości co by moskal nie musiał binokli wyciągać :kox: właśnie , mam mały monitor wiec sie Medaliku postaraj Klubowicz za dyche jak sie starałem o "klubowicza" to vagowałem wszystko i wszystkie a teraz to mi to ..... Pany przeciez ja nawet nie wiem jak to sie odpala :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Może ktoś na Spocie będzie chciał mi pomóc? i będzie miał Vaga? Moskal wyciągnie pomocną dłoń jak zawsze ja też mogę wyciągnąć pomocną dłoń tylko wszystkim ona kojarzy się z liściem :gwizdanie: albo z łopatą
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Adacneo pomoże. Adran to pewnie siedzi i opycha się makaronem Ja nie mam dzisiaj kompa ani kabla.. Ani ochoty żeby komuś pomagac właśnie , mam mały monitor wiec sie Medaliku postaraj Nosfer nooooo....pociesz chłopaka na budowie, co by dobra pamięciówka była :decayed:
antalek1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Może ktoś na Spocie będzie chciał mi pomóc? i będzie miał Vaga? Moskal wyciągnie pomocną dłoń jak zawsze ja też mogę wyciągnąć pomocną dłoń tylko wszystkim ona kojarzy się z liściem :gwizdanie: To co mogę liczyć na pomoc? Będziesz na dziś spocie?
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Coś na mały monitor ? Nie wciskaj kitu, że zaliczyłeś etap tarzania się w sianie Dawaj tu realne poślady :drool: :bicz3: Nie chce nic mówic , ale do końca roku zostało mało czaasu ....a dopiero 3368 strona ! Paaaanowie do chja sprężyc poślady !!! :decayed: :kox:
malik Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Mieliście może jakieś problemy z ESP? Zapala się mi czasem kontrolka. Czytałem coś o tym na forum, że to może być czujnik pod pedałem gazu lub zawilgocony chyba sterownik. Ale tam było opisane połączenie kontrolki ESP ze świecami żarowymi. to chyba nie pedał gazu tylko hamulca - jak chcesz mam gdzies w samochodzie sprawny czujnik - podmienisz na spocie i powinno być ok U mnie objaw był taki że walił kontrolką BRAKE na FIS a wynikiem tego było za niskie napiecie podczas rozruchu i gdy wartość spadał poniżej 11V FIS wywalał taki komunikat. Po wymienie AQ było OK ...za to zegary wyjebało w kosmos Wiem że AndyN miał podobne objawy do Twoich - w czasie jazdy zapalało się ESP - po wymianie czujnika położenia ped.hamulca - jest OK. Dokładnie. Też to miałem oraz paru innych znajomych w Passatach i w Skodach. Problem znany. Wymień czujnik. W ASO za ~40PLN. Tylko dokładnie sprawdź przed wykręceniem bo tych czujników tam jest kilka i ja przez pomyłkę chciałem wymienić ten od sprzęgła
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie mogę się tarzać się w sianie, bo chyba jestem na nie uczulony - później żałuję, że tam wlazłem
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 - później żałuję, że tam wlazłem kiedyś za dużo wypiłem, nawineła się taka ruda z fajną, jędrną dupeczką ...ale rano ............... też " żałowałem że tam wlazłem " :decayed:
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 - później żałuję, że tam wlazłem kiedyś za dużo wypiłem, nawineła się taka ruda z fajną, jędrną dupeczką ...ale rano ............... też " żałowałem że tam wlazłem " :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: Skoro żałowałeś to albo..zrobiłeś tak zwany strzał w bok na ciupcianie ....albo Panna po alkoholu była dużo ładniejsza
franio Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Jak-stary-moze-byc-kierowca,wid,11683046,wiadomosc.html
MoorPH Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Andy w samochodzie robi taki szpan: - Ej patrz na to... "włącza BT w kom." [****szukam**** ... *= znaleziono 97 urządzen Bluetooth] - Ekstra nie ? 2 lata rezałem :polew: :polew: Siema Wszystkim Moskal dostales mms'a?
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 A to nie lukaszr w przebraniu? W sensie na innych blachach?
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Strona 3369 Czas na cycki i poślady Coś dla Poziny
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 http://www.playhouse.com.pl - NOWY KLUB, ciekawy opis. "57 zniewalająco pięknych dziewczyn (i 4 dość brzydkie) czekają na ciebie"
Rekomendowane odpowiedzi