Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 no co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema Ludu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 no co Wkleiłeś mi się za posta Moskala Już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 BTW , jedzie laweta po strucla zielonego , w końcu sie go pozbyłem. ufff Nosfer nic juz z niej nie wyciągniemy Trzaba było se podmienic szyby na te ze ściemą Zawsze to mniej roboty Przemek..nie martw się .. daj na to konto fotkę tej dziewuszki od Ciebie z pracy :naughty: :naughty: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Wymienialem dzisiaj oslone przegubu i pojechalem do pewnego bardzo polecanego warsztatu. Nie bylo szefa (jak sie dowiedzialem tylko on robi Audi i VW). Pan nie bardzo ogarnial temat (powiedzial ze on tylko BMW i Ople robi) i wiekszosc rzeczy troche na sile robil ale najlepsze bylo jak przez caly czas mowil jacy to ludzie z klubow przyjezdzaja i jacy to sa najmadrzejsi. Dalo sie odczuc niechec (pracownika) do ludzi ktorzy patrza mu na rece i wiedza co robi i ze nie moze zadnego wałka zrobić. Mowil ze to najgorsi klienci. Przyjezdzaja i wymagaja. Ja bylem w szoku . Moze jakby szef byl to by to inaczej wygladalo i nie walilby mlotkiem w moje wachacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie ma jej dzisiaj.. [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 12:28_________________________________________________ Wymienialem dzisiaj oslone przegubu i pojechalem do pewnego bardzo polecanego warsztatu. Nie bylo szefa (jak sie dowiedzialem tylko on robi Audi i VW). Pan nie bardzo ogarnial temat (powiedzial ze on tylko BMW i Ople robi) i wiekszosc rzeczy troche na sile robil ale najlepsze bylo jak przez caly czas mowil jacy to ludzie z klubow przyjezdzaja i jacy to sa najmadrzejsi. Dalo sie odczuc niechec (pracownika) do ludzi ktorzy patrza mu na rece i wiedza co robi i ze nie moze zadnego wałka zrobić. Mowil ze to najgorsi klienci. Przyjezdzaja i wymagaja. Ja bylem w szoku . Moze jakby szef byl to by to inaczej wygladalo i nie walilby mlotkiem w moje wahacze. Który zakład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Do mnie wkońcu dotarły xenonki i już jestem po demontażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Trzaba było se podmienic szyby na te ze ściemą w sumie tylną mogliśmy wyjąć Wymienialem dzisiaj oslone przegubu i pojechalem do pewnego bardzo polecanego warsztatu. Nie bylo szefa (jak sie dowiedzialem tylko on robi Audi i VW). Pan nie bardzo ogarnial temat (powiedzial ze on tylko BMW i Ople robi) i wiekszosc rzeczy troche na sile robil ale najlepsze bylo jak przez caly czas mowil jacy to ludzie z klubow przyjezdzaja i jacy to sa najmadrzejsi. Dalo sie odczuc niechec (pracownika) do ludzi ktorzy patrza mu na rece i wiedza co robi i ze nie moze zadnego wałka zrobić. Mowil ze to najgorsi klienci. Przyjezdzaja i wymagaja. Ja bylem w szoku . Moze jakby szef byl to by to inaczej wygladalo i nie walilby mlotkiem w moje wahacze. przasnyska ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie ma jej dzisiaj.. Wolne jej dałeś ? Ja jest to kombinujesz, że to że tamto.. [br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 12:32:57 _________________________________________________ w sumie tylną mogliśmy wyjąć :confused4 No BA..zawsze to mniej wkurwiania się przy ściemie szyby Gadałeś z właścicielem Viagry w sprawie carbonów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Gadałeś z właścicielem Viagry w sprawie carbonów ? kolkov coś załatwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 jak ja lubie takie klimaty :drool: :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Trzaba było se podmienic szyby na te ze ściemą w sumie tylną mogliśmy wyjąć Wiele mogliśmy wyjąć ale myślałem, że sprzedałeś wraka Nie ma jej dzisiaj.. Wolne jej dałeś ? Niech leczy gardełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Gadałeś z właścicielem Viagry w sprawie carbonów ? kolkov coś załatwia Aaaaaa to torchę czasu minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 przasnyska ???? Przasnyska nie tyka nic poza VAG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Gadałeś z właścicielem Viagry w sprawie carbonów ? kolkov coś załatwia wczoraj opychał się ciastkami z bagażnika - nam nic nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 jak ja lubie takie klimaty :drool: :drool: Niektóre nauczycielki są za***iste :dance: Miałem takie dwie w LO..normalnie stukał by jak młody dzięcioł :kox: Niech leczy gardełko :naughty Podłączyłeś się pod aparat liżąco- ssący ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 przasnyska ???? Przasnyska nie tyka nic poza VAG. Mikey - a gdzies Ty wyparował tak momentalnie wczoraj ? tylko pióra fruwały jak wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Wiele mogliśmy wyjąć ale myślałem, że sprzedałeś wraka szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 wczoraj opychał się ciastkami z bagażnika - nam nic nie dał :polew: Dziwisz się jak chłopina ciężko pracuje aby obronic tytuł pracownika miesiąca Nawet jeśc nie ma kiedy [br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 12:44:08 _________________________________________________Dziś wypadało by dobic do 3900 stron :naughty: :naughty: Także witajcie się po 30 razy..możecie opowiadac o d*pach na boku..o tym, że ktoś ma problemy z dźwigowym ect :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 elo giejownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi