Reggi Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 no i jak się umówiliscie bo umieramy z ciekawości ... ?? Moskaliski odbierze osobiście :polew:
Korzeń Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 no i jak się umówiliscie bo umieramy z ciekawości ... ?? coś Ty Moskal nie zdradzi PO
poziek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 no i jak się umówiliscie bo umieramy z ciekawości ... ?? coś Ty Moskal nie zdradzi PO to nie chodzi o żadną zdradę niech jedzie i poszerza horyzonty, szkoli się, uczy nowego
poziek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Poziek ale masz blondi na furze lubie blondynki
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Gryzł bym jej cipkę jak surowy boczek ... do białej kosteczki ::
moskal Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 siema dziewuchy [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 06:33_________________________________________________ no i jak się umówiliscie bo umieramy z ciekawości ... ?? coś Ty Moskal nie zdradzi PO jaka zdrada ??? ten wyjazd dla nas obojga bedzie nowym doswiadczeniem , nie ma to jak dobrze poruchać obce baby na Lubelszczyźnie. Ragga mam nadzieje ze gdzieś wyskoczymy chyba obstukałeś sie w tamtejszych lokalach ???
Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Gryzł bym jej cipkę jak surowy boczek ... do białej kosteczki :: Byleby nie miała łona jak skóra od słoniny
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 jaka zdrada ??? ten wyjazd dla nas obojga bedzie nowym doswiadczeniem , nie ma to jak dobrze poruchać obce baby na Lubelszczyźnie. Ragga mam nadzieje ze gdzieś wyskoczymy chyba obstukałeś sie w tamtejszych lokalach ??? :laghing2: :laghing2: Akurat w Lublinie to byłem tylko w 1 lokalu Bo to miasto drechów i złodziei [br]Dopisany: Listopad 30, 2009, 08:25:52 _________________________________________________ Gryzł bym jej cipkę jak surowy boczek ... do białej kosteczki :: Byleby nie miała łona jak skóra od słoniny ..albo jak pięty nosorożca
Korzeń Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 nie ma jak to przyjsc do pracy na 8 ;-)
musti Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich schorowanych na ptasią grypę mnie już rozłożyło
moskal Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich schorowanych na ptasią grypę mnie już rozłożyło ja sie chyba od ciebie kórwa zaraziłem ,bo mnie telepie niemozliwie
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich schorowanych na ptasią grypę mnie już rozłożyło ja sie chyba od ciebie kórwa zaraziłem ,bo mnie telepie niemozliwie miło było chłopaki was poznać 1.11 każdego roku wychylę za was kieliszeczek
Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 A ja między poślady wsadzę sobie wacik nasączony spirytusem.. Na cześć tych którzy byli twardzi, ale wymiękli i poddali się wszechobecnej modzie na kolesiostwo
musti Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ja sie chyba od ciebie kórwa zaraziłem ,bo mnie telepie niemozliwie :confused4 Tak Ci dogrzało wczoraj na spocie to teraz zdychasz Witam wszystkich schorowanych na ptasią grypę mnie już rozłożyło ja sie chyba od ciebie kórwa zaraziłem ,bo mnie telepie niemozliwie miło było chłopaki was poznać 1.11 każdego roku wychylę za was kieliszeczek a my za Ciebie z mikołajem na święta też wychylimy
moskal Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 A ja między poślady wsadzę sobie wacik nasączony spirytusem.. a jest tam jeszcze miejsce ??? no chyba ze zamiasta "kulek szczęścia" to wsadzisz
Korzeń Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich schorowanych na ptasią grypę mnie już rozłożyło ja sie chyba od ciebie kórwa zaraziłem ,bo mnie telepie niemozliwie kłłłłitam :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 A ja między poślady wsadzę sobie wacik nasączony spirytusem.. a jest tam jeszcze miejsce ??? no chyba ze zamiasta "kulek szczęścia" to wsadzisz Kulki Gejszy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3283676
boberek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 http://www.joemonster.org/art/12816/Klienci_sieci_Wal_Mart_czyli_kosmici_na_zakupach
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich schorowanych na ptasią grypę mnie już rozłożyło ja sie chyba od ciebie kórwa zaraziłem ,bo mnie telepie niemozliwie Ja dzisiaj wybrałem się do lekarza bo od Lutego mam katar Kolejki jak ja pier**le i z powrotem :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi