Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich schorowanych na ptasią grypę mnie już rozłożyło ja sie chyba od ciebie kórwa zaraziłem ,bo mnie telepie niemozliwie Ja dzisiaj wybrałem się do lekarza bo od Lutego mam katar Kolejki jak ja pier***e i z powrotem :wallbash: Od Lutego masz katar ? k**wa... hardcore :polew:
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 może czym innym on jest wywołany ? :kox: :kox:
Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 może czym innym on jest wywołany ? :kox: :kox: Mężu masz tutaj.. popudruj sobie nosek to Ci wchłonie tą wilgoć..
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 może czym innym on jest wywołany ? :kox: :kox: Mam alergie na Ciebie Mężu masz tutaj.. popudruj sobie nosek to Ci wchłonie tą wilgoć.. Nosfer..ja to poczekam do Maja..później będziesz cienko pierdział pod pantoflem Kaśki :naughty: U mnie to nie do końca katar bo nie mam co wydmuchac..tylko mnie tam męczy przy zatokach A nie mam zbytnio czasu żaby pójśc do Pani doktor Dobrze że już przeszło mi kichanie bo męczyło mnie zawsze gdy brałem prysznic rano i wieczorem
Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Mężu masz tutaj.. popudruj sobie nosek to Ci wchłonie tą wilgoć.. Nosfer..ja to poczekam do Maja..później będziesz cienko pierdział pod pantoflem Kaśki :naughty: yeah right
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Mężu masz tutaj.. popudruj sobie nosek to Ci wchłonie tą wilgoć.. Nosfer..ja to poczekam do Maja..później będziesz cienko pierdział pod pantoflem Kaśki :naughty: yeah right wonna bet ??
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 yeah right Idz do Ajdaha na korki z wychowywania kobiety :good: ..idź póki jeszcze możesz Ja miałem korki u Stuliego, ŁukaszRR i Nadarzyńskiej chorągiewki :polew:
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 yeah right Idz do Ajdaha na korki z wychowywania kobiety :good: ..idź póki jeszcze możesz Ja miałem korki u Stuliego, ŁukaszRR i Nadarzyńskiej chorągiewki :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Jesteście j**nięci Jesteś zamroczony
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Jesteś zamroczony Chlapacze damskie ma na oczach więc co mu się dziwisz ... rzeczywistość okaże się brutalna
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a ty co sie nabijasz ?? :tongue4: :tongue4:
Nosfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a ty co sie nabijasz ?? :tongue4: :tongue4: ostatnio "Moorph" ma ograniczone wypowiedzi
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a ty co sie nabijasz ?? :tongue4: :tongue4: ostatnio "Moorph" ma ograniczone wypowiedzi stara ziura na forum
musti Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 http://moto.wp.pl/gid,11730075,title,ASC1-23d,galeriazdjecie.html
Aydaho Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pany - dobrze to hulać będzie ? chodzi mi czy strat na transferze nie ma jak np. będę cos zasysał albo net-napierdalankus uskuteczniał http://allegro.pl/item828117087_pentagram_hornet_wifi_usb_802_11g_gw_5lat_wys_24h.html
MoorPH Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a ty co sie nabijasz ?? :tongue4: :tongue4: ostatnio "Moorph" ma ograniczone wypowiedzi Nie chce mi sie gadać bo mój "cukierek" w piątek puścił soki z automata.. i kur.wa wracalem na lawecie spod Bydgoszczy.. Fura stoi na serwisie.. Podejrzewam że puścił jakiś przewód.. Więc od soboty jezdze bmw 320 i [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 13:22_________________________________________________ Pany - dobrze to hulać będzie ? chodzi mi czy strat na transferze nie ma jak np. będę cos zasysał albo net-napierdalankus uskuteczniał http://allegro.pl/item828117087_pentagram_hornet_wifi_usb_802_11g_gw_5lat_wys_24h.html Adaś po co Ci ten usb-wifi-cóś.. :?: Neowypierdka chcesz podlaczyc?
Rekomendowane odpowiedzi