moskal Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 spod Bydgoszczy.. a widzisz.... do brzydgoszczy sie nie jeździ , tam trąca tyfusem
MoorPH Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 spod Bydgoszczy.. a widzisz.... do brzydgoszczy sie nie jeździ , tam trąca tyfusem Ja to wiem.. Jechałem do Dąbek.. Za koszalinem.. I nie dojechałem.. Stanałem 25km za wspomnianym wcześniej zapomnianym przez świat miejscem[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 13:30_________________________________________________http://moto.wp.pl/kat,89554,title,11-latka-wiozla-samochodem-pijana-matke,wid,11703815,wiadomosc.html
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a widzisz.... do brzydgoszczy sie nie jeździ , tam trąca tyfusem Ja byłem na week, wczoraj wróciłem i jakoś nie zauważyłem żeby trącało
Aydaho Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Adaś po co Ci ten usb-wifi-cóś.. :?: Neowypierdka chcesz podlaczyc? stacjonarke pod TV chce podłaczyć - nie ma to jak Call of Duty w większym formacie [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 13:45_________________________________________________ a widzisz.... do brzydgoszczy sie nie jeździ , tam trąca tyfusem Ja byłem na week, wczoraj wróciłem i jakoś nie zauważyłem żeby trącało ups Moskal - podpadłeś Adminowi - pozostało Ci 38...37...36... sekund życia - wydymaj coś jeszcze przed śmiercią
MoorPH Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Adaś po co Ci ten usb-wifi-cóś.. :?: Neowypierdka chcesz podlaczyc? stacjonarke pod TV chce podłaczyć - nie ma to jak Call of Duty w większym formacie W tym przypadku nie pomogę.. Ja mam kabel S-video -> SCART pociągniety w puszce od lapka do TV, ale na kablu to traci jakość. Ale do filmow... Może być.. Choć zadowolony nie jestem. Chyba pociagne DVI albo coś innego.. Tylko uważaj, bo jak masz dobre kino to przy dobrych ustawieniach mozesz popuścić.. Jak bedą strzelali do Ciebie z tyłu..
moskal Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja byłem na week, wczoraj wróciłem i jakoś nie zauważyłem żeby trącało i to jest właśnie najgorsze ,że tego nie zauważasz
Korzeń Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pany - dobrze to hulać będzie ? chodzi mi czy strat na transferze nie ma jak np. będę cos zasysał albo net-napierdalankus uskuteczniał http://allegro.pl/item828117087_pentagram_hornet_wifi_usb_802_11g_gw_5lat_wys_24h.html napisz co kombinujesz.
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 i to jest właśnie najgorsze ,że tego nie zauważasz Nie znasz się
Buba Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 siema z rana moskal ogarnales kompa wreszcie?
moskal Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 i to jest właśnie najgorsze ,że tego nie zauważasz Nie znasz się akurat mieszkałem w Toruniu i wiem co nieco na temat bydgoszczy [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 14:28_________________________________________________ moskal ogarnales kompa wreszcie? niespecjalnie , bo żeby to zrobic musiałbym miec informatyka przy dópie i auto podpięte pod kompa
Flyer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Niech zgadne... Torun z Bydgoszcza tak samo kocha sie jak z Kielce z Radomiem?
Aydaho Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Torun z Bydgoszcza tak samo kocha sie jak z Kielce z Radomiem? jak Warszawa z resztą PL :decayed:
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Robert a ty co dopiero wstałeś za robotę byś się wziął
Flyer Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Torun z Bydgoszcza tak samo kocha sie jak z Kielce z Radomiem? jak Warszawa z resztą PL :decayed: Co mielismy okazje odczuc w okolicach Poznania :polew:
antalek1 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Robert a ty co dopiero wstałeś za robotę byś się wziął Mam syndrom dnia wczorajszego:) Ale już dochodzę do siebie
Korzeń Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Torun z Bydgoszcza tak samo kocha sie jak z Kielce z Radomiem? jak Warszawa z resztą PL :decayed: Co mielismy okazje odczuc w okolicach Poznania :polew: w Pile szczególnie, już nie wspomnę o iPhonie :kox:
MoorPH Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Torun z Bydgoszcza tak samo kocha sie jak z Kielce z Radomiem? jak Warszawa z resztą PL :decayed: Co mielismy okazje odczuc w okolicach Poznania :polew: :polew: :polew:
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Robert a ty co dopiero wstałeś za robotę byś się wziął Mam syndrom dnia wczorajszego:) Ale już dochodzę do siebie Czym się zatrułeś tym się lecz [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 14:51_________________________________________________Siema ogry
Aydaho Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Torun z Bydgoszcza tak samo kocha sie jak z Kielce z Radomiem? jak Warszawa z resztą PL :decayed: Co mielismy okazje odczuc w okolicach Poznania :polew: trabia panikują, na radiu drą ryja się że wariat i wogóle - a Michu z kamienną miną zwykłe wyprzedzanko na podwójnej pod górke robił ... Oskar ustawiał dupeczki na wieczór a ja trzymałem zawór żeby tapicery po bronxie nie zamoczyć straszne nerwusy w tym Poznaniu - potem taki do stolycy wjedzie i głupieje
Rekomendowane odpowiedzi