Korzeń Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ty najwyraźniej chcesz zostać Ojcem po raz drugi :kox:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ale sąsiadka to podobno widziała większe okazy :decayed: :naughty: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 To po cholerę klękałeś przede mną ? Może chciał Ci chapnąć ? :polew: :polew: :polew: :polew: Ty najwyraźniej chcesz zostać Ojcem po raz drugi :kox: Wszystko z czasem proszę cyca...obrałem taktykę przeplataną..ja już mam..później Nosfer..długo długo nic...a później Poziek ostatkiem sił coś skapnie :naughty: :naughty:
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Otóż to bradaaa. Widzę, że znasz takie akcje doskonale z własnego doświadczenia w kontaktach sąsiedzkich :naughty: no Ba !! tyle, że ja kwiatów nie daję ale - rasowa sasiadka to podstawa udanego pożycia każdego związku
MoorPH Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zielony ostatnio mi mówił że bardzo lubi tak: :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 :gwizdanie: A Ty co cwaniakujesz Panie "było zimno" ??? :kox: Dawno warsztaciku nie odwiedzałeś ??? :naughty: Może chciał Ci chapnąć ? :polew: :polew: :polew: :polew: Zdecydowanie nie Wszystko z czasem proszę cyca...obrałem taktykę przeplataną..ja..później Nosfer..długo długo nic...a później Poziek ostatkiem sił coś skapnie :naughty: :naughty: Skapnie ??? Skapać to może z pędzla, a nie pędzelka
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dawno warsztaciku nie odwiedzałeś ??? :naughty nie rzucaj słów na wiatr chudy...bo jak cie ciapnę któregoś razu to się skurczysz w ducha
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zielony ostatnio mi mówił że bardzo lubi tak: :gwizdanie: A teraz inny "zielony" Ci mówi.. że w sumie to wg. niego ten filmik propaguje przemoc, nawet trochę obraża jego uczucia religijne..
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 bo jak cie ciapnę któregoś razu to się skurczysz w ducha Nic nie będziesz ciapał ... ja jestem normalny i wolę kobiety
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Swoją drogą ciekawe czy moderator moze chodzić z kropkiem.. ?? nie dostaje kropka tylko VIP-a
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A Ty co cwaniakujesz Panie "było zimno" ??? :kox: Dawno warsztaciku nie odwiedzałeś ??? :naughty: Mroczne historie Michała. P :polew: :polew: :polew: :polew: Skapnie ??? Skapać to może z pędzla, a nie pędzelka ..Michał kieruje się dewizą.." Dobry malarz to i dużego pędzla nie potrzebuje "
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Swoją drogą ciekawe czy moderator moze chodzić z kropkiem.. ?? nie dostaje kropka tylko VIP-a :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 13:40_________________________________________________ ..Michał kieruje się dewizą.." Dobry malarz to i dużego pędzla nie potrzebuje " OJCIEC...idź sprawdź czy kupa była :naughty:
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dylemat internauty " Droga Redakcjo, czy jestem pedałem skoro polizałem przez chwile kumpla w członek.." .... :polew:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dylemat internauty " Droga Redakcjo, czy jestem pedałem skoro polizałem przez chwile kumpla w członek.." .... :polew: trza mu podesłać to: http://www.polykaj.pl/by-sperma-smakowala-lepiej/ co by partner się stosował
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 OJCIEC...idź sprawdź czy kupa była :naughty: :tongue4 Zdalnie czuję, że u Ciebie nie było po wczorajszym "ślizganiu" z Jankiem..czy tam w Jankach :naughty: :decayed:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 OJCIEC...idź sprawdź czy kupa była :naughty: :tongue4 Zdalnie czuję, że u Ciebie nie było po wczorajszym "ślizganiu" z Jankiem..czy tam w Jankach :naughty: :decayed: Janek wziął i upchał i wyjść nie chce :polew:
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Janek wziął i upchał i wyjść nie chce Jak to się mówi.. :naughty:
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dylemat internauty " Droga Redakcjo, czy jestem pedałem skoro polizałem przez chwile kumpla w członek.." .... :polew: trza mu podesłać to: http://www.polykaj.pl/by-sperma-smakowala-lepiej/ co by partner się stosował no cóż ... autor z niejednego kija musiał się napić
MoorPH Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A teraz inny "zielony" Ci mówi.. (...), nawet trochę obraża jego uczucia religijne.. No nie gadaj ze masz uczucia.. ??
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 To zależy czy odnośnie twojego materiału filmowegomam brać pod uwagę pkt. 8 regulaminu czy nie...
Rekomendowane odpowiedzi