Korzeń Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ja zamówiony mam gokart z quattro :gwizdanie: ale quattro jest cięższe i więcej pali :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ale mój będzie po chipie i Was objedzie..
Lukas Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Pańcio ja to myśle że Ty Wszystkich wyprzedzisz na wsteku
Korzeń Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ale mój będzie po chipie i Was objedzie.. chyba po rezystorze
Kolkov Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Pociąg. Przedział sypialny. Na górze koleś, na dole koleś. Nagle z góry – prosto na twarz tego na dole – zaczyna lecieć gówno. - Proszę pana, proszę się obudzić! Zesrał się pan! - Nie śpię.
PIXI Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Pociąg. Przedział sypialny. Na górze koleś, na dole koleś. Nagle z góry – prosto na twarz tego na dole – zaczyna lecieć gówno. - Proszę pana, proszę się obudzić! Zesrał się pan! - Nie śpię. Prawie się zesrałem ze śmiechu
Buba Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Pociąg. Przedział sypialny. Na górze koleś, na dole koleś. Nagle z góry – prosto na twarz tego na dole – zaczyna lecieć gówno. - Proszę pana, proszę się obudzić! Zesrał się pan! - Nie śpię. czyli jedym slowem szykuje sie jutro niezla zabawa powiedzcie mi czy na zwyklej stacji diagnostyczne ustawia geometrie? bylem dzisiaj i koles mi powiedzial ze oni nie ustawiaja, wrocilem do domu a w cenniku maja...
Korzeń Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 na stacji diagnostycznej to robisz tylko przegląd bardzo często jest tak, ze drzwi obok jest warsztacik, gdzie robią zawiechę itp. rzeczy potrzebne do uzyskania pieczątki w dowodzie
Lukas Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 z geometria jest tak ze nie wszedzie nawet jak mają sprzet to ustawia u mnie sie np. nie widzialy pod podwoziem czujniki
Korzeń Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 z geometria jest tak ze nie wszedzie nawet jak mają sprzet to ustawia u mnie sie np. nie widzialy pod podwoziem czujniki i u mnie też odkręcali osłonę
bajk Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 f*ck. nie ma to jak zacząć dzień od padnięcia AKU :wallbash: kto ma prostownik?
Nosfer Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Podłącz szeregowo 10 kilo cytryn, końcówki drutów podłącz tak jak klemy Powinno się trochę podładować
bajk Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Podłącz szeregowo 10 kilo cytryn, końcówki drutów podłącz tak jak klemy Powinno się trochę podładować
Buba Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 nie ma to jak zaczac dzien od pobudki przez moskala
moskal Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 nie ma to jak zaczac dzien od pobudki przez moskala
Rekomendowane odpowiedzi