Italiano Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ja już se pograłem. Zapraszam jutro lub pojutrze
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 a pozniej bedziesz na czacie sieedzial :polew:
MoorPH Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chłopaki gramy jakoś w kosza ? ktoś w ogóle obczaja ten sport ? Jestem za
moskal Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 siemacie dziewczęta Właśnie! A pro po Nicka, ktoś mi coś obiecał :gwizdanie: sory stary , zapomniałem , juz pisze PW do Scarlett chłopaki gramy jakoś w kosza ? ktoś w ogóle obczaja ten sport ? Ja obczajam i moge
Italiano Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Siema, jestem nowy. Czy ktoś zrobi mi logi dziś na spocie?
ono Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Siema, jestem nowy. Czy ktoś zrobi mi logi dziś na spocie? Zrób sobie spaghetti i nie zawracaj d*py ,
poziek Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Siema, jestem nowy. Czy ktoś zrobi mi logi dziś na spocie? Ja ci wyrezam turbo VAGiem
MRoger Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Siema, jestem nowy. Czy ktoś zrobi mi logi dziś na spocie? Ja Ci zrobię loga ... pod okiem odezwij się na gg Italiano Milano
Italiano Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Siema, jestem nowy. Czy ktoś zrobi mi logi dziś na spocie? Ja Ci zrobię loga ... pod okiem odezwij się na gg Italiano Milano Sorki, ale mam wszystko na laptopie, siedzę zupełnie na innych komputerach. Dzisiaj będę go miał, to ci podeślę.
MRoger Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 spoko ... log mi nie jest tak bardzo potrzebny ale przeczytaj priva
Aydaho Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Siema, jestem nowy. Czy ktoś zrobi mi logi dziś na spocie? Zrób sobie spaghetti i nie zawracaj d*py , :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Oniak kurva - iś libe diś !!! :polew: :polew: :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 siema mordeczki Potrzebuje dzisiaj i sprawdzić turbiny co w końcu z nimi jest. Miał niby być kolega od jasnej RS4 i mi to zrobić ale nie wiem czy napewno wpadnie. Jak ktoś ogarnia jak to zrobić (sprawdzenie ciś niedoładowania czy co tam) to weźta te swoje kompiutry i pomóżcie. A tak w ogóle to robimy jakieś gokarty dzisiaj czy jak?
Buba Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Pany prosbe mam. Wezcie na spota kable. Probowalem podpiac swoj telefon ale nie widzi mojego kabla. Moze przez to ze jest za 50zl moze z jakimis lepszymi zadziala. w programie nie ma za bardzo mozliwosci ustawienia czegokolwiek a fajnie by bylo WAG'owac komem
moskal Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Probowalem podpiac swoj telefon a robi toto logi ????
Buba Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Probowalem podpiac swoj telefon a robi toto logi ???? podobno robi ale nie potwierdze dopóki nie sprawdze...
Rekomendowane odpowiedzi