PIXI Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 LUZIK 2 NASI MISTRZOWIE POLSKI I MIEJSCE 28.03.2010 ŁÓDŹ Zobaczcie co potrafią 11 -letnie dzieciaki ( grupa HIP-HOP ) jest tam m/ innymi moja Córcia ..... eliminacje do Mistrzostw Świata - I Miejsce Żałuję że nie byłem w B.T. ale Rodzina też jest ważna
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Żałuję że nie byłem w B.T. ale Rodzina też jest ważna powiedziałbym najważniejsza
PIXI Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mcm nic dodać nic ująć ( ) szacun Wielki
Kolkov Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 LUZIK 2 NASI MISTRZOWIE POLSKI I MIEJSCE 28.03.2010 ŁÓDŹ Zobaczcie co potrafią 11 -letnie dzieciaki ( grupa HIP-HOP ) jest tam m/ innymi moja Córcia ..... eliminacje do Mistrzostw Świata - I Miejsce jeszcze raz gratulejszyn :oklaski:
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ale Rodzina też jest ważna ale koledzy tez :gwizdanie: A tak wogóle siema dziewczęta [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 07:00_________________________________________________ a ty kórwa spać nie mozesz ???
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Siema Pany - zgubiłem jeden dekiel z felungu - gdzie moge dokupić ( na allegro nie widzę )
Nosfer Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Też jeszcze nie widziałem takich.. Mi jednego brakowało - ..ale jakimś mega fartem, wogóle nie mam pojęcia jakim szczęściem udało mi się akurat znaleźć na ulicy dokładnie taki sam :gwizdanie: :gwizdanie:"
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 teraz gdzieś mój lezy ale gdzie ... kurva - j**ane ciołki z wulkanizacji złamali jeden zaczep przy wymianie kół i się obluzował
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Też jeszcze nie widziałem takich.. Mi jednego brakowało - ..ale jakimś mega fartem, wogóle nie mam pojęcia jakim szczęściem udało mi się akurat znaleźć na ulicy dokładnie taki sam :gwizdanie: :gwizdanie:" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: j**aniec
AndyN Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Też jeszcze nie widziałem takich.. Mi jednego brakowało - ..ale jakimś mega fartem, wogóle nie mam pojęcia jakim szczęściem udało mi się akurat znaleźć na ulicy dokładnie taki sam :gwizdanie: :gwizdanie:" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: j**aniec Tyle że ze złamanym jednym zaczepem ....
Nosfer Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 teraz gdzieś mój lezy ale gdzie ... kurva - j**ane ciołki z wulkanizacji złamali jeden zaczep przy wymianie kół i się obluzował nooo.. yebani.. Heniek z wulkanizacji to za 20zł wszystko zrobi.. - podłogę płytkami wyłoży, trawę skosi, obiad ugotuje, dekielek podpierdoli :gwizdanie: :gwizdanie:
Kowal Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to pozostając w temacie - siema dekle
Italiano Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Żeby było jajkowo, mata ode mnie życzenia. http://www.grafkomp2.nazwa.pl/NASZANOWA/media/FLASH/DYNGUS.swf
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Spowiedź. Mężczyzna. - (...) uprawiałem sex analny. - no to będzie piekło . - cały czas piecze ...
Buba Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zagadka za 100 pkt:) rozje..al mi się przegub zewnetrzny. Jestem 400 km od warszawy, jutro jade po uzywke z ahh chyba, jaka szansa że się rozleci po drodze? nie lubie takiej roboty ale musze być w poniedzialek w wawie:\
Rekomendowane odpowiedzi