moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siema dziewczęta Od Witka to się odpatykujcie bo się pojawi i wam nawtyka :polew: :polew: zapomniałem juz jak wygląda ten dziadek
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 TY PATRZ...NOS MAM CAŁY bo to fotka z tego roku
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :kox: :kox: :kox: moskal ten trzeci na zdjeciu to twoja osoba towarzyszaca?
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :polew: :polew: :polew: moskal ten trzeci na zdjeciu to twoja osoba towarzyszaca? tak , to łajza , tu mam lepszą fotke
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ps: Moskal mnie prosil abym tu do was zajrzal :gwizdanie:
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ps: Moskal mnie prosil abym tu do was zajrzal :gwizdanie:
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ps: Moskal mnie prosil abym tu do was zajrzal :gwizdanie: integrujesz sie? :gwizdanie:
Carlos Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siema http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12136711 Jakby takie znajome :gwizdanie:
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 przynajmniej swoje foty wrzucil[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 12:53_________________________________________________ale opis chyba dalej Pozka
miro_x Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Cześć. Potrzebuje pospawać ic (boczki) w okolicach Łomianek, Nowego Dworu M. Znacie jakiś tani warsztat gdzie by coś takiego zrobili ? Najlepiej tanio.
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Cześć. Potrzebuje pospawać ic (boczki) w okolicach Łomianek, Nowego Dworu M. Znacie jakiś tani warsztat gdzie by coś takiego zrobili ? Najlepiej tanio. ssg masz w dziekanowie na poziomkowej
PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 cyce Carlos ale się naśmigał długo ...nie wyrabia na paliwo ????? Buba opis Pozia
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 witamy ZBOWID na pokładzie , prosze ustapic miejsca starszemu :kox:
PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 witamy ZBOWID na pokładzie , prosze ustapic miejsca starszemu :kox: :polew: Siema Moskal żyjesz po Świętach
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kufa jak mi sie nie chce jeschac tej poloski zakladac :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 13:07_________________________________________________ witamy ZBOWID na pokładzie , prosze ustapic miejsca starszemu :kox: Siema Moskal żyjesz po Świętach moskal plyny popuszcza i w stresie zyje
Rekomendowane odpowiedzi