Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pany zna ktos jakas stacje diagnostyczna co robi przeglady bez zbednego czepiania sie szczegulow ? mam nie ori xenonki + brak spryskow a chcialbym miec przeglad tak - pisz na PW[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:29_________________________________________________ Coś przegapiłem taaa mój wyjazd z Arkadii Co jest Gregory coś się zjebało Kolkov staranował policyjną KIA, potem zbiegł ostrzeliwując pościg gradem pocisków z AK47 .... za tydzień każdy ma mieć po 2 patole dla Pana Kolkova i BEZ żadnych pytań
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Coś przegapiłem taaa mój wyjazd z Arkadii Co jest Gregory coś się zjebało Kolkov staranował policyjną KIA, potem zbiegł ostrzeliwując pościg gradem pocisków z AK47 .... za tydzień każdy ma mieć po 2 patole dla Pana Kolkova i BEZ żadnych pytań Wszystkim Adaś a tak na poważnie
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co tu kórwa talka cisza ??? gdzie łajzy jesteście ???? :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 za tydzień każdy ma mieć po 2 patole dla Pana Kolkova i BEZ żadnych pytań dobrze prawisz przyjacielu _________________________________________________ a tak naprawdę, przyjeb... kolesiowi w hak przy wyjeździe, nic się nie stało, u mnie mała ryska na zderzaku u niego rdza z haka wytarta, ale koleś się uparł, że chce oświadczenie. Jak już mu napisałem to oświadczenie to powiedział że on nie musi mi nic podpisywać, że po co w dwóch egzemplarzach owe oświadczenie i nie chce się ze mną szarpać i wzywa policję Tosik był w podobnym szoku co ja bo koleś jakiś pierd... Policaj przyjechali, spisali, mandat mi dali, a kolesia wyśmiali, że do takiej pierdoły im d*pę zawraca. W ogóle to policjanci wyluzowani, powiedzieli że koleś i tak nic nie dostanie i tak i niepotrzebnie tylko mi problemów z mandatem baran narobił Generalnie jakby ktoś z Was spotkał na swojej drodze Krzysztofa Czmiela z Kielc, jeżdżącego bordową Octavią TK 18989, proszę przekazać mu soczystego kopa w dupe
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pany co ze spotami - przenosimy Lukas co Ty na to :gwizdanie: Moskal zaspałeś do nie fikaj :polew: Kolkov jak go namierzę to go ch*ja wyciągnę za fraki a samochodu .
Kolkov Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co tu kórwa talka cisza ??? gdzie łajzy jesteście ???? :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: a Ty gdzie się szlajasz :?: Kolkov jak go namierzę to go ch*ja wyciągnę za fraki a samochodu .
MRoger Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 OMG .... Kolkow ..... osłów jak widać nie brakuje. Mój brat miał podobną sytuację bo jechał z żoną i się na wąskiej drodze stuknęli lusterkami. Debil wezwał policję ... miśki zaproponowali po 300 dla każdego bo współwina to mu szybko przemówiło do rozsądku.
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Moskal zaspałeś do nie fikaj :polew: ty stara pierdoło , nie zaspałem , tylko myślałem ze sie przywitałem a sie nie przywitałem :kox: :kox: ja nigdy nie zasypiam :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 OMG .... Kolkow ..... osłów jak widać nie brakuje. Mój brat miał podobną sytuację bo jechał z żoną i się na wąskiej drodze stuknęli lusterkami. Debil wezwał policję ... miśki zaproponowali po 300 dla każdego bo współwina to mu szybko przemówiło do rozsądku. daj spokój gość pojeb... jakiś, zero pojęcia o niczym, jeszcze wmawiał mi, że ramką od tablicy rej. porysowałem mu zderzak za hakiem
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Moskal zaspałeś do nie fikaj :polew: ty stara pierdoło , nie zaspałem , tylko myślałem ze sie przywitałem a sie nie przywitałem :kox: :kox: ja nigdy nie zasypiam :gwizdanie: Tylko nie pierdoło :polew: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 13:28_________________________________________________ OMG .... Kolkow ..... osłów jak widać nie brakuje. Mój brat miał podobną sytuację bo jechał z żoną i się na wąskiej drodze stuknęli lusterkami. Debil wezwał policję ... miśki zaproponowali po 300 dla każdego bo współwina to mu szybko przemówiło do rozsądku. daj spokój gość pojeb... jakiś, zero pojęcia o niczym, jeszcze wmawiał mi, że ramką od tablicy rej. porysowałem mu zderzak za hakiem A gdzie Koledzy .... nie pomogli Tosik nie miał klucza do kół w bagażniku :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Moskal - żużel przyjeżdżasz ???? co z sobotą ?? melduj staremu :naughty:
Nosfer Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Moskal - żużel przyjeżdżasz ???? co z sobotą ?? melduj staremu :naughty: Sobota - niedziela.. Ja pier**le.. Ale weekend
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Moskal - żużel przyjeżdżasz ???? co z sobotą ?? melduj staremu :naughty: Sobota - niedziela.. Ja pier***e.. Ale weekend w sobote wieczorem ogień , pojedziesz do domu odpocząć , w niedziele wstaniesz ,pochorujesz ździebko , zjesz objadek , o 15:00 wsiadasz w auto , podjeżdżasz do sklepu po browar , przyjeżdżasz do GM , oglądamy 2 meczyki/pijemy browary , o 20:00 do domu. FINAŁ co ??? chójowy łikend ???? :kox: :kox: ŁIKEND BAJKA :polew:
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Weekend jak talala :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:
musti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w sobote wieczorem ogień , pojedziesz do domu odpocząć , w niedziele wstaniesz ,pochorujesz ździebko , zjesz objadek , o 15:00 wsiadasz w auto , podjeżdżasz do sklepu po browar , przyjeżdżasz do GM , oglądamy 2 meczyki/pijemy browary , o 20:00 do domu. FINAŁ co ??? chójowy łikend ???? :kox: :kox: ŁIKEND BAJKA stare chlejusy
Coleman Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hejj ejjj panowie i panie zapraszam na spocik w czerwinsku http://www.a4-klub.pl/smf/all_spocik_w_czerwinsku-t124051.0.html z wawy jest to ok 50 km nawt nie cale
Rekomendowane odpowiedzi