Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7778176,W_sobote_prohibicja_w_Warszawie_tylko_do_18.html

"Rada Ministrów wydała dziś rozporządzenie, na mocy którego będzie obowiązywał całkowity zakaz sprzedaży i podawania alkoholu we wszystkich punktach sprzedaży detalicznej oraz w lokalach gastronomicznych: 17 kwietnia 2010 r. do godz. 18.00 na terenie Warszawy;18 kwietnia 2010 r. do godz. 20.00 na terenie Krakowa."

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7778176,W_sobote_prohibicja_w_Warszawie_tylko_do_18.html

"Rada Ministrów wydała dziś rozporządzenie, na mocy którego będzie obowiązywał całkowity zakaz sprzedaży i podawania alkoholu we wszystkich punktach sprzedaży detalicznej oraz w lokalach gastronomicznych: 17 kwietnia 2010 r. do godz. 18.00 na terenie Warszawy;18 kwietnia 2010 r. do godz. 20.00 na terenie Krakowa."

Komuna wróciła :mysli: - ja pier*ole :zemdlal:

Opublikowano

Nie załamuj się Pixej :decayed:

Aczkolwiek nie powiem - wku*wia nakładanie przez Państwo tego typu zakazów..

Btw. przegląd zrobiony - kolejny rok można jeździć :kox:

Opublikowano

skad masz takiego newsa?

Lepiej wal do monopolowego po kilka flaszek i plecak pełen browarów, bo "prohibicja" wraca !!!

:dziura:

Opublikowano

skad masz takiego newsa?

Lepiej wal do monopolowego po kilka flaszek i plecak pełen browarów, bo "prohibicja" wraca !!!

:dziura:

w lodowce mam 2x0.5l, litr spirytusu, 4 ciechany miodowe wiec jakos przetrwam weekend :gwizdanie:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Kolejki jak ho,ho w monopolowym :wallbash: Co do zakazu to przejebane Rząd nie ufa nam :polew:

Mówiłem że nie będzie problemów .... Taki samochód (świeży ) jaki diagnosta się przyczepi że xeny bez samopoziomu :cool1: a po za tym w zderzaku masz prawie ( robi wielką różnicę ) spryski :wink4:

Opublikowano

:polew:

:bag:

Opublikowano

Kolejki jak ho,ho w monopolowym :wallbash: Co do zakazu to przejebane Rząd nie ufa nam :polew:

Mówiłem że nie będzie problemów .... Taki samochód (świeży ) jaki diagnosta się przyczepi że xeny bez samopoziomu :cool1: a po za tym w zderzaku masz prawie ( robi wielką różnicę ) spryski :wink4:

Skończyło się tym, że nie wjechałem nawet na rolkę do testowania hamulców - wjazd i wyjazd - za niski :decayed:

Opublikowano

PIXI ktory w kolejce jestes?? :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Sąsiad :mysli: :mysli: :mysli: za nisko go posadziłeś :naughty: i nie dało rady wjechać na rolki nie urywając osłon pod spodem :>

Buba mam znajomą w żabce i sprzeda wieczorem bez kolejki spod lady :polew: :polew:

A jak zabraknie to się na mete skoczy :lol1:

Opublikowano

Sąsiad :mysli: :mysli: :mysli: za nisko go posadziłeś :naughty: i nie dało rady wjechać na rolki nie urywając osłon pod spodem :>

Buba mam znajomą w żabce i sprzeda wieczorem bez kolejki spod lady :polew: :polew:

A jak zabraknie to się na mete skoczy :lol1:

i co jeszcze ma spod lady :kox:[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 15:31_________________________________________________kufa zaraz mam kolosa ze statystyki, w h*j nic nie wiem, czarna magia :dziura:

Opublikowano

Buba to nie Twój kaliber :polew: :polew: :polew: ona ma po 30-stce ( 36 lat) mamuśka 2-ka dzieci :cool1: 50% starsza od Ciebie :blink: nawet by nie poczuła młodego ptaszka :gwizdanie:

DOYEBAŁEM TERAZ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Najpierw by zderzak odpadł :kox: Musiałem wołać naszego przyjaciela od części, żeby kontrolował czy wjadę w ogóle na stacje diagnostyczną - dosyć duży krawężnik :polew:

Opublikowano

Najpierw by zderzak odpadł :kox: Musiałem wołać naszego przyjaciela od części, żeby kontrolował czy wjadę w ogóle na stacje diagnostyczną - dosyć duży krawężnik :polew:

Musisz deski woźić i podkładać pod koła ..... :tongue4::polew: i nie zawracać głowy ***++

Opublikowano

W przyszłym tygodniu tył pójdzie w dół jeszcze :kox:

Opublikowano

W przyszłym tygodniu tył pójdzie w dół jeszcze :kox:

No teraz to można ...po przeglądzie :good:

Narqa ..... do wieczora lwy W-skie :tongue4:

Opublikowano

- Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.

- Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.

Przy następnej wizycie pacjent prosi:

- A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w pupie...

Italiano

bierij -> http://allegro.pl/item994872699_z_salonu_audi_z_niemiec_3_0_tdi_4x4_quattro_okazja.html :good:

Stoi na allegro od jakiś 3 tygodni.

Taka fura bez skóry, to jak facet bez śmigła.

Opublikowano

siema dziewczęta :hi:

Opublikowano

siema dziewczęta :hi:

:siema: brzydalu :tongue4: