Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7778176,W_sobote_prohibicja_w_Warszawie_tylko_do_18.html "Rada Ministrów wydała dziś rozporządzenie, na mocy którego będzie obowiązywał całkowity zakaz sprzedaży i podawania alkoholu we wszystkich punktach sprzedaży detalicznej oraz w lokalach gastronomicznych: 17 kwietnia 2010 r. do godz. 18.00 na terenie Warszawy;18 kwietnia 2010 r. do godz. 20.00 na terenie Krakowa."
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7778176,W_sobote_prohibicja_w_Warszawie_tylko_do_18.html "Rada Ministrów wydała dziś rozporządzenie, na mocy którego będzie obowiązywał całkowity zakaz sprzedaży i podawania alkoholu we wszystkich punktach sprzedaży detalicznej oraz w lokalach gastronomicznych: 17 kwietnia 2010 r. do godz. 18.00 na terenie Warszawy;18 kwietnia 2010 r. do godz. 20.00 na terenie Krakowa." Komuna wróciła - ja pier*ole
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Nie załamuj się Pixej Aczkolwiek nie powiem - wku*wia nakładanie przez Państwo tego typu zakazów.. Btw. przegląd zrobiony - kolejny rok można jeździć
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l skad masz takiego newsa? Lepiej wal do monopolowego po kilka flaszek i plecak pełen browarów, bo "prohibicja" wraca !!!
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l skad masz takiego newsa? Lepiej wal do monopolowego po kilka flaszek i plecak pełen browarów, bo "prohibicja" wraca !!! w lodowce mam 2x0.5l, litr spirytusu, 4 ciechany miodowe wiec jakos przetrwam weekend :gwizdanie:
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Nie załamuj się Pixej Aczkolwiek nie powiem - wku*wia nakładanie przez Państwo tego typu zakazów.. Btw. przegląd zrobiony - kolejny rok można jeździć Kolejki jak ho,ho w monopolowym Co do zakazu to przejebane Rząd nie ufa nam Mówiłem że nie będzie problemów .... Taki samochód (świeży ) jaki diagnosta się przyczepi że xeny bez samopoziomu a po za tym w zderzaku masz prawie ( robi wielką różnicę ) spryski
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Nie załamuj się Pixej Aczkolwiek nie powiem - wku*wia nakładanie przez Państwo tego typu zakazów.. Btw. przegląd zrobiony - kolejny rok można jeździć Kolejki jak ho,ho w monopolowym Co do zakazu to przejebane Rząd nie ufa nam Mówiłem że nie będzie problemów .... Taki samochód (świeży ) jaki diagnosta się przyczepi że xeny bez samopoziomu a po za tym w zderzaku masz prawie ( robi wielką różnicę ) spryski Skończyło się tym, że nie wjechałem nawet na rolkę do testowania hamulców - wjazd i wyjazd - za niski
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Sąsiad :mysli: za nisko go posadziłeś i nie dało rady wjechać na rolki nie urywając osłon pod spodem :> Buba mam znajomą w żabce i sprzeda wieczorem bez kolejki spod lady :polew: A jak zabraknie to się na mete skoczy
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Sąsiad :mysli: za nisko go posadziłeś i nie dało rady wjechać na rolki nie urywając osłon pod spodem :> Buba mam znajomą w żabce i sprzeda wieczorem bez kolejki spod lady :polew: A jak zabraknie to się na mete skoczy i co jeszcze ma spod lady [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 15:31_________________________________________________kufa zaraz mam kolosa ze statystyki, w h*j nic nie wiem, czarna magia
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Buba to nie Twój kaliber :polew: ona ma po 30-stce ( 36 lat) mamuśka 2-ka dzieci 50% starsza od Ciebie nawet by nie poczuła młodego ptaszka :gwizdanie: DOYEBAŁEM TERAZ :polew: :polew:
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Sąsiad :mysli: za nisko go posadziłeś i nie dało rady wjechać na rolki nie urywając osłon pod spodem :> Najpierw by zderzak odpadł Musiałem wołać naszego przyjaciela od części, żeby kontrolował czy wjadę w ogóle na stacje diagnostyczną - dosyć duży krawężnik
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l Sąsiad :mysli: za nisko go posadziłeś i nie dało rady wjechać na rolki nie urywając osłon pod spodem :> Najpierw by zderzak odpadł Musiałem wołać naszego przyjaciela od części, żeby kontrolował czy wjadę w ogóle na stacje diagnostyczną - dosyć duży krawężnik Musisz deski woźić i podkładać pod koła ..... i nie zawracać głowy ***++
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l W przyszłym tygodniu tył pójdzie w dół jeszcze No teraz to można ...po przeglądzie Narqa ..... do wieczora lwy W-skie
Opublikowano 16 Kwietnia 201016 l - Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem. - Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają. Przy następnej wizycie pacjent prosi: - A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w pupie... Italiano bierij -> http://allegro.pl/item994872699_z_salonu_audi_z_niemiec_3_0_tdi_4x4_quattro_okazja.html Stoi na allegro od jakiś 3 tygodni. Taka fura bez skóry, to jak facet bez śmigła.