hornet Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 sprobowalem raz na zaliczeniu ze statystyki. uruchomielem za***isty kalkulator i w ch***j okazalo sie ze nie mam zarejestrowanej wersji. oj jakie wkurwienie mnie wzielo... :polew: ano właśnie mój HTC ma QWERTY klawiaturę, automapę i od chu... innych gadżetów, których nie używam, a Windows Mobile generalnie niech spier... Mam nokię E71 jak chcesz to machniom
moskal Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Moskal zaspałeś ? kórwa , ma człowiek kilka dni wolnego to juz go do tablicy wywołują , dajta żyć :kox: :kox:
bajk Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 siemano trzeba chyba dzisiaj na spota podjechać :gwizdanie:
moskal Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 ale tu chójnia jest w temacie , nic sie nie dzieje
krzyniek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 ale tu chójnia jest w temacie , nic sie nie dzieje co racja to racja
Góral.tz Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 PIXI będziesz dzisiaj?? Bo chciałem oblukać szybki. :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Moskal będziesz dzisiaj ? Zabierz kabel do vaga :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Buba będziesz dziś ? zabierz laptopa :polew:
poziek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 laptopa będę miał tylko kabel się przyda :polew:
Buba Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Buba będziesz dziś ? zabierz laptopa :polew: bardzo kufa smieszne ale tu chójnia jest w temacie , nic sie nie dzieje ciebie nie bylo, ja w pracy... dwa podstawowe filary nieobecne i c**jnia na maxa
bajk Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 laptopa będę miał tylko kabel się przyda :polew: ja słyszałem, że jak ma się dwa moduły bluetooth to wtedy CAN chodzi po blutucie :kox:
Buba Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 laptopa będę miał tylko kabel się przyda :polew: ja słyszałem, że jak ma się dwa moduły bluetooth to wtedy CAN chodzi po blutucie :kox: a jak masz blueconnect i uruchomisz nasza-klase to mozna soft robic :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 wszystkim dzikom ... PIXI będziesz dzisiaj?? Bo chciałem oblukać szybki. :gwizdanie: :gwizdanie: Będę ..... jak zwykle :gwizdanie:
bajk Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 wszystkim dzikom ... PIXI będziesz dzisiaj?? Bo chciałem oblukać szybki. :gwizdanie: :gwizdanie: Będę ..... jak zwykle :gwizdanie: o której wyjeżdżasz?
Rekomendowane odpowiedzi