Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i fotek nie byly ale..byly wypucowane furki :cool:

oniak zawias pszemalinka..B7 wyglada teraz konkretnie :wink:

adamooo niezle furke odstawiles..jak na auto po dachowaniu :biggrin: wyglada cacy :a4fan: szybki ladne, kaloryfer daje rade i krzywe fele tez ujda w tloku :rotfl:

nie wiem tylko dlaczego wit.s ma sterowanie w swoim telefonie sprzetem grajacym wujka pozka :rolleyes::rotfl:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fotki porobimy na następnym slociku ale trzeba więcej ludzików :)

Ja się zgapiłem i aparat był u sasiada ale jak mowię ze na następnym będą to będą :P :redface:

By the way zatyczki do felg poszukiwane - oryginale audi wiecie jakie :P

Poziek kiedy zmieniasz felgi :smile:

Opublikowano

hornet, nie wywrzesz na mnie presji -skoro Kuniowi się nie udało to wiesz... jest to kwestia tylko w mojej głowie :wink: :twisted: :rotfl:

jadąc czerniakowską przeleciałem na pomarańczowym... dla panów z policji było to czerwone - 50 zł nie chciał ale 100 zł wziął - po raz pierwszy udało mi się dac w łapę policjantowi - dzięki Oniak :rotfl:

O reszcie wieczoru pewnie napisze Norbi... :wink::bicz:

jestem tez umówiony na poniedziałek w Diagtroniku na moj modół komfortu i na podłączenie manometru do pompy paliwa - może moje falowania to wynik braku ciśnienia paliwa :question::lol: taka jest teoria na dzień dzisiejszy... :wink:

Opublikowano

można powiedzieć iż rozdziewiczyłeś się w relacjach kierowca - policja :)

Opublikowano
50 zł nie

Uuuups. Trzeba więcej w dowód wsadzić :biggrin:

wypucowane furki
Sprytnie stanąłem, nie widać było g*wien ptasich na masce. W każdym razie wymyśliłem jak pokusic los z czystym autkiem - zaraz po myciu wpakuję je do garażu i będę jeździł autem panny. I poza tym, ze sie zakurzy, nie ma prawa nic sie zadziać.

Hornet. Wiesz, ze nie dam Ci spokoju :twisted:

Opublikowano

Panowie wpadłabym chętnie na taki spocik Warszawski z moją Niunią. Tylko proszę się nie śmiać za głośno z moich malowanych felg ... po 2 maja (zasilenie konta ...) się nimi zajmę ! :D

Opublikowano
Tylko proszę się nie śmiać za głośno z moich malowanych felg
Nikt się śmiał nie będzie, przynajmniej głośno :lol: . Wpadaj śmiało. Zapraszamy.
Opublikowano
Wpadaj śmiało. Zapraszamy.

Dokładnie.

Nikt się śmiał nie będzie, przynajmniej głośno

Nooooo... cóż. Przyjacielską szyderę w Klubie masz bankowo :biggrin:

Norbi. Jak tam Twój myśliwiec?

Opublikowano

Panowie nie dojechałem do Was mimo szczerych chęci, a było to tak.....

Pierwszy kill z aftem na miare eSy, Volvo S60 R. Zaczeło się od 3 biegu max, 4 max i Volvica która była przede mną przy wbijaniu 5 biegu była już za i wtedy prawa turbinka powiedziała f*ck You :evil: Potem to już spokojna droga do Diagtronika, tam rozbiórka afta i diagnoza.... wyjebało 1 łopatke po stronie wydechu. Turbo w środku jak i dolot, IC było czyściutkie aż dziwne :confused: Koledze przy podobnym killu na siekierce poleciały obie :frown: , czyli jakiś szczęściaż jestem czy jak... Przy okazji pozdrowienia i buziaki dla Kuniaka :rotfl: Tak czy inaczej wymieniam obie turbawki i jak znajde wkładam K04 i wtedy hmmm droga otwarta do prawdziwych mocy :quattro:

[ Dodano: 18-04-2007, 17:55 ]

Norbi. Jak tam Twój myśliwiec
Już masz :lol:
Opublikowano
czyli jakiś szczęściaż jestem czy jak...

To przynajmniej tyle dobrego.

Przy okazji pozdrowienia i buziaki
Czyżbyś przymierzał się do szturchniecia leżącego? :rolleyes: :twisted:
Opublikowano
Norbi napisał/a:

Przy okazji pozdrowienia i buziaki

Czyżbyś przymierzał się do szturchniecia leżącego?

Niech ma chłopaczyna satysfakcje :bicz:
Opublikowano

Słuchajta. Myślał ktoś z Was o tym coby kiedyś jakoś tak jednorazowo zrobić spota wspólnie z AKP?

Opublikowano

ja tylko chciałem powiedzieć, że mój moduł żyje i ma się świetnie :exclaim: odłączyłem wtyki i podłączyłem i ożył!!!

w poniedziałek w diagtroniku sprawdzamy ciśnienie paliwa :twisted:

Opublikowano
ja tylko chciałem powiedzieć, że mój moduł żyje i ma się świetnie odłączyłem wtyki i podłączyłem i ożył!!!
No to rewela :exclaim:

[ Dodano: 18-04-2007, 19:31 ]

Słuchajta. Myślał ktoś z Was o tym coby kiedyś jakoś tak jednorazowo zrobić spota wspólnie z AKP?
Można spróbować, ale słabo to widze. Spank niech sie wypowie, on z nimi obcuje. Dla mnie AKP to kopalnia wiedzy i uż... :wink:
Opublikowano

a co cie tak naszło :question: maja jakieś mocne fury :question: tak żeby objechać kilku to mogę się spotkać :twisted: :rotfl:

a najbardziej to czekam na spot z CTV :wink::rotfl:

[ Dodano: 18-04-2007, 20:16 ]

Norbi specjalne życzenia od Kunia :wink: właśnie się smiejemy :wink::rotfl:

Opublikowano
ja tylko chciałem powiedzieć, że mój moduł żyje i ma się świetnie :exclaim: odłączyłem wtyki i podłączyłem i ożył!!!

I zarabiscie. nie wiem czy do kapsla dzwoniles, ale dokladnie to wlasnie zarekomendowal hehehe

[ Dodano: 18-04-2007, 21:56 ]

a co cie tak naszło :question: maja jakieś mocne fury :question: tak żeby objechać kilku to mogę się spotkać :twisted: :rotfl:

Nooopatrzac jakie tam fury, to chyba nie byloby problemu hehehe. Aaaa tak sobie pomyslalem. my we wtorki, oni srody.Tak dla kolorytu. Ale mata racje-trza w realu pogadac ze Spanky'm.

Opublikowano
wit.s napisał/a:

a co cie tak naszło maja jakieś mocne fury tak żeby objechać kilku to mogę się spotkać

ja nie myslalem i....nie mysle :biggrin:

a tak poza tym to jakby przyjechal L. zielona 80 :wink: sedan to wciaga na dzien dobry wujka pozka, kunika i platiego, potem, smierdzace dizle z obnizonym oniakiem wlacznie i..na deser Norbiego, nawet z nowymi turbinami :smile:

Opublikowano
zielona 80 sedan

co to za paździoch?? ma to wogóle przegląd /?? :twisted: :rotfl::rotfl::bicz:

Brynia moja kom jest rudna w obsłudze :rotfl::wink:

Opublikowano
T-żółw napisał/a:

zielona 80 sedan

co to za paździoch?? ma to wogóle przegląd /??

ma i takie czasy w 2005 pierdyknal :wink:

ET 13.28

ET + RT 13.881 :cool: teraz chyba raczej lepiej daje :wink:

Opublikowano
ET 13.28

nawet przy mnie nie pierdnie :wink: dam mu fory i nie wyjme car audio :rotfl::rotfl: