moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ja w twoim przypadku pchałbym kase w ese pier**l motor
Aydaho Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Kali - sprzedaj wszystko i jedź w Bieszczady
Kolkov Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Kali - sprzedaj wszystko i jedź w Bieszczady :laghing2: :laghing2: :laghing2:
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Łajdaho tak będzie najlepiej chyba Zobacze jeszcze na ile mi wyceni mechanior wszystko co trzeba zrobić i wtedy podejme decyzje. Ale już wiem, że na 99% nie sprzedam eSy. Miałem już kilka podejść ale nie potrafie się z tym autem rozstać. Niby tylko kupa blachy a tyle frajdy przynosi
moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 nie sprzedawaj , jakbym miał troche kasy to bym wziął. pod koniec roku zwtróce sie do ciebie a ile bys cenił ????
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 na dzien dzisiejszy wysatwiłbym za 30 a do addania byłaby za min. 28 tysi. Ale zoabczymy jak to bedzie. Napewno jak włoże w nią troche kasy to nie bede chciał sprzedawać tak szybko. Wszystko się okaże na dniach.
Aydaho Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Łajdaho tak będzie najlepiej chyba Zobacze jeszcze na ile mi wyceni mechanior wszystko co trzeba zrobić i wtedy podejme decyzje. Ale już wiem, że na 99% nie sprzedam eSy. Miałem już kilka podejść ale nie potrafie się z tym autem rozstać. Niby tylko kupa blachy a tyle frajdy przynosi no widzisz i po problemie
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Kali - sprzedaj wszystko i jedź w Bieszczady no wyjebalem z fotela :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MRoger Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ja w twoim przypadku pchałbym kase w ese pier**l motor Dokładnie ... motor w Esie zostaw w spokoju i inwestuj w plastiki, diody i blachę ryflowaną
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ja w twoim przypadku pchałbym kase w ese pier**l motor Dokładnie ... motor w Esie zostaw w spokoju i inwestuj w plastiki, diody i blachę ryflowaną sonary, rozowe podswietlenie i futerko w srodku i bedzie PIMP eSa...
moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ja w twoim przypadku pchałbym kase w ese pier**l motor Dokładnie ... motor w Esie zostaw w spokoju i inwestuj w plastiki, diody i blachę ryflowaną sonary, rozowe podswietlenie i futerko w srodku i bedzie PIMP eSa... a na szybie z przodu jako ochrona przed słońcem czarny pas a na pasie bialymi literami : " DAJ MU !!! "
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Naprawde jesteście wspaniali, wiedziałem, że moge na Was liczyć. Te cenne porady, futerka, naklejki, diody, blacha... Będzie piękna eSa. Dodatkowo na zime sobie pług doczepie to bede dorabiał
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Naprawde jesteście wspaniali, wiedziałem, że moge na Was liczyć. Te cenne porady, futerka, naklejki, diody, blacha... Będzie piękna eSa. Dodatkowo na zime sobie pług doczepie to bede dorabiał a ile z metra bedziesz bral bo mam troche morg do obskoczenia??
moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Naprawde jesteście wspaniali, wiedziałem, że moge na Was liczyć. Te cenne porady, futerka, naklejki, diody, blacha... Będzie piękna eSa. Dodatkowo na zime sobie pług doczepie to bede dorabiał w sobote wieczorem naprowadze cie na dobrą droge w poniedziałek zamawiamy fmica twin z respectu podjeżdżasz do mnie na budowe i rżniemy zderzak w tym jestem naprawde dobry
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Naprawde jesteście wspaniali, wiedziałem, że moge na Was liczyć. Te cenne porady, futerka, naklejki, diody, blacha... Będzie piękna eSa. Dodatkowo na zime sobie pług doczepie to bede dorabiał w sobote wieczorem naprowadze cie na dobrą droge w poniedziałek zamawiamy fmica twin z respectu podjeżdżasz do mnie na budowe i rżniemy zderzak w tym jestem naprawde dobry
moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Naprawde jesteście wspaniali, wiedziałem, że moge na Was liczyć. Te cenne porady, futerka, naklejki, diody, blacha... Będzie piękna eSa. Dodatkowo na zime sobie pług doczepie to bede dorabiał w sobote wieczorem naprowadze cie na dobrą droge w poniedziałek zamawiamy fmica twin z respectu podjeżdżasz do mnie na budowe i rżniemy zderzak w tym jestem naprawde dobry
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 to powiedz co bedziesz zakladal u siebie, to tajjemnicze cus
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Na razie to mi się zlot A3 kroi na 28-30.05 ale po nim coś sie podziała. I w końcu bym zrobił coś z lakierem bo mnie wkurzaja te wgniotki i rysy. Ale napewno bede sie odzywał jak tylko bedzie $$$ na rezanko
Rekomendowane odpowiedzi