krzyniek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 spocik jak zawsze prze...uj cantona Thx :notworthy: chyba ci jeszcze nogi drżą :gwizdanie: tylko jak wysiadałem :tongue4:
Buba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 spocik jak zawsze prze...uj cantona Thx :notworthy: chyba ci jeszcze nogi drżą :gwizdanie: tylko jak wysiadałem :tongue4: to od sprzegla, reszta nie robi takiego wrazenia
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 spocik jak zawsze prze...uj cantona Thx :notworthy: chyba ci jeszcze nogi drżą :gwizdanie: tylko jak wysiadałem :tongue4: to od sprzegla, reszta nie robi takiego wrazenia kto sterował ??? kórwa teraz żałuje ze w zeszłym tygodniu jak cantona chciał dać kluczyki to sie nie zgłosiłem
krzyniek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 spocik jak zawsze prze...uj cantona Thx :notworthy: chyba ci jeszcze nogi drżą :gwizdanie: tylko jak wysiadałem :tongue4: to od sprzegla, reszta nie robi takiego wrazenia kto sterował ??? kórwa teraz żałuje ze w zeszłym tygodniu jak cantona chciał dać kluczyki to sie nie zgłosiłem zarówno Buba jak i ja ja to mam za długie nogi i przy takich przeciążeniach mam niedokrwienie i to dlatego :gwizdanie:
Buba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 tosik tez jezdzil. byl tak zajarany ze drogi mu sie popiepszyly i nie wiedzial gdzie ma jechac
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 tosik tez jezdzil. byl tak zajarany ze drogi mu sie popiepszyly i nie wiedzial gdzie ma jechac :polew: :polew: :polew: :polew: jest w pełni usprawiedliwiony [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 12:01_________________________________________________ Prosiłem kórwa żebyś odpalił GG , ciężko Ci ????
krzyniek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 tosik tez jezdzil. byl tak zajarany ze drogi mu sie popiepszyly i nie wiedzial gdzie ma jechac i dlatego wycieczka się przedłużyła bo na siekierkach nie było gdzie zawrócić
Buba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 tosik tez jezdzil. byl tak zajarany ze drogi mu sie popiepszyly i nie wiedzial gdzie ma jechac i dlatego wycieczka się przedłużyła bo na siekierkach nie było gdzie zawrócić
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 z wózkiem nie bo już ktoś przelicytował, gorzej z dostawką :gwizdanie: Najwyżej będziecie rezać 6 miejsce do B5 m@riucha , dostałem cynk z allegro ze towar został przebity i poszedł - miszyn akompliszed
Kolkov Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 z wózkiem nie bo już ktoś przelicytował, gorzej z dostawką :gwizdanie: Najwyżej będziecie rezać 6 miejsce do B5 m@riucha , dostałem cynk z allegro ze towar został przebity i poszedł - miszyn akompliszed chyba za dobrą cenę poszedł
m@riucha Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 wózek jedzie do wrocka a dostawka do bloku naprzeciwko Jeszcze raz dzięki za pomoc
krzyniek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jeszcze raz dzięki za pomoc osz karwa ale macie układy :polew:
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany, w niedziele wlaczalem sie do ruchu, koles przede mna ruszyl, ja spojrzalem w lewo i ruszylem (bylo pusto)... a on oczywiscie momentalnie zahamowal i lekko go puknalem. Golfina jest cala i praktycznie bez szkod, nastomiast u niego pekl zderzak i takie tam. Nie spisalismy zadnego oswiadczenia, bo nikt nie mial czegos takiego pod reka. I co teraz? Jak pojdzie to z mojego OC, to trace 20% znizek na OC i AC, tak? Lepiej sie dogadac na zasadzie kasa do łapy i adios?
malik Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zależy co Ci bardziej się opłaca. Czy jego zniszczenia to więcej niż te Twoje 20% zniżki czy nie.
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany, w niedziele wlaczalem sie do ruchu, koles przede mna ruszyl, ja spojrzalem w lewo i ruszylem (bylo pusto)... a on oczywiscie momentalnie zahamowal i lekko go puknalem. Golfina jest cala i praktycznie bez szkod, nastomiast u niego pekl zderzak i takie tam. Nie spisalismy zadnego oswiadczenia, bo nikt nie mial czegos takiego pod reka. I co teraz? Jak pojdzie to z mojego OC, to trace 20% znizek na OC i AC, tak? Lepiej sie dogadac na zasadzie kasa do łapy i adios? daj mu za zderzak , lepiej wyjdziesz ,albo rozeznaj temat u fochowców od ubezpieczeń typu OLO_GDA
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 zderzak, wzmocnienie zderzaka, chyba nadkole... wgiety lekko blotnik [ale do wyciagniecia bez malowania] karwa, ze tez musialem trafic na taka "plasteline"
Rekomendowane odpowiedzi