bajk Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 biedny boberek, a mógł 3.0tdi jeździć
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 biedny boberek, a mógł 3.0tdi jeździć to nie to że chciałem Boberrotti wqrwiać ale sam się ślinię na coś takiego :gwizdanie:
bajk Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 biedny boberek, a mógł 3.0tdi jeździć to nie to że chciałem Boberrotti wqrwiać ale sam się ślinię na coś takiego :gwizdanie: spoko spoko
m@riucha Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Wczoraj robiłem przegląd rejestracyjny, oryginalne amorki z przebiegiem 203k km: przód 84 i 86%, tył 78 i 80% Orientuje się ktoś przy ilu % zużycia wymienia się amory?
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 biedny boberek, a mógł 3.0tdi jeździć to nie to że chciałem Boberrotti wqrwiać ale sam się ślinię na coś takiego :gwizdanie: Taaaa.... juz my Cie znamy cycu Wczoraj robiłem przegląd rejestracyjny, oryginalne amorki z przebiegiem 203k km: przód 84 i 86%, tył 78 i 80% Orientuje się ktoś przy ilu % zużycia wymienia się amory? na pewno nie sa oryginalne chyba, ze auto jezdzilo caly czas po autobahnach na 15".
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Wczoraj robiłem przegląd rejestracyjny, oryginalne amorki z przebiegiem 203k km: przód 84 i 86%, tył 78 i 80% Orientuje się ktoś przy ilu % zużycia wymienia się amory? ponizej 40% sa do wywalenia nowe mają kolo 80% wiec coś ściemnia
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 niestety co stacja to zupelnie inny pomiar. jezdze na taka w plonsku i zawsze jak przyjade jest 65-80%
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Downhill in a new Suit with Roller Blade Wheels
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://www.tvn24.pl/12690,1679843,0,1,jestem-poslem-pocalujcie-mnie-w-d,wiadomosc.html
m@riucha Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Wczoraj robiłem przegląd rejestracyjny, oryginalne amorki z przebiegiem 203k km: przód 84 i 86%, tył 78 i 80% Orientuje się ktoś przy ilu % zużycia wymienia się amory? na pewno nie sa oryginalne chyba, ze auto jezdzilo caly czas po autobahnach na 15". w zimę tak, w lato na 16" biedronkach Na pewno oryginały, ja nie zmieniałem a wcześniejsza właścicielka robiła przeglądy w ASO i nie było żadnego wpisu o amorach, tylko kilka o żarówkach prócz standardowych wymian olejów, filtrów i rozrządu małe OT: Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary! :polew:
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Wczoraj mamowilam wreszcie męża żeby kupić abażur z kryształkow (to co wisi z lampkami na suficie), bardzo drogi (poł roku zbieralismy).Pojechalismy do sklepu, kupilismy abazur, na skrzydelkach szczescie popedzilismy do domu, po drodze kupilismy butelke koniaku (trzeba nowy zakup ... ten tego, no obmyc). Usiedlismy przy stole, najpierw strzelilismy po 50, potem po drugiej, no i mowie do meza: a moze powiesimy od razu ten abazur? No i maz zgodzil sie. Postawilismy krzeslo, na krzesle taboret, moj maz wspiol sie na ta piramide, a mi kazal go zabezpieczac. Stoje taka szczesliwa, obserwuje jak moj orzel pod sufitem majstruje(a on byl, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenosze wzrok nizej i co ja widze z tych sympatycznych bokserek wypadlo mu jedno jajko, no i ja taka rozczulona tym widokiem pstryklam palcem w to jajeczko. Moj tygrys w tej sekundzie jak polecial w dol z tej estakady wraz z abazurem, ktory rozbil sie calkowicie na na male kawalki, wstaje szybko i z resztkami abazuru w rekach podskakuje do mnie... myslalam ze mnie zab * ije, a on mowi: - Ku * wa, ale mnie pradem pie * dolnelo, az do jader doszlo, dobrze ze nie na smierc!
huggy Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 siema od dziś nowy olej, filtr oleju, filtr paliwa, filtr powietrza, termostat i płyn
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 siema od dziś nowy olej, filtr oleju, filtr paliwa, filtr powietrza, termostat i płyn niepotrzebnie to wymieniasz Huggy - przecież powszechna opinia mówi że 1,9 TDI sa nie do zaajebania :decayed:
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 siema od dziś nowy olej, filtr oleju, filtr paliwa, filtr powietrza, termostat i płyn cieszymy sie Twoim szczesciem
spetsnaz Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 siema od dziś nowy olej, filtr oleju, filtr paliwa, filtr powietrza, termostat i płyn pierwszy raz od 2002
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 siema od dziś nowy olej, filtr oleju, filtr paliwa, filtr powietrza, termostat i płyn pierwszy raz od 2002 :polew: btw: Specu ... Boberek lał roślinny do Twojego Avanta ... i to potwierdza regułe że 1,9 jest nie do zaajebania
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 btw: Specu ... Boberek lał roślinny do Twojego Avanta ... i to potwierdza regułe że 1,9 jest nie do zaajebania podobno tez psikal WD40 prosto w turbine zeby szybciej wstawala i nie przeladowywala a zamiast filtra powietrza bawelniania chusteczka babci
Góral.tz Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 małe OT: Mąż do żony: - skocz po piwo!Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..?Mąż: - hokus-pokus, czary mary, wy***rdalaj po browary! :polew: tekst miesiąca :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi