Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie sprawdzam, bo nie wiem co jest... ale SD nawet komputer nie chce otworyć mi teraz... mam już druga SD i sprawdze jak to na SD... na CD nagrywm drugi zestaw muzyczny...

co do Bitrate to i 320 kb.s odtwarza...

p.s. Audio CD zarówno ORi jak i nagrywane Audio Cd oraz DVD Ori czyta bez problemu

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moskal ci kolesie mowili ze ta turbina za dlugo nie polata - ze juz ja slychac :\

I ze niebardzo byla regenerowana

A teraz co do mojego autka

odebralem i roznica jest ze k..wa mac

wciska w fotel drze kapcie :) - pelen :kox:

oto zdjecia starej "turbiny"

http://img254.imageshack.us/img254/8256/dscf2485b.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/7931/dscf2484.jpg

nawet nie bede dociekac co sie stalo ani z jakiego materialu byly wykonane łopatki (podobno regenerowana gdzies w polsce :\)

no ładne coś musiało być...

Opublikowano

Kolkov...jakie ty masz szybkie auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: normalnie dogonić cie nie mogłem :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

bonżur :hi:

Opublikowano

słuchajcie jak jest w RNS-E z:

- czytanie płyt CD z mp3? macie jakieś problemy? np nie czyta mi niektóych płyt mp3, włoże inną i czyta ale nie w 100%... sam pomija niektóre utwory, w spisie są, niejaeźdzam na nie, klikam a ten skubaniec przeskakuje np do nastepnego...

- NAVI - podcza jazdy jest małe opóźnienie we wskazywanej pozycji? np jestem na skrzyżowaniu a ten mi potrafi pokazywać że jestem 30m wczesniej? nie zawsze ale jest tak.

Opublikowano

słuchajcie jak jest w RNS-E z:

- czytanie płyt CD z mp3? macie jakieś problemy? np nie czyta mi niektóych płyt mp3, włoże inną i czyta ale nie w 100%... sam pomija niektóre utwory, w spisie są, niejaeźdzam na nie, klikam a ten skubaniec przeskakuje np do nastepnego...

- NAVI - podcza jazdy jest małe opóźnienie we wskazywanej pozycji? np jestem na skrzyżowaniu a ten mi potrafi pokazywać że jestem 30m wczesniej? nie zawsze ale jest tak.

RNS nie radzi sobie z długimi nazwami plików oraz znakami innymi niż alfanumeryczne (we wcześniejszych wersjach softu). Sprawdź też ID3 TAG - jeśli tam się wkradną dziwne znaki, również może sobie nie poradzić. Bitrate oraz codec mp3 również mogą powodować problemy.

Może masz jakąś lipną antenę GPS i nie łapie zawsze satelit :gwizdanie:

Opublikowano

satelity mam najczęściej między 6 a 8... rzadko bardzo spada do 5 satelit.

Musze dzisiaj na spocie sprawdzić, czy tylko u mnie jest problem z odtwarzaniem czy się okaże że płytki CD sa do d*py i dlatego jest problem.

Jest jeszcze sprawa czy że na Concert II nie było problemów - ale jak rozumiem tam jest CD i mp3... a w RNS-E jest czytnik DVD, stąd może problem że jest wymagająca.

ID3 TAG - mówisz o liczbie znaków w nazawach? ja widze że ma problem np z odtworzeniem polskich nazw.

Opublikowano

JEST TU JAKIŚ MODERATOR :?: :?:

Spam w wątku :!: :!: :spam:

:naughty::decayed:

Opublikowano

:polew:

dawno d*p nie było :gwizdanie:

Opublikowano

AndyN... Ty dowcipnisiu... :kox: :kox:ja pytałem pod kątem spota i sprawdzenia czy tak jest i nie zawracać ludziom głowy, czy coś nie tak z Navi.

Opublikowano

satelity mam najczęściej między 6 a 8... rzadko bardzo spada do 5 satelit.

Musze dzisiaj na spocie sprawdzić, czy tylko u mnie jest problem z odtwarzaniem czy się okaże że płytki CD sa do d*py i dlatego jest problem.

Jest jeszcze sprawa czy że na Concert II nie było problemów - ale jak rozumiem tam jest CD i mp3... a w RNS-E jest czytnik DVD, stąd może problem że jest wymagająca.

ID3 TAG - mówisz o liczbie znaków w nazawach? ja widze że ma problem np z odtworzeniem polskich nazw.

zeby okreslil gps polozenie musi miec conajmniej sygnal z 3 roznych satelit paracuje w tej branzy wiec moge cos pomoc :)
Opublikowano

NAVI - podcza jazdy jest małe opóźnienie we wskazywanej pozycji? np jestem na skrzyżowaniu a ten mi potrafi pokazywać że jestem 30m wczesniej? nie zawsze ale jest tak.

to coś masz zjebane - zawsze pokazuje dokładną pozycje :naughty:

Opublikowano

Siema Panowie :hi:

Opublikowano

Kolkov...jakie ty masz szybkie auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: normalnie dogonić cie nie mogłem :decayed:

:naughty:

Opublikowano

NAVI - podcza jazdy jest małe opóźnienie we wskazywanej pozycji? np jestem na skrzyżowaniu a ten mi potrafi pokazywać że jestem 30m wczesniej? nie zawsze ale jest tak.

tylko własnie nie zawsze tak jest... podobno coś tam się jeszcze VAguje... ale dzisiaj na spocie sprawdze ten problem jak i problem z mp3 z płyty

Opublikowano

lol co najmniej masz 3 sekundy opoznienia na samym laczu satelitarnym wiec nigdy nie bedzie ci pokazywal dokladnej pozycji co do metra podczas jazdy, a jesli jeszcze pozniej cos tam vaguje to tym bardziej bedzie wieksze opoznienie :wink4:
Opublikowano

Dlatego RNS-E nie bierze tylko sygnału z sat ale też z kół :)

Opublikowano

pewnie dlatego zeby przeliczyc odleglosci jaka juz pokonal i zeby pomiar byl w miare dokladny

Opublikowano
:)