bajk Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 twoja tez Co moja? Już dawno zrobiony przeszczep na ekonomiczne 1,9. Sig dla niepoznaki jest Poziek pomagał we słapie. Jeszcze montaż TT został
HeresR32 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 W takim razie nie dyskutuj :gwizdanie: ciebie o zdanie sie nikt nie pyta
bajk Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 W takim razie nie dyskutuj :gwizdanie: ciebie o zdanie sie nikt nie pyta jak nie jak tak
HeresR32 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 znowu piz.da. :kox: :kox: :kox: ?? o mnie mowisz ?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:30_________________________________________________ W takim razie nie dyskutuj :gwizdanie: ciebie o zdanie sie nikt nie pyta jak nie jak tak :polew:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja i mam w pupie twoja opinie na temat tego silnika hehe w d.upie to dopiero będziesz miał jak ci w końcu coś jebnie :kox: i napisz wtedy koniecznie o tym na forum co byśmy mogli potargać z ciebie łacha :kox: :kox:
HeresR32 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja i mam w pupie twoja opinie na temat tego silnika hehe w d.upie to dopiero będziesz miał jak ci w końcu coś jebnie :kox: i napisz wtedy koniecznie o tym na forum co byśmy mogli potargać z ciebie łacha :kox: :kox: napisze koniecznie zebys mial sie z czego posmiac
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 zebys mial sie z czego posmiac ja się śmieję już teraz :polew: :polew: :kox: :kox:
HeresR32 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 zebys mial sie z czego posmiac ja się śmieję już teraz :polew: :polew: :kox: :kox: to zdrowka zycze :kox:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 zebys mial sie z czego posmiac ja się śmieję już teraz :polew: :polew: :kox: :kox: to zdrowka zycze :kox:
spetsnaz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jak to czytam to tylko jedno mi do głowy przychodzi... NIE dla bezstresowego wychowania
Kamyk Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jak to czytam to tylko jedno mi do głowy przychodzi... NIE dla bezstresowego wychowania :good:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siema młodziaki Ale dziś postów naebaliście :gwizdanie: Normalnie jak w technicznym
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siema młodziaki Ale dziś postów naebaliście :gwizdanie: Normalnie jak w technicznym Adam ja też się gubię :drunk: :drunk:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 :polew: Zdrówko Góral [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 23:00_________________________________________________Kamyk , mordo moja czemu na spoty nie przyjeżdzasz :bicz3:
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 :polew: Zdrówko Góral no własnie za Ciebie tu toczymy mesz pomiędzy DeLux a Żubrówką Białą a więc zdrowie gościu fajny :naughty:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poproszę żubrówkę , a po .... delux na popitkę i będę zdrów
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poproszę żubrówkę , a po .... delux na popitkę i będę zdrów zapraszamy do tego jest boczek z patelni i oscypek zapiekany
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Menu jak w restauracji ale boczek :kox: , chociaż oscypkiem też nie pogardze ...... :beer1: zdrowie
musti Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Menu jak w restauracji ale boczek :kox: , chociaż oscypkiem też nie pogardze ...... :beer1: zdrowie Adaśko Ty dawaj na ogólnopolski i pochwal się tym wygranym Meguaiersem
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Menu jak w restauracji ale boczek :kox: , chociaż oscypkiem też nie pogardze ...... :beer1: zdrowie Adam myśl nad czasem a ja już resztę załatwię
Rekomendowane odpowiedzi