PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Menu jak w restauracji ale boczek :kox: , chociaż oscypkiem też nie pogardze ...... :beer1: zdrowie Adaśko Ty dawaj na ogólnopolski i pochwal się tym wygranym Meguaiersem Jeszcze nie dostałem [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 00:03_________________________________________________ Menu jak w restauracji ale boczek :kox: , chociaż oscypkiem też nie pogardze ...... :beer1: zdrowie Adam myśl nad czasem a ja już resztę załatwię Ale to jest proste
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Menu jak w restauracji ale boczek :kox: , chociaż oscypkiem też nie pogardze ...... :beer1: zdrowie Adaśko Ty dawaj na ogólnopolski i pochwal się tym wygranym Meguaiersem Jeszcze nie dostałem [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 00:03_________________________________________________ Menu jak w restauracji ale boczek :kox: , chociaż oscypkiem też nie pogardze ...... :beer1: zdrowie Adam myśl nad czasem a ja już resztę załatwię Ale to jest proste bo u gorala jest tak mówisz i masz :cool1: bo Cię lubię i tyle :good:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 aleś mnie zawstdził .... dobrze że żona tego nie czyta Miło mi i na wzajem
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 aleś mnie zawstdził .... dobrze że żona tego nie czyta Miło mi i na wzajem słowa nie na wiatr idą u mnie słowo droższe pieniędzy tak że Adaś czekam :naughty:
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 siema , uchlałem sie piwem i nie mam kaca :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 oniak, pepkowe ? jak dobrze miec dluuuuugi weekend
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 oniak, pepkowe ? naughty nooooo ... urodziło się w końcu ? graty ojciec :naughty: :naughty: To o Was :polew:
ono Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Taaaa , tylko kto tu jest z wawy , wszyscy to pieprzona napływowa stonka
Kamyk Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 :polew: Zdrówko Góral [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 23:00_________________________________________________Kamyk , mordo moja czemu na spoty nie przyjeżdzasz :bicz3: Futbol, kochaniutki - FUTBOL is maj lajf
malik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Taaaa , tylko kto tu jest z wawy , wszyscy to pieprzona napływowa stonka Jak cała Warszawa.
Kamyk Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Taaaa , tylko kto tu jest z wawy , wszyscy to pieprzona napływowa stonka Jak cała Warszawa. oniak poruszył dość drażliwy temat :gwizdanie:
tomik882 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Panowie jestem nowym użytkownikiem audi i zapisałem się do tego klubu. Chciałem sie spytac kiedy macie jakies zloty/ spoty czy cos takiego bo chcialbym się wkrecic w ten temat
Kamyk Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Panowie jestem nowym użytkownikiem audi i zapisałem się do tego klubu. Chciałem sie spytac kiedy macie jakies zloty/ spoty czy cos takiego bo chcialbym się wkrecic w ten temat strzała T. prosta sprawa - wtorek, Torwar, Poziek no i łyżwy tu się od lat nic nie zmienia
bajk Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Panowie jestem nowym użytkownikiem audi i zapisałem się do tego klubu. Chciałem sie spytac kiedy macie jakies zloty/ spoty czy cos takiego bo chcialbym się wkrecic w ten temat skoro piszesz w temacie to może byś przeczytał jego nazwę orazy wyciągnął wnioski.. niezbyt dobry początek
Rekomendowane odpowiedzi