Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:naughty:

lepiej znajdź kogoś kto Ci to zrobi oraz zderzak trzeba niestety ściągać..

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

robie sam, jak nie pomożecie to sam coś wykombinuje i będzie dobrze. Powiedzcie tylko jaką to fabrą malować i jak przygotowac powierzchnie. Lepiej czarny mat czy połysk? Co bedzie lepiej wyglądało przy czarnym lakierze? Bardziej się skłaniam do matu.

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

robie sam, jak nie pomożecie to sam coś wykombinuje i będzie dobrze. Powiedzcie tylko jaką to fabrą malować i jak przygotowac powierzchnie. Lepiej czarny mat czy połysk? Co bedzie lepiej wyglądało przy czarnym lakierze? Bardziej się skłaniam do matu.

Masz

http://allegro.pl/lampy-przednie-dayline-audi-a4-b7-05-08-daylight-i1414725021.html :decayed:

http://allegro.pl/audi-a4-8e0-b7-lampy-bixenon-bialy-kierunek-i1418523692.html

Opublikowano

wlasnie tu jest najwiecej roboty trzeba sciagnac zderzak zeby dostac sie do lamp przednich nawet jak zarnik sie spali to nie zrobisz tego na drodze :(

pierwsze lampy czarne z ledami wygladaja wiejsko wieje z daleka tandeta szkoda auta :disgust:

Opublikowano

no to hóy. se sam se poradze. Nie wiem czy napewno w ten weekend dam rade ale najdalej przyszły lampy beda gotowe.

Opublikowano

to sciagnales lampy a auto stoi w komisie?

Opublikowano

no to hóy. se sam se poradze. Nie wiem czy napewno w ten weekend dam rade ale najdalej przyszły lampy beda gotowe.

Dobrze sklej, żeby przy hamowaniu nie wypadły szkła :evil: :gwizdanie:

Olej te lampy masz nowe z magazynu..... Karawa ale uparty jesteś.

Opublikowano

to sciagnales lampy a auto stoi w komisie?

jutro jade odebrać także bedzie juz stało u mnie i dopiero się bede za to zabierał.

Karawa ale uparty jesteś.

troche jestem. Chce mieć czarny środek i hóy

Opublikowano

zderzaka nie musze zwalać, zeby wyjąć lampy?

Misiu kolorowy i Ty pisałeś, że sporo czytałeś na temat tych aut ? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

zaloz temat w innym dziale cielaku :wink4: - albo poszukaj info w innych dzialach, u innych osob, ktore to robily (Miron, bogi i inni).

Opublikowano

jaką farbą malowac środki lamp i jak sie do tego zabrać? zderzaka nie musze zwalać, zeby wyjąć lampy? potem rozgrzewam klej, rozklejam i co dalej? a potem czym to skleić znowu, żeby sie trzymalo, nie ciekło i nie parowało?

rozklejasz opalarką

papierem sciernym matujesz nibychrom

odtłuszczasz

potem jeszcze raz odtłuszczasz (bo na bank za pierwszym razem chójowo odtłuścisz)

malujesz podkładem do plastików

malujesz czarnym matem do plastików ,

sklejasz

rozklejasz (bo zjebałes pierwsze sklejenie)

znowu sklejasz

cieszysz sie lampą w czarnym macie :good:

jakbys nie dał rady to mi podrzuc te lampy + 150pln , mam wszystko co potrzeba do ich zrobienia :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Misiu kolorowy i Ty pisałeś, że sporo czytałeś na temat tych aut ?

czytałem, że trzeba ale łudziłem się, że może jednak da się to zrobić bez ściągania.

Przysiąde w weekend i podziałam.

A tą farbe jakąś polecacie czy po prostu podkład i czarny do plastików nie wazne jakiej firmy?

Opublikowano

jakbys nie dał rady to mi podrzuc te lampy + 150pln , mam wszystko co potrzeba do ich zrobienia :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Tylko nie na weekendzie bo po pijaku spiardoli na bank :decayed:

Opublikowano

jaką farbą malowac środki lamp i jak sie do tego zabrać? zderzaka nie musze zwalać, zeby wyjąć lampy? potem rozgrzewam klej, rozklejam i co dalej? a potem czym to skleić znowu, żeby sie trzymalo, nie ciekło i nie parowało?

rozklejasz opalarką

papierem sciernym matujesz nibychrom

odtłuszczasz

potem jeszcze raz odtłuszczasz (bo na bank za pierwszym razem chójowo odtłuścisz)

malujesz podkładem do plastików

malujesz czarnym matem do plastików ,

sklejasz

rozklejasz (bo zjebałes pierwsze sklejenie)

znowu sklejasz

cieszysz sie lampą w czarnym macie :good:

Moskala w B6 też byś ogarnął?? :gwizdanie:

Opublikowano

jakbys nie dał rady to mi podrzuc te lampy

Jak mi źle wyjdzie to sie dogadamy, nauczysz mnie jak pomalować dobrze :) ale na razie działam sam. Chyba, że się bedziesz nudził to możesz wpaść do legionowa pokibicować mi ;)

Opublikowano

jakbys nie dał rady to mi podrzuc te lampy

Jak mi źle wyjdzie to sie dogadamy, nauczysz mnie jak pomalować dobrze :) ale na razie działam sam. Chyba, że się bedziesz nudził to możesz wpaść do legionowa pokibicować mi ;)

Nie podjedziesz po niego ? W końcu jeździsz za darmo :kox: :kox: :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tylko nie na weekendzie bo po pijaku spiardoli na bank :decayed:

i znowu w sobotę czeka nas słynne :sick3: :sick3: :sick3:

:polew:

Opublikowano

kali twoj starszy ma hemko?