Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 TOM77 & moskal - wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 sto lat stare pierdziochy kuuurfa nie jaram drugi dzień i cały się telepię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 sto lat stare pierdziochy kuuurfa nie jaram drugi dzień i cały się telepię Biedaczek STO LAT Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 TOM77 & moskal - wszystkiego najlepszego sto lat stare pierdziochy senkju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 kuuurfa nie jaram drugi dzień i cały się telepię :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 kuuurfa nie jaram drugi dzień i cały się telepię napij sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 kuuurfa nie jaram drugi dzień i cały się telepię napij sie Bez faja to nie to samo Biedny Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 sto lat stare pierdziochy kuuurfa nie jaram drugi dzień i cały się telepię mundry greg - browarek jest lekarstwem na Fszytko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 narazie wpierd...m pączki i jest całkiem spoko... fak jak mi się chce jarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 narazie wpierd...m pączki i jest całkiem spoko... fak jak mi się chce jarać :polew: dopiero się zacznie...... tylko nie przeskocz na piwo bo później kałdun ciężko zrzucić.... lepiej sączyć jakąś łychę wieczorkiem z lodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 fak jak mi się chce jarać narazie wpierd...m pączki i jest całkiem spoko... fak jak mi się chce jarać :polew: dopiero się zacznie...... tylko nie przeskocz na piwo bo później kałdun ciężko zrzucić.... lepiej sączyć jakąś łychę wieczorkiem z lodem a jeszcze lepiej - z lodzikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 :polew: dopiero się zacznie...... tylko nie przeskocz na piwo bo później kałdun ciężko zrzucić.... lepiej sączyć jakąś łychę wieczorkiem z lodem za dużo czasu spędzam w robocie, żeby walić alko co wieczór... a jeszcze lepiej - z lodzikiem ... nie mniej jednak, chyba zacznę wcześniej wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 pany krótkie pytanie z branży IT: co mam przenieść (jaki plik, katalog) między kompami, żeby w nowo zainstalowanym FF mieć zakładki i pliki z laptopa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 w documents and settings musisz pogrzebać i pokopiować te pliki FF Ja nigdy nie pamiętam i kopiuje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 pany krótkie pytanie z branży IT: co mam przenieść (jaki plik, katalog) między kompami, żeby w nowo zainstalowanym FF mieć zakładki i pliki z laptopa ? hm... daj to Łukaszowi, on i tak sie nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 pany krótkie pytanie z branży IT: co mam przenieść (jaki plik, katalog) między kompami, żeby w nowo zainstalowanym FF mieć zakładki i pliki z laptopa ? hm... daj to Łukaszowi, on i tak sie nudzi no nie odpisuje, fagas jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 fagas jeden mam takie same zdanie na jego temat :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 fagas jeden mam takie same zdanie na jego temat :kox: :polew: to się koleś teraz dowiedział .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 fagas jeden mam takie same zdanie na jego temat :kox: :polew: to się koleś teraz dowiedział .... powtarzam mu prawie codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 i batem tez pewnie okladasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi