Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

malo co rowerzysty nie zabiłem

wyskoczył nagle na drodze, totalna ciemność

mowi ze ma kamizelke

nie zwrocil uwagi ze zalozył ją na lewą stronę

nie wiele by z niego zostało

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

ja w drodze do BT prawie zgarnąłem babe z pasów , jechalismy na 3 auta , ja ostatni , babka dwa przepusciła a pode mnie wlazla jedna nogą :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

ale trzeba mieć najebane, żeby takie akcje odstawiać :rolleyes:

Opublikowano

"Wal po osobówce". Szokujące nagrania ze szkoleń kierowców

Walcie po osobówce, jest poniżej waszych nóg - m.in. takie instrukcje dot. poruszania się tirem na drodze mogą usłyszeć uczestnicy szkoleń dla kierowców tirów. Do szokujących obrazów z życia i szkoleń kierowców tirów dotarł reporter "Prosto z Polski". Szczegóły bulwersującego instruktażu w czwartkowym programie.

Na obowiązkowych szkoleniach kierowców tirów organizowanych przez Ogólnopolskie Zrzeszenie Pracodawców Transportu Drogowego ich uczestnicy uczą się m.in., jak fałszować podpisy i poświadczać nieprawdę w dokumentach. Z góry mogą bowiem podpisać, że uczestniczyli w szkoleniu bez konieczności chodzenia na zajęcia. Szkolenia powinny trwać 35 godzin, w rzeczywistości trwają znacznie krócej.

OZPTD ma praktycznie monopol na szkolenia kierowców ciężarówek w Polsce. Reporter magazynu "Prosto z Polski" dotarł do nagrań, które jednoznacznie potwierdzają skandaliczny sposób prowadzenia szkoleń.

"I tak spier...li z wypadku"

Ich uczestnicy dostają instrukcje, jak rozpychać się tirem na drodze. Wykładowcy nakłaniają ich, aby w razie zagrożenia na drogach nie narażali ładunku, tylko powodowali wypadek. Mają "walić po osobówce", bo jest "poniżej nóg", poza tym "osobówka i tak spier...li z wypadku".

Kierowcy słyszą też na szkoleniach niewybredne teksty o kierowcach samochodów osobowych i ostrzeżenia, by uważać na prostytutki, bo jak policja znajdzie u niej narkotyki, to kierowca, który z nią obcował, "pójdzie siedzieć".

Na kursach kierowcy dowiadują się również jak oszukać policjanta, gdy jedzie się przeładowanym samochodem.

Nagrania, które dokumentują patologiczne szkolenia kierowców zawodowych w ramach obowiązkowych szkoleń okresowych zostały wykonane w grudniu i styczniu w kilku ośrodkach szkoleniowych w Polsce - Kielcach, Kościerzynie i Bralinie.

- To coś, z czego nie potrafię się otrząsnąć - wspomina uczestnik szkoleń dla kierowców TIR-a, z którym rozmawiał reporter "Prosto z Polski".

A musi je obowiązkowo przejść każdy kierowca tira co pięć lat (w sumie w Polsce jest 720 tys. kierowców z uprawnieniem do prowadzenia ciężarówek).

Tragiczne wypadki

Nieprawidłowości w szkoleniu tirów szokują tym bardziej, że do wypadków z udziałem tych pojazdów dochodzi bardzo często, a ich konsekwencje są tragiczne. Ostatnio w Bydgoszczy rozpędzona ciężarówka zmiażdżyła samochód osobowy stojący na czerwonym świetle, w który zginęło 1,5 roczne dziecko.

Z nieoficjalnych informacji, do których dotarli dziennikarze TVN24 wynika, że samochód miał niesprawny układ hamulcowy i brak ważnych badań technicznych.

Wal po osobowce Szokujace nagrania ze szkolen kierowcow TVN24

Opublikowano

Bzdura.

4 lata siedziałem na słuchawce w ERZE i za takie teksty wypier... by mnie z pracy przez okno na 6 piętrze. Usługa jest z tego co wiem przez pierwszy miesiąć za darmo. Jak Ci się podoba to ją zostawiasz i płacisz 2 pln/m-c. Jak ci się nie podoba to ją wyłączasz - sposobów jest co najmnij 4 (dzwonisz na hotline, wysyłasz SMSa, wpisujesz specjalny kod ekspresowy, robisz to na swoim koncie w necie na stronie ery).

Wszystkich nie zadowolisz to pewne....

Opublikowano

ładnie :shocked:

Opublikowano

Cześć koledzy.

Czy można podjechać do Was na spot w najbliższy wtorek?

W sumie na forum jestem już długo, ale nie miałem okazji nikogo poznać z warszawskiej ekipy.

Pozdro

Darek

Opublikowano

Oczywiście że można, tym bardziej cabrio :naughty:

Opublikowano

Oczywiście że można, tym bardziej cabrio :naughty:

Dzięki Korzeń ;)

Opublikowano

Przychodzi pijany facet do domu. W drzwiach zastaje żonę, która na niego czeka. Widać, że nie jest zadowolona. Na to mąż:

- To ja cię szukam po wszystkich barach, a ty w domu?!

:naughty:

Opublikowano

Ragguś 100lat!!

:drunk::thumbup::boobs: :boobs: :drinks: :drinks: :kwiatek: :kwiatek: :banan: :banan: :banan2: :banan2: :buhaha: :buhaha: :banan3: :banan3:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Przychodzi pijany facet do domu. W drzwiach zastaje żonę, która na niego czeka. Widać, że nie jest zadowolona. Na to mąż:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::good:

Raggaman wszystkiego najlepszego siurze wstretny , kiedy wpadamy pograc w zielone ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:bry:

:naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

stówka :drunk:

Opublikowano

Dzięki Panowie :kox::good: