Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 j**ane psy :ranting1: Czyżby 500 PLN i 10 pkt. ... ? nic nie chce pisać od wczoraj to pewnie w palnik dał od razu
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 j**ane psy :ranting1: Czyżby 500 PLN i 10 pkt. ... ? tak to sie kończy jak gówniarzeria dostanie w łapy szybkie auto :naughty: :naughty:
soolek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 j**ane psy :ranting1: Czyżby 500 PLN i 10 pkt. ... ? tak to sie kończy jak gówniarzeria dostanie w łapy szybkie auto :naughty: :naughty: LPG założył, 2 000 obr przekroczył i od razu efekty widać
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie nie nie znowu mnie chcieli zatrzymać w nocy, wyskoczył zza krzaków z lizakiem skubany a ja nie miałem gdzie uciekać bo TIR jechał i dostał lusterkiem
PARAF Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie nie nie znowu mnie chcieli zatrzymać w nocy, wyskoczył zza krzaków z lizakiem skubany a ja nie miałem gdzie uciekać bo TIR jechał i dostał lusterkiem
Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie nie nie znowu mnie chcieli zatrzymać w nocy, wyskoczył zza krzaków z lizakiem skubany a ja nie miałem gdzie uciekać bo TIR jechał i dostał lusterkiem jeszcze jeden, jeszcze jeden szczeniaki się po krzakach chowają, co za dziecinada
soolek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie nie nie znowu mnie chcieli zatrzymać w nocy, wyskoczył zza krzaków z lizakiem skubany a ja nie miałem gdzie uciekać bo TIR jechał i dostał lusterkiem
marcinek81r Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie nie nie znowu mnie chcieli zatrzymać w nocy, wyskoczył zza krzaków z lizakiem skubany a ja nie miałem gdzie uciekać bo TIR jechał i dostał lusterkiem Lusterko całe? :hi:
PARAF Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 bezpieczne zatrzymanie nie ma co Buba, jechałeś sam czy masz świadka...?
moro99 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 bajk a jak tam twoje prawko ? - upieklo sie ?
moro99 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nawet nie chce pytac jakim cudem ...
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 bezpieczne zatrzymanie nie ma co Buba, jechałeś sam czy masz świadka...? na szczęście nic mu nie było. wsiadłem i pojechałem dalej. ale juz go widziałem jak wpada przez szybe i ląduje na łóżku
moro99 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Buba ty to naprawde niezly rajdowiec jestes
HeresR32 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 bezpieczne zatrzymanie nie ma co Buba, jechałeś sam czy masz świadka...? na szczęście nic mu nie było. wsiadłem i pojechałem dalej. ale juz go widziałem jak wpada przez szybe i ląduje na łóżku no ładnie
AndyN Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dla fanów detailingu: http://forums.clubrsx.com/showthread.php?t=766671
Rekomendowane odpowiedzi