m@riucha Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 oplułem monitor :polew: wyobrażając sobie Roberta pchającego wózek z cukrem pod Lidlem w D :polew: W sumie by mu pasował, pamiętam jak go odbierałem w Płońsku spod biedronki idącego do nas ubranego w sweterek a-la Kononowicz
malik Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cyce, od przyszłego tygodnia ma byc podobno 20 stopni non stop. Może tak przenieść spoty do Promki już? Aż się kurde pojawię
MRoger Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Do promki to i ja bym wpadł zobaczyć wasze przebrzydłe pyski
m@riucha Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 był ktoś na tym torze? http://www.groupon.pl/deals/warszawa/formula1-warszawa/331913?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 był ktoś na tym torze? http://www.groupon.pl/deals/warszawa/formula1-warszawa/331913?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies szczerze, to nie byłem, ale wydaje się że to zayebiste miejsca i pomysł na spota :good:
malik Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Red Devil (former, ale zawsze ) No chyba nie wierzysz, że to prawdziwy film? To dobrze zrobione CGI. Zresztą widać przez kogo sfinansowane
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Red Devil (former, ale zawsze ) No chyba nie wierzysz, że to prawdziwy film? To dobrze zrobione CGI. Zresztą widać przez kogo sfinansowane oj tam oj tam - tylko lepsi piją Pepsi a póki co, koszulki ubrane, piwo otwarte, puls już wysoko jedziemy, oby do półfinału :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 :polew: ło matko, cała moja familia się popłakała ze śmiechu :nabijasie:
Kolkov Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 tymczasem w mieście Łodzi :gwizdanie:
kileeer Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 no i co by tu powiedzieć ..... Ja bym powiedział że jesteś chory na tym punkcie i powinieneś się leczyć.
malik Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 no i co by tu powiedzieć ..... Ja bym powiedział że jesteś chory na tym punkcie i powinieneś się leczyć. No, tez na to patrzę z lekkim przerażeniem... ... ale każdy może mieć pierdolca na jakimś punkcie
Rekomendowane odpowiedzi