Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k**wa ale ci mechanicy to złodzieje, wszyscy k**wa mac :wallbash::rant: :ranting1:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ku*** ale ci mechanicy to złodzieje, wszyscy ku*** mac :wallbash::rant: :ranting1:

co Ci za***ali?

Opublikowano

najebałem sie dzisiaj pół dnia żeby wymienić termostat i okazuje się ze prawdopodobnie czujnik temperatury jest j**nięty bo na zegarach 80 a na klimatroniku 75.

czujnik mieli mi wymienic jak kiedyś auto stało i robili mi osłony przegubów

Opublikowano

najebałem sie dzisiaj pół dnia żeby wymienić termostat i okazuje się ze prawdopodobnie czujnik temperatury jest j**nięty bo na zegarach 80 a na klimatroniku 75.

czujnik mieli mi wymienic jak kiedyś auto stało i robili mi osłony przegubów

Dlatego jak robię cokolwiek w samochodzie i muszę jechać do mechanika to jadę do takiego gdzie moge być przy nich jak to robią.

Patrzę się c**jom na łapy co robią, i nie ma wtedy robienia lipy, a przy okazji uczę się na przyszłość. :tongue4:

gdybym wiedział że wymiana osłony przegubu u mnie jest tak łatwa to bym sam ro zrobił. :decayed: Ale człowiek się uczy całe życie :gwizdanie:

Opublikowano

ja jeżdżę bardzo rzadko. naprawdę musi mnie przycisnąć brak czasu i coś co nie pozwala jechać dalej

co lepsze. jak pojechałem żeby mi wymienili osłony to skurwiele zapomnieli dokręcić przegubów wewnetrznych. dwie sruby wystawały jakies 2 cm :blink:

Opublikowano

ja jeżdżę bardzo rzadko. naprawdę musi mnie przycisnąć brak czasu i coś co nie pozwala jechać dalej

co lepsze. jak pojechałem żeby mi wymienili osłony to skurwiele zapomnieli dokręcić przegubów wewnetrznych. dwie sruby wystawały jakies 2 cm :blink:

Ja jadę wtedy gdy do roboty jest potrzebny podnośnik (lub kanał) albo gdy nie wiem jak zrobić to się nie czepiam i wolę zapłacić niż coś zj***ć.

To jeszcze ich nie zajebałeś za te przeguby? :gwizdanie:

Opublikowano

mówisz o Tych ze Służewca ????

Moge ci dac kontakt do zajebistego mechaniora ale w Piasecznie , c**j ze kawałek drogi ale przez 3 lata nic mi nie zj***ł ani nie wróciłem do niego z reklamacja , robiłem parówe , polo i ese , wszystkie busy jakie były wynajete do nas na budowe ( cargo ) , auta chłopaków ode mnie z roboty robił mariusz i nigdy nie było problemów. naprawde moge gościa polecic , i w porównaniu z warszawka jest tani :good:

Opublikowano

tyle dobrego w tym wszystkim że wiem jak wymienić termostat bez zwalania rozrządu i przodu :decayed:

20110416211.jpg

20110416210.jpg

[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 19:19_________________________________________________moskal a elektryke ogarnia??

Opublikowano

_________________________________________________moskal a elektryke ogarnia??

dzwoń - pytaj : mariusz 500-545-208 , powiedz ze od Dawida dzwonisz

Opublikowano

dziewczęta..jedzie ktoś jutro na sss ?

Opublikowano

ja za jakąś godzinę będę ruszał :wink4:

Opublikowano
:jerk: :jerk: :jerk:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
:wstydliwy:
Opublikowano
Opublikowano

byłem i jakoś c**jnią wiało, jak się nie startuje to d.upa nie zabawa :thumbdown: