mgtan Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 widzieliscie?? ja padlem o boshe... :wallbash: :polew:
Góral.tz Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 100 lat Bubsonie a kto to ale tam my tu łoimy :drunk: :drunk: a więc zdrowia
Flyer Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 najlepszego Buba Pany, gdzie nabijacie klime w Wawie/okolicach ? Mam caly uklad do nabicia od zera, a na Przasnyskiej pewnie skasuja jak za zboze, w dodatku mam do nich teraz zupelnie nie po drodze.
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 najlepszego Buba Pany, gdzie nabijacie klime w Wawie/okolicach ? Mam caly uklad do nabicia od zera, a na Przasnyskiej pewnie skasuja jak za zboze, w dodatku mam do nich teraz zupelnie nie po drodze. szukaj na gruponie bo teraz chyba jest jakas znizka
malik Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Buba, sto lat. Rozumiem, że przywozisz dzisiaj na spota żarcie i browar. Tylko żeby k**wa za ciepły nie był!
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Buba, sto lat. Rozumiem, że przywozisz dzisiaj na spota żarcie i browar. Tylko żeby ku*** za ciepły nie był! w pracy siedze ;(
Nosfer Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Buba, sto lat. Rozumiem, że przywozisz dzisiaj na spota żarcie i browar. Tylko żeby ku*** za ciepły nie był!
mgtan Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 buba najlepszego... i nie wymiguj się zimny browar przywieź... co z tego że wszyscy samochodami... weźmiemy na wynos..
malik Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Buba, sto lat. Rozumiem, że przywozisz dzisiaj na spota żarcie i browar. Tylko żeby ku*** za ciepły nie był! w pracy siedze ;( Przyślij kurierem. W końcu masz te urodziny czy nie? Kumpli o suchym pysku zostawisz?
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Buba, sto lat. Rozumiem, że przywozisz dzisiaj na spota żarcie i browar. Tylko żeby ku*** za ciepły nie był! w pracy siedze ;( Przyślij kurierem. W końcu masz te urodziny czy nie? Kumpli o suchym pysku zostawisz? k**wa przyjechałbym z kratą browarów ale ni .uja nie dam rady
moskal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ku*** przyjechałbym z kratą browarów ale ni .uja nie dam rady juz nie pier**l, bo nawet jakbnys mógł to i tak byś nie przyjechał :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi