Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 otwórz oczy , na poczatku filmu auto jedzie prosto. nie zainteresowało Cie to dlaczego filmik zaczyna sie akurat w TYM momencie ??? no i wogóle dlaczego krecili filmik na prostej drodze ???? :gwizdanie: to fakt, na samym początku nie buja tak bardzo i wystarczyło zwolnić i nic by się nie stało. jakby byla jakas awaria to każdy hamuje a on cały czas jedzie z taką samą prędkością. kolesie jechali i chcieli przykozaczyć tylko w pewnym momencie przesadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 moze i masz racje, poprostu nie wiem jak mozna byc takim idiota... mysle ze chciał "pokazać" no i pokazał. BTW widziałem kiedys filmik jak kolo jechał jakims pick-upem , na pace z 8-10 osób i tez zaczał bujać. wy***rdolił sie na bok , na bank było kilka trupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo gicior :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 jak wyschnie bezbarwny to zakładam, kiepskie foto bo w piwnicy słabe światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo Co to za wieśniacki kolor, Shreka dziś oglądałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo Co to za wieśniacki kolor, Shreka dziś oglądałeś? oglądałem dlatego wybór padł na ten kolor musi się komponować z resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo Co to za wieśniacki kolor, Shreka dziś oglądałeś? oglądałem dlatego wybór padł na ten kolor musi się komponować z resztą Pokazuj resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo Co to za wieśniacki kolor, Shreka dziś oglądałeś? oglądałem dlatego wybór padł na ten kolor musi się komponować z resztą Pokazuj resztę lusterka i chromy w okół szyb będę jutro malował :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo Mogłeś taki bardziej Teinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 oglądałem dlatego wybór padł na ten kolor musi się komponować z resztą bedziesz jezdził z otwartą maską ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 zobaczymy jak w normalnym świetle wyjdzie, TEIN nie jest taki oczojebny[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 19:35_________________________________________________ oglądałem dlatego wybór padł na ten kolor musi się komponować z resztą bedziesz jezdził z otwartą maską ?? :polew: nie, bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Oczojebny nie jest.. to było malowac w takata green ..a nie jakiś k**wa spleśniały groszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Oczojebny nie jest.. to było malowac w takata green ..a nie jakiś ku*** spleśniały groszek własnie tein jest jak wysrana przez krowe zgniła trawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Oczojebny nie jest.. to było malowac w takata green ..a nie jakiś ku*** spleśniały groszek własnie tein jest jak wysrana przez krowe zgniła trawa Nie mogę sobie tego zwizualizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Oczojebny nie jest.. to było malowac w takata green ..a nie jakiś ku*** spleśniały groszek własnie tein jest jak wysrana przez krowe zgniła trawa Nie mogę sobie tego zwizualizować idz na łąke i przez cały dzień wpiepszaj trawe, wieczorem cie olśni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Oczojebny nie jest.. to było malowac w takata green ..a nie jakiś ku*** spleśniały groszek własnie tein jest jak wysrana przez krowe zgniła trawa Nie mogę sobie tego zwizualizować idz na łąke i przez cały dzień wpiepszaj trawe, wieczorem cie olśni :gwizdanie: Będę muczał swojej żonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jak żona lubi takie gierki to przy okazji będzie wniebowzięta nową pasją małżonka .... :naughty: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 spy photo do czego to ma przygrać pod maską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Audi - Wörthersee 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi