musti Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 :hi: Moskito w parkingu podziemnym wody nie miałeś wczoraj ? jo , strazaki pompowali :kox: :kox: musiałem polo wystawić na dwór bo Pauka musiałaby rano kajakiem podjechać :kox: u mnie ulice płynęły a rzeczce brakował 20cm i było by wielkie chlup
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 u mnie ulice płynęły a rzeczce brakował 20cm i było by wielkie chlup japierdole kumpel mi dzisiaj opowiadał ,ze wracał wczoraj z rodzinnych stron - Podlasie i widział wode zapierdalającą przez ulice w miejscach gdzie w promieniu kilku km nie było żadnej rzeki :shocked:
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 no ja wczoraj wracalem E7 z Plonska do Wawy i byla masakra... wszyscy jechali 80km/h co wiecej - powiem Wam, ze jak wczoraj spojrzalem na Wisle z Wislostrady, to jej stan jest mniej wiecej taki jak podczas powodzi rok temu (a jezdzilem codziennie, wiec zapamietalem ten widok...)
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 wczoraj koło 15:00 leciałem z Płońska na wawe i jak zajebało z nieba to wszyscy jechali 40km/h , nic nie było widać , masakra co sie z tą pogodą dzieje :shocked:
musti Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 japierdole kumpel mi dzisiaj opowiadał ,ze wracał wczoraj z rodzinnych stron - Podlasie i widział wode zapierdalającą przez ulice w miejscach gdzie w promieniu kilku km nie było żadnej rzeki :shocked u nas rzeka jakby wylała to do Ciebie by doszła też a ja bym pływał bankowo studzienkami wodę wywalało nawet a głupki dziś jak jest słońce zaczeli je dopiero czyścić cała Polska zgram zdjęcia to wstawię
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wczoraj okolo 17 jechalem z Pruszkowa do Warszawy. Pod wiaduktem w Piastowie mialem stanac i przeczekac burze, ale na moich oczach "utonęło" tam dajewo tico wiec musialem naginac ta sciazka rowerowa obok. Na 112 nie dalo sie dodzwonic
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 u nas rzeka jakby wylała to do Ciebie by doszła też a ja bym pływał bankowo studzienkami wodę wywalało nawet a głupki dziś jak jest słońce zaczeli je dopiero czyścić cała Polska zgram zdjęcia to wstawię i tu wychodzi pojęcie szarego człowieka na temat odwodnień :thumbdown: Pomyśl sobie logicznie skoro woda ze studzienek jest odprowadzana do rzeki a jej brakuje 20cm do wylania to gdzie ta woda ma odejść ???? To samo było w wawie i kilku innych miastach , skoro NIE MA ODBIORNIKA to woda nie ma gdzie odejść , nikt nie liczył pojemności na takie ulewy jakie nawiedzaja nasz kraj od 2 lat
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Moskal astry robili w sportbacku?? no a jak ??? :naughty: :naughty:
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panowie macie kogoś godnego polecenia w temacie wyważania kół? Przede wszystkim, żeby to zrobił dobrze i oczywiście tanio
hornet Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 no ja wczoraj wracalem E7 z Plonska do Wawy i byla masakra... wszyscy jechali 80km/h co wiecej - powiem Wam, ze jak wczoraj spojrzalem na Wisle z Wislostrady, to jej stan jest mniej wiecej taki jak podczas powodzi rok temu (a jezdzilem codziennie, wiec zapamietalem ten widok...) Jakiej powodzi... w Wawie nie było powodzi... lekkie podtopienie. ahh krawaty zawsze muszą wszystko wyolbrzymiać.
wrclaguna Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No to Varsafka plywala ladnie :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No to Varsafka plywala ladnie :gwizdanie: zapraszamy - pada codziennie
AndyN Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No to Varsafka plywala ladnie :gwizdanie: zapraszamy - pada codziennie Oj tam, oj tam Niedawno w końcu przestało .... [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 13:41_________________________________________________Do piątku. Od soboty znów ma padać :laghing2:
musti Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Do piątku. Od soboty znów ma padać :laghing2: :zemdlal już nie kracz http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Ostrzejsze-kary-dla-niszczacych-fotoradary,wid,13646435,wiadomosc.html dobrze niech niszczą podpalają te pudła
Wandej Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Kto na ochotnika zrobi mi kodowanie tempomatu?? Tylko nie piszczie ze ono bo nie jestem swiezy
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 wczoraj koło 15:00 leciałem z Płońska na wawe i jak zajebało z nieba to wszyscy jechali 40km/h , nic nie było widać , masakra co sie z tą pogodą dzieje :shocked: to wyboraz sobie co sie dzialo, jak wyjechalem ok. 17... napitalalo caly czas, wpadlem 2 razy w taka kaluze, ze az mnie ciary przeszly jak fura sp***dalala na drugi pas
MRoger Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ja przejechałem tunel przy zesłańców syberyjskich w stronę toruńskiej ... to był harcore ... coś jak na spływie kajakowym ... niestety osłony pod silnikem nie wydały ... zaśorbał wody w plastiki
Rekomendowane odpowiedzi