Reggi Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Kuuuuuurwa niczego nie mogę uruchomic .. jak zaraz to pierdolnę :evil: :evil: :evil: Chj wie jaki port wybrac.. chj wie co po kolei.. te instrukcje z neta to se można w dpe wsadzic
Reggi Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 nic nie dostałem. ustawiał któryś porty na viście bo nie mogę się pokomjunikowac ? instaluje mi jakiś sterownik i zainstalowac nie może.. a jedyne co sobie zvagowałem to licznik dzienny do zera Kurfa zapyał bym Andyego..ale ciągle milczy
m@riucha Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 aby rozwiać Wasze problemy, w jakim wieku najlepiej się tną panienki to posłuchajcie "experta" Tomasz Niecik - Siedemnastki 2011 (Official Video)
hornet Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 aby rozwiać Wasze problemy, w jakim wieku najlepiej się tną panienki to posłuchajcie "experta" Tomasz Niecik - Siedemnastki 2011 (Official Video) :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Yeahbany za grosz nie ma wstydu. Tu jego prawdziwy wyczyn bez żadnych obróbek Tomasz Niecik i Cztery Osiemnastki w Mam Talent
Buba Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 przyjechał gwint teraz mam zajebistą kolekcję
Flyer Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 kto wpada na spota dzis ? przyjechał gwint teraz mam zajebistą kolekcję a ten pajac oddal kase, czy sad?
Wandej Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 nic nie dostałem. ustawiał któryś porty na viście bo nie mogę się pokomjunikowac ? instaluje mi jakiś sterownik i zainstalowac nie może.. a jedyne co sobie zvagowałem to licznik dzienny do zera Kurfa zapyał bym Andyego..ale ciągle milczy w viscie?? Ja w tym chojostwie gg nie moglem zainstalowac xp musi byc bo na 7 to chyba te starsze vagi nie banglaja
Buba Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 nic nie dostałem. ustawiał któryś porty na viście bo nie mogę się pokomjunikowac ? instaluje mi jakiś sterownik i zainstalowac nie może.. a jedyne co sobie zvagowałem to licznik dzienny do zera Kurfa zapyał bym Andyego..ale ciągle milczy w viscie?? Ja w tym chojostwie gg nie moglem zainstalowac xp musi byc bo na 7 to chyba te starsze vagi nie banglaja działają, wszystko zależy od kabla
Aydaho Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 doobry był mecz wczoraj ... j**ane pały - nic innego w życiu nie muszą robić niż kopać piłke i dbać o fryzure i ch...uj obyśmy szybko odpadli w Euro - mniejszy wstyd
moskal Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Niech dziekuja Szczesnemu , tylko jego mi szkoda bo on ten mecz utrzymał w remisie
Kamyk Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Niech dziekuja Szczesnemu , tylko jego mi szkoda bo on ten mecz utrzymał w remisie święte słowa trochę freestyla, dla tych co nie przepadają za tłokiem w pociągach Freestyle Train Surfing
Rekomendowane odpowiedzi