Norbi Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Moskalito, czy ten superhajłej który próbujesz budować , będzie pokryty asfaltem, czy zostaje ten nierówny beton?
moskal Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 zostaje ten nierówny beton? zostaje beton , uwierz ale przy kazdej okazji dopierdalam przedstawicielom generalnego za jakosc wykonanej drogi :kox:
Reggi Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 moskal Konsola do odebrania I to tak postaraj się jutro bo nie chciałbym aby żonka poturbowała go za bardzo
moskal Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 moskal Konsola do odebrania I to tak postaraj się jutro bo nie chciałbym aby żonka poturbowała go za bardzo ok bede jutro dzwonił , dzieki
Norbi Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 zostaje ten nierówny beton? zostaje beton , uwierz ale przy kazdej okazji dopierdalam przedstawicielom generalnego za jakosc wykonanej drogi :kox: Ja jebie niewiarygodne!
moskal Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Ja jebie niewiarygodne! Twierdzą ze w Czechach jest tak samo :kox:
letallec Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Ja jebie niewiarygodne! Twierdzą ze w Czechach jest tak samo :kox: Powiedz ze jaja sobie robisz, plisssssss ;(
moskal Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Ja jebie niewiarygodne! Twierdzą ze w Czechach jest tak samo :kox: Powiedz ze jaja sobie robisz, plisssssss ;( z czym ??? ze bedzie taka nierówna nawierzchnia ??? nie robie sobie jaj , tak zostaje.
Rekomendowane odpowiedzi