moskal Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 moskal odbierz tą konsolę piczko jutro , nie mam czasu na pierdoły
letallec Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 http://allegro.pl/za-darmo-wynajme-studentom-piekny-dom-zabierzow-i1840240683.html W kontekscie powyzszego, zobaczcie na to: http://www.dziennikpolski24.pl/pl/aktualnosci/kraj/1021371,0:pag:3,0:pag:1#nav0
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 polecam - ciary gwarantowane Siatkarze- Echo Młodzi są jeszcze.... doszlifują się i będzie mocna drużyna. Byłem w spodku na memoriale i żal było patrzeć jak nic nie grali ;(
poziek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 polecam - ciary gwarantowane Siatkarze- Echo Młodzi są jeszcze.... doszlifują się i będzie mocna drużyna. Byłem w spodku na memoriale i żal było patrzeć jak nic nie grali ;( Co Ty bredzisz ? Kto ma się doszlifować ? Kurde liliput Ruciak ?
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 polecam - ciary gwarantowane Siatkarze- Echo Młodzi są jeszcze.... doszlifują się i będzie mocna drużyna. Byłem w spodku na memoriale i żal było patrzeć jak nic nie grali ;( Co Ty bredzisz ? Kto ma się doszlifować ? Kurde liliput Ruciak ? Czepiłeś się Ruciaka.... są inni jeszcze. Kubiak też ma tylko 191cm a jednak cwaniak boiskowy i walczak jak się patrzy. Nawet Uładzimir Alekno szukał sposobu na tego cwaniaka... fakt znalazł bardzo szybko
poziek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 polecam - ciary gwarantowane Siatkarze- Echo Młodzi są jeszcze.... doszlifują się i będzie mocna drużyna. Byłem w spodku na memoriale i żal było patrzeć jak nic nie grali ;( Co Ty bredzisz ? Kto ma się doszlifować ? Kurde liliput Ruciak ? Czepiłeś się Ruciaka.... są inni jeszcze. Kubiak też ma tylko 191cm a jednak cwaniak boiskowy i walczak jak się patrzy. Nawet Uładzimir Alekno szukał sposobu na tego cwaniaka... fakt znalazł bardzo szybko No widzisz, sam się zgadzasz. dla mnie to jest cud, że w takim składzie zdobyli medal :gwizdanie:
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 polecam - ciary gwarantowane Siatkarze- Echo Młodzi są jeszcze.... doszlifują się i będzie mocna drużyna. Byłem w spodku na memoriale i żal było patrzeć jak nic nie grali ;( Co Ty bredzisz ? Kto ma się doszlifować ? Kurde liliput Ruciak ? Czepiłeś się Ruciaka.... są inni jeszcze. Kubiak też ma tylko 191cm a jednak cwaniak boiskowy i walczak jak się patrzy. Nawet Uładzimir Alekno szukał sposobu na tego cwaniaka... fakt znalazł bardzo szybko No widzisz, sam się zgadzasz. dla mnie to jest cud, że w takim składzie zdobyli medal :gwizdanie: Ja też im nie wróżyłem sukcesu... zobacz po ile oni lat mają. Ile grają ze sobą..... najstarszy Gruszka i żygadło który nie rozgrywa jedynie robi rzemiosło w przeciętnym wykonaniu.
poziek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ja też im nie wróżyłem sukcesu... zobacz po ile oni lat mają. Ile grają ze sobą..... najstarszy Gruszka i żygadło który nie rozgrywa jedynie robi rzemiosło w przeciętnym wykonaniu. Nie mają poweru fizycznego (poza Kurkiem i Bartmanem) żeby cokolwiek pograć z Brazylią. W ME moga sobie pykać ale MŚ czy IO to jest kicha z grochem w takim składem
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ja też im nie wróżyłem sukcesu... zobacz po ile oni lat mają. Ile grają ze sobą..... najstarszy Gruszka i żygadło który nie rozgrywa jedynie robi rzemiosło w przeciętnym wykonaniu. Nie mają poweru fizycznego (poza Kurkiem i Bartmanem) żeby cokolwiek pograć z Brazylią. W ME moga sobie pykać ale MŚ czy IO to jest kicha z grochem w takim składem Dołączy reszta nieobecnych którzy nie byli na tych imprezach co były teraz
Kamyk Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 jak na ten skład który pojechał to wynik wręcz sensacyjny to przyznają wszyscy, znawcy i nie-znawcy jeśli trenerowi uda się poskładać i zgrać całą resztę z tymi, co grali, to może i coś z tego być choć nie ukrywam, na Brazylię to paki nie ma i długo długo nie będzie tak samo jak na Kubę i Włochów ale jak widać, na ruskie tatałajstwo stykło
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 jak na ten skład który pojechał to wynik wręcz sensacyjny to przyznają wszyscy, znawcy i nie-znawcy jeśli trenerowi uda się poskładać i zgrać całą resztę z tymi, co grali, to może i coś z tego być choć nie ukrywam, na Brazylię to paki nie ma i długo długo nie będzie tak samo jak na Kubę i Włochów ale jak widać, na ruskie tatałajstwo stykło Rosjanie stosują prosty wzór w siatkówce siła x ramię To i tak tam się pozmieniało, bo przecież były takie zgrzyty w reprezentacji. Każdy chciał grać ale sam a nie zespołowo. Z Brazylią jest jeden mały problem..... tam tą dwie szóstki, które mogą grać a Rezende ma jeszcze kolejkę dobrych graczy którzy w każdej chwili mogą zostać powołani do kadry.
poziek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 jeśli trenerowi uda się poskładać i zgrać całą resztę z tymi, co grali, to może i coś z tego być Wujek, słuchaj, jak cała reszta wróci do gry/formy (Winiarski, Wlazły, Pliński) to nadal będzie zbyt mało na Brazil ale jak widać, na ruskie tatałajstwo stykło Wujek, znowu słuchaj, po prostu ruskie się wymęczyli w półfinale bardziej niż te nasze piździaki I tyle Ja uważam, że jeżeli mamy wygrać na MŚ lub IO to trzeba mieć siłę fizyczną i warunki fizyczne. A wszelkie teksty typu; damy radę jak się zgrają to wynik nadmiernego ufania w zbawienie i Radio Maryja... Buziaczki
letallec Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Chyba ze wcześniej Drzyzga i ten drugi komentator zwolnią trenera
Nosfer Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Siema [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 07:19_________________________________________________ moskal odbierz tą konsolę piczko jutro , nie mam czasu na pierdoły Obszyłeś sobie konsolę ?
letallec Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10366565,Nowy_odcinek__7__po_dwoch_miesiaca_juz_do_poprawki.html To samo na jeszcze nie oddanej S8 od Rawy do Radziejowic
Wenihal Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 http://www.joemonster.org/filmy/38416/Genialne_zabezpieczenie To powinno być obowiązkowe wyposażenie każdego nowego auta, a nie jakieś tam dpfy.
Rekomendowane odpowiedzi