poziek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Po co mi teoretyczna wiedza ? :decayed Tak sobie tłumacz...synek
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 16:34_________________________________________________Spójrz na to z tej strony - jak ja sobie dobrze ruchałem to Ty... miałeś już GPS na palcu :polew: :polew: :polew: Spójrz na to z jeszcze innej strony..jak ja będę poznawał co raz to nowsze techniki penetracji Ty będziesz potykał się o swój cewnik bo fujara nie będzie nadawała się nawet do odlania Musisz pogodzić się z tym, że w niedługim czasie z tych rzeczy na " P" zostanie Ci tylko plucie i pierdzenie :polew: :polew:
AndyN Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/chcial-powiekszyc-przyrodzenie-przyslali-lupe,1,4997773,wiadomosc.html[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 23:25_________________________________________________ AAAAAAAA, ŚNIEG NA-PIER-DA-LA PEŁNYM RYJEM :!: :!: :!: :!: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 nie wiem jak u Was, ale u mnie strasznie napier... śnieg
soolek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 A ja chyba dzisiaj pierwszy raz w życiu mam śniegu dość Na stok jechałem 2 godziny w sumie - 15 km. Leon FWD na 3-letnich zimówkach nie mógł podjechać pod górę. Moja Bawara na nófkach podjechała, zawróciła, pomogła zawrócić Leonowi i do domu. Zgarnęła część towarzystwa i zawiozła mnie na dechę wkońcu. Dobre opony + łeb na karku i Q nie potrzebne Dzisiaj w górach tak napieprzał śnieg co godzinę, że masakra - na stoku czubka własnego nosa nie widziałem. Jutro Zakopianka
bajk Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dobre opony + łeb na karku i Q nie potrzebne Tak sobie tłumacz
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dobre opony + łeb na karku i Q nie potrzebne Tak sobie tłumacz cos musi gadać
Góral.tz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dobre opony + łeb na karku i Q nie potrzebne Tak sobie tłumacz hehehe zakopianka droga jak każda inna ale przejezdna albo nie :polew: a Q faktycznie nie jest koniecznością lecz dodatkiem, a który mój własny brat zachorował
franio Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dobre opony + łeb na karku i Q nie potrzebne Tak sobie tłumacz cos musi gadać jak sie RWD
AndyN Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Śnieg napidala W końcu :!: :kox: Właśnie wróciłem z dłuższej podróży. Kocham tych zamulaczy jadących 40-50 km/h lewym pasem bo trochę śniegu pada
Norbi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dziewczyny,czy na parkingach już obowiązują przepisy ruchu drogowego?
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dziewczyny,czy na parkingach już obowiązują przepisy ruchu drogowego? podobno tak
Norbi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bo w Jankach na superoesie wszędzie znaki drogowe jak na drogach a nie na parkingu, czyli będzie barek z pałami.
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bo w Jankach na superoesie wszędzie znaki drogowe jak na drogach a nie na parkingu, czyli będzie barek z pałami. chyba sie wybiore wieczorkiem
Norbi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bo w Jankach na superoesie wszędzie znaki drogowe jak na drogach a nie na parkingu, czyli będzie barek z pałami. chyba sie wybiore wieczorkiem jeżeli nie zawitam na innej miejscówce to też wpadam.
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja wczoraj niekontrolowanie przykurwiłem w krawężnik Śniegu od pyty
soolek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bo w Jankach na superoesie wszędzie znaki drogowe jak na drogach a nie na parkingu, czyli będzie barek z pałami. Jak przy wjeździe na parking jest Strefa Ruchu to tak.
Norbi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja wczoraj niekontrolowanie przykurwiłem w krawężnik Śniegu od pyty kółko całe?
Góral.tz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bo w Jankach na superoesie wszędzie znaki drogowe jak na drogach a nie na parkingu, czyli będzie barek z pałami. Jak przy wjeździe na parking jest Strefa Ruchu to tak. jak tam powrót zakopianka zawalona była?
Rekomendowane odpowiedzi