melman_zyrafa Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja dzisiaj odpadam. Pogoda nie sprzyja a mam problem z hamulcami Coś jakby z podciśnieniem było nie tak
MAT1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pogoda w sam raz jest Może to coś z tym związane: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-naprawa-przyczyny-zlego-dzialania-servo-wspomaganie-hamulcow-35183/
melman_zyrafa Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Temat prześledziłem Póki co jestem w robocie i nie mam jak tego ogarnąć. Jutro z mechanikiem będę sprawdzał temat.
PIXI Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Siema dziewczyny :decayed: Góral , co to za telefony do mnie o 2:23 w nocy .... brakowało gorzałki , czy gęby do picia ? :polew: ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- Będzie ktoś dzisiaj ? Jak nie pogardzisz moją osobą to wybieram się ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ---------- Pany Moderator przyjedzie na kontrole to czerwone dywany zabrać
Nosfer Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dobra, to opierdolimy podwójnego whoopera
PIXI Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dobra, to opierdolimy podwójnego whoopera Zdrowa żywność na spocie to podstawa
Góral.tz Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Siema dziewczyny :decayed: Góral , co to za telefony do mnie o 2:23 w nocy .... brakowało gorzałki , czy gęby do picia ? :polew: :decayed: patrz faktycznie właśnie sprawdziłem tel :decayed: to wszystko przez tą nową technologię hehehehe:kox: a co do wódeczki zapraszam w Koninki zrobimy spota przy grillu :kox:
MAT1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja pewnie już przed 19 będę, zaparkuje na samej górze jak coś
MOCNY2002 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No to do zobaczenia na górze, też będę P.S. Wozi ktoś z was w samochodzie pastę tempo i by mógł użyczyć? Cztery ryski mnie irytują na lakierze... ;/
PIXI Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zapomniałem dodać, że Ty stawiasz Przemo - a ja głupi myślałem , że z racji tego że nie było Ciebie tyle czasu to jakieś frytki postawisz ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ---------- Mateo , na górze to już b. dawno nikt nie był ..... O zgrozo - tempo ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- Siema dziewczyny :decayed: Góral , co to za telefony do mnie o 2:23 w nocy .... brakowało gorzałki , czy gęby do picia ? :polew: :decayed: patrz faktycznie właśnie sprawdziłem tel :decayed: to wszystko przez tą nową technologię hehehehe:kox: a co do wódeczki zapraszam w Koninki zrobimy spota przy grillu :kox: Dobra , dobra .... teraz to zwalasz na " nową technologię " :polew:
Nosfer Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No to do zobaczenia na górze, też będę P.S. Wozi ktoś z was w samochodzie pastę tempo i by mógł użyczyć? Cztery ryski mnie irytują na lakierze... ;/ Zawsze mam pastę tempo w samochodzie:thumbup1: nawet mam fotę - przed i po użyciu
MOCNY2002 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No to do zobaczenia na górze, też będę P.S. Wozi ktoś z was w samochodzie pastę tempo i by mógł użyczyć? Cztery ryski mnie irytują na lakierze... ;/ Zawsze mam pastę tempo w samochodzie:thumbup1: nawet mam fotę - przed i po użyciu http://www.enjoymiamibeach.com/auto-body-shop-collision-repair-dent-removal/images/BeforeAfter.jpg Hmmm... to chętnie pożyczę tą pastę,gdy będę miał bardziej poważne problemy https://picasaweb.google.com/104028046182412831910/7Sierpnia2012SpotAudiA4# - parę zdjęć z dzisiaj, szału niestety nie ma, ale zawsze jakaś pamiątka PIXI, o taką pastę Ci chodziło? FARECLA G3 250G PASTA POLERSKA NAJTANIEJ WROCŁAW (2517493959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PIXI Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Mocny jes siur Stronka z fotkami nie bangla ....
MOCNY2002 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A teraz? Album był ustawiony jako prywatny, dla tego chyba nie banglało
Rekomendowane odpowiedzi