Opublikowano 27 Października 201213 l , ale nayebało śniegu - Specu się pewnie cieszy Siema śmietanko A ja Qrewa na letnich Cieszy to się na stówę Oniak, on jest pojebany:decayed:
Opublikowano 27 Października 201213 l , ale nayebało śniegu - Specu się pewnie cieszy Siema śmietanko A ja Qrewa na letnich ja też dajemy pomału
Opublikowano 27 Października 201213 l Rysiek co się cieszysz ???? Q czy zimówki ? Góral , pomału to za wiele powiedziane - bardzo pomału
Opublikowano 27 Października 201213 l W sumie to nie wiem. Chyba pigwa z prądem zaczyna działać. Najlepsze na przeziębienie:decayed:
Opublikowano 27 Października 201213 l Co wy gadacie???? jaki śnieg?? ja tam patrzę za okno a tam złota polska jesień. czy wy chcecie mi powiedzieć, że mam z piwni wyciągać zimówki przed powrotem do wawy??:shock3: no kurde, to jutro musze wstać z 1h szybciej by to zrobić.... a na razie to zdrówka, ja tam popijam naleweczke malinowa na katarek , daje rade wzmacniana
Opublikowano 27 Października 201213 l W sumie to nie wiem. Chyba pigwa z prądem zaczyna działać. Najlepsze na przeziębienie:decayed: ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Co wy gadacie???? jaki śnieg?? ja tam patzrę za okno a tam złota polska jesień. cy wy chcecie mi powedzieć, że mam z piwni wyciągać zimówki przed powrotem do wawy??:shock3: no kurde, to jutro musze wstać z 1h szybciej by to zrobić.... a na razie to zdrówka, ja tam popijam naleweczke malinowa na katarek , daje rade wzmacniana No przecież od rana naqrwia ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- ja to nie wiem jak jutro będę wracał Nie wymieniłeś opon na zimówki przed wyjazdem ???
Opublikowano 27 Października 201213 l widzę jak zwykle stolica na bogato się bawi:P śnieg zamówiła sobie od samego rana a zachodniego pomorza nie stać to nadal się męczą z jesienią i liśćmi
Opublikowano 27 Października 201213 l Grześ , gdzie tam na bogato . ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Jak Góral się cieszy , znaczy się - trza polewać
Opublikowano 27 Października 201213 l Grześ , gdzie tam na bogato .---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Jak Góral się cieszy , znaczy się - trza polewać dobre
Opublikowano 27 Października 201213 l ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- dziś na kwadracie impra to net jest:decayed:
Opublikowano 27 Października 201213 l ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- dziś na kwadracie impra to net jest:decayed: A nie mówiłem ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- Przyjechalem zeby wymienic ale zapomnialem sruby do kol... Ja pier.... wpółczuję
Opublikowano 28 Października 201213 l Przyjechalem zeby wymienic ale zapomnialem sruby do kol... hahahahaahaahhaahaha