T-żółw Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 nic nie zmieniać i nie kombinować Panowie...bo nie przyjadę ja zabiorę aparat, niestety moja cyfrówka po ciemaku nie popisuje się póki co, nie ma co panikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Dokładnie niech zostanie tak jak miało być , ja też wezmę cyfróweczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 tak dla sprostowania AKP pozostalo przy srodzie ale i tak byśmy tego Spotu nie zmieniali w koncu i to Audi i to Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 tak dla sprostowania AKP pozostalo przy srodzie bardzo dobrze, przynajmniej termin i miejscówkę mamy pewne jutro też tak zimno będzie jak dzisiaj :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Właśnie podobno też ma być taka lodownia , może przeniesiemy się gdzieś na jakiś parking podziemny potem bo w taką lodówę to nawet pogadać jak nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 nie no co Ty juz dawno zamowilem wiosne i ma przyjsc jutro specjalnie na ta okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 3mam Cie za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No ja mam nadzieje ze wystarczy ten moj zadatek na pogode bo jesli nie to po pewnym czasie zrobimy przemieszczenie w cieplejsze rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 może przeniesiemy się gdzieś na jakiś parking podziemny dzisiaj byłem na podziemny w Reducie i zimno jak cholera było, dobrze, że duzo zakupów mieliśmy to sie rozgrzlem zobczymy jak będzie, jakby co to sie coś wykombinuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Pierwszy warszawski spot A4 został zakonczony listę obecności podpisali: :arrow: Bartte :arrow: PrzeMM :arrow: T-żółw :arrow: no i ja :mrgreen: Zdjeć nie ma było za zimno i brakowało miejsca :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 tak jest, dzięki Panowie za przybycie :!: upału nie było , miejsca też jakoś mało na na parkingu :shock: dzięki Bartte za przejażdzkę 300 KM A4 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja to przepraszam za tą miejscówe ale tam jest zawsze pusto a tego nie przewidzialem :shock: No a co do przejażdzki niunka Bartka to powiem tylko tyle :shock: :shock: :shock: Ja również dziekuje za przybycie i mam nadzieje ze zrobi sie szybko ciepło i ustawimy sie na DRUGIEGO Warszawskiego spota A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Łukasz nie ma za co przepraszac, każdy z nas mógł sprawdzić czy nie ma żadnej imprezy w tym czasie...tylko nikt tego nie zrobił na pierwszy raz dobrze było :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja również bardzo wam dziękuję, możliwość przewiezienia was to czysta przyjemność . W lecie napewno będzie jeszcze lepiej. Ogólnie mimo zimna świetnie się bawiłem i czekam na kolejnego spota, tylko w cieplejszym miejscu lub już letnim terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 jak zima nie bedzie chciala odejsc to zorganizujemy cos przy stoliku przy kufelku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Myśle, że to najlepszy pomysł, pewnie chętnych odrazu było by więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No ba tylko co poźniej z A4 zrobic zamienić na aftobusa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrzeMM Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 mi rowniez bylo milo was poznac pogoda nas nie rozpieszczala to fakt widze ze mnie niestety ominela atrakcja przejazdu bolidem... no ale moze nastepnym razem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 To nie żadne bolid , ale następnym razem naturalnie z przyjemnością zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jak nie bolid jak wsiadlem pozniej do swojej to myslalem ze ktores koło mi trzyma i nie moga jechac :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi