soolek Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Proponuję Arkadię, bo w Promce to tylko wiatr hula...
Trzastek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 To gdzie dziś spot (jeżeli jest) ? W Arkadii nie byłem jeszcze na spocie więc nie wiem na którym parkingu się odbywają...
soolek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ja mogę wpaść do Arkadii koło 20. W Arkadii to zawsze poziom -2, sektor żółty koło dawnego CarAudio.
Trzastek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 OK - postaram się być od ok. 19.30
hornet Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 W przyszły wtorek jestem w wawie... może odwiedzę starych dzików
poziek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 W przyszły wtorek jestem w wawie... może odwiedzę starych dzików Na Torwarze ?
MAT1000 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Panowie macie sprawdzoną firmę w Warszawie do pomalowania proszkowego zacisków, co wiąże się z tym również regeneracja (gumki itp) ???
soolek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Na forum jest kolega devastation - możesz wysłać do niego.
MAT1000 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 To była moja pierwsza myśl Tylko może jest też ktoś na miejscu sprawdzony.
hornet Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 W przyszły wtorek jestem w wawie... może odwiedzę starych dzików Na Torwarze ? Jeżeli dalej są tam dupeczki to oczywiście
poziek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 W przyszły wtorek jestem w wawie... może odwiedzę starych dzików Na Torwarze ? Jeżeli dalej są tam dupeczki to oczywiście W Twoim przypadku to możesz sobie jedynie popatrzeć, mężusiu
Góral.tz Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 :hi: spoci dziś ktoś ??:hi:
Olszak86 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ja się przejade do Arkadii. Bd po 19.
hornet Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 W przyszły wtorek jestem w wawie... może odwiedzę starych dzików Na Torwarze ? Jeżeli dalej są tam dupeczki to oczywiście W Twoim przypadku to możesz sobie jedynie popatrzeć, mężusiu błądzisz bracie błądzisz .......
A4_Dominik_WAW Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Czy ktoś z Was może sprawdzić auto po numerze vin ? Chodzi o mercedesa. - NIEAKTUALNE
ono Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Już miałem jechac na spota , patrze a to czwartek , kurwaaaaaa
MAT1000 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Uciekło trochę czasu w zapomnienie
Góral.tz Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Już miałem jechac na spota , patrze a to czwartek , kurwaaaaaa czyżby podobny przypadek ? Ojciec od jakiegoś czasu podejrzewal syna o ćpanie. Pewnej nocy syn wraca pózno do domu i szybko kladzie sie spac. Ociec wstaje i wali mu rentgena po kieszeniach i………. znajduje torebeczkę z bialym proszkiem. Bierze to i idzie do łazienki. Trzaska jedną kreskę i…..pojaśniało, pociemniało i nic. Hmm….trzasnął na druga dziurę i …..pojaśniało, pociemniało i nic. Pomału zaczyna się irytowaćale wali po raz kolejny. Znów – pojaśniało, pociemniało i nic. Nagle słyszy walenie do drzwi łazienki i głos żony: - Stefek co ty robisz ?! Odpowiada: - Gole się! Żona: - qrfa trzy dni ?!?!
Rekomendowane odpowiedzi