Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Robicie jakies spociki na M1 jak jest taka pogoda (śnieżna) jak teraz? Mozna tam fajnie quattro polatać, a i widzialem że ogarnięci fwd dobrze sobie radzą. :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siema! Robicie jakies spociki na M1 jak jest taka pogoda (śnieżna) jak teraz? Mozna tam fajnie quattro polatać, a i widzialem że ogarnięci fwd dobrze sobie radzą. :decayed:

Ja mam blisko to moge kiedys podjechac.Spory teren,po drugiej stronie pod Decathlonem też palą bąki,zwłaszcza latem chyba betami latają.

Opublikowano

Ja w niedzielę wieczorem się tam wybrałem i było w ch*j ludzi i aut, od poloneza do evo x :decayed:. Można się zgadać któregoś wieczoru i wpaść tam na kilka aut. Rondek też sporo jest :naughty:.

Opublikowano
:hi: jest spot jakiś dziś bo nie wiem czy wstawać z wyra czy nie :grin:
Opublikowano

Dawaj Góralu. Ja myślę być koło 20.

Opublikowano

Moze i ja podjade, to dajcie znac czy bedziecie:hi:

Opublikowano
  • Autor

Ja będę :kox:

Opublikowano

To chyba i ja się ruszę :decayed:

Opublikowano

Tomek będziesz z moim filtrem ??

Opublikowano

Na Torwarze ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Na Torwarze ? :naughty:

Jak co tydzień, cielęcinki już dogadane :naughty:

Opublikowano

Jestem w galerii mokotow. Dotre po 19 bo masakra na wawie

Opublikowano
Ja w niedzielę wieczorem się tam wybrałem i było w ch*j ludzi i aut, od poloneza do evo x :decayed:. Można się zgadać któregoś wieczoru i wpaść tam na kilka aut. Rondek też sporo jest :naughty:.

To ty latałeś tam białym avantem? :naughty: Bo ja również tam byłem, tak btw jeśli mówisz o czerwonym evo to auto mojego znajomego :wink:

Opublikowano

Arek dokładnie to byłem ja tym białym avantem :decayed:, a Ty czym jeździłeś? Widziałem jednego szarego avanta Q b5 ktory też tam latał i jednego czarnego/granatowego który dobrze sobie radził pomimo FWD, to byłeś Ty?:wink:

Opublikowano
Arek dokładnie to byłem ja tym białym avantem :decayed:, a Ty czym jeździłeś? Widziałem jednego szarego avanta Q b5 ktory też tam latał i jednego czarnego/granatowego który dobrze sobie radził pomimo FWD, to byłeś Ty?:wink:

Ja nie byłem swoją A4-ką podskoczyłem tam z znajomymi i jedynie kilka razy przejechałem się z kolegą tym czerwonym Mitsubishi Evo :wink: Chciałem oblukać sytuację bo wielu znajomych mówiło mi że dużo osób tam lata i rzeczywiście frekwencja była zaskakująco duża. Może wpadnę któregoś weekendu swoim padłem to przy okazji jakiegoś mini spota się zrobi :wink:

Opublikowano
1425604_676784339039164_1396453472_n.jpg
Opublikowano

Pany, wiem ze mnie nie znacie itp (spotujecie wtedy kiedy ja w robocie :facepalm:) Ale kolega z forum bmw zarzucil temat wspolnego zlotu audi + bmw (termin pewnie odlegly i do ustalenia) Fotosy, filmik, przejazd przez miasto i jakas szama. Nie zjadajcie mnie odrazu, wiem ze bmw z audi tak nie zbytnio ale pomysl w sumie nie taki zly :naughty: Ktos by sie zapatrywal na cos takiego?

Opublikowano
Pany, wiem ze mnie nie znacie itp (spotujecie wtedy kiedy ja w robocie :facepalm:) Ale kolega z forum bmw zarzucil temat wspolnego zlotu audi + bmw (termin pewnie odlegly i do ustalenia) Fotosy, filmik, przejazd przez miasto i jakas szama. Nie zjadajcie mnie odrazu, wiem ze bmw z audi tak nie zbytnio ale pomysl w sumie nie taki zly :naughty: Ktos by sie zapatrywal na cos takiego?

Kolego, spoty Audi + BMW odbywają się praktycznie co tydzień. Latem to nawet więcej BMW bywało niż Audi :decayed:

Opublikowano

Kolego, spoty Audi + BMW odbywają się praktycznie co tydzień. Latem to nawet więcej BMW bywało niż Audi :decayed:

Dlatego pytam. Mozna cos ogarnac na szersza skale jak on to powiedzial :decayed: A kolega jest z BMW klub Warszawa :whistling: