draon2004 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Panowie, pytanie...klasyka tematu - EGR cieknie, do tego dziś w serwisie skody i seata powiedzieli mi że jest olej w dolocie i że bankowo turbo do regeneracji...naczytałem się na forum i ogólnie uważam że turbo przy przebieg 145 000 km powinno jeszcze spokojnie żyć. Czy byłby ktoś we wtorek kto byłby w stanie to ocenić i dać mi radę czy robić turbo, egr czy wyczyścić wszystko i założyć OCT? Proszę o wiadomośc prywatną lub tutaj
Emil153 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Czyli spoty regularnie odbywaja sie we wtorki? Jak tak to zawitam 1 raz
Kolkov Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Czyli spoty regularnie odbywaja sie we wtorki? Jak tak to zawitam 1 raz Tak, spoty są co wtorek na Promce
soolek Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Miejmy nadzieję, że kogoś spotkasz, bo w ostatni wtorek to posucha niezła była... Dwie Yamahy (dobrze godom ?) i właściciel BMW w "babskim" aucie
Kolkov Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Ja jak zacznę chodzić, to przyjadę, ale póki co stabilizator i kule, więc ciężko się jeździ
adrian998998 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja jak zacznę chodzić, to przyjadę, ale póki co stabilizator i kule, więc ciężko się jeździ Co Ci się stało??:kwasny:
Kolkov Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pograłem w kosza, źle stanąłem i łąkotka się obraziła
adrian998998 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Uuuu nie dobrze. Słuchaj jak siedzisz w Wyszkowie to możemy się śmignąć we wtorek na spota bo nie byłem jeszcze:decayed:
Kolkov Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dzięki, ale ja w Wyszkowie bywam tylko co parę weekendów. Zagadam z sąsiadem, może mnie zabierze
soolek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dzięki, ale ja w Wyszkowie bywam tylko co parę weekendów.Zagadam z sąsiadem, może mnie zabierze
poziek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pograłem w kosza, źle stanąłem i łąkotka się obraziła Co za ciamciaramciam...
Kolkov Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pograłem w kosza, źle stanąłem i łąkotka się obraziła Co za ciamciaramciam... Bo to takie ciamciaramciam właśnie, ale wk***ia niemiłosiernie...
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pany, gdzie w Warszawie naprawic cieknacy magiel ? Zna kogs sprawdzone miejsce? Najchetniej w miescie zeby latwo bylo dojechac i odebrac auto...
Kolkov Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pany, gdzie w Warszawie naprawic cieknacy magiel ? Zna kogs sprawdzone miejsce? Najchetniej w miescie zeby latwo bylo dojechac i odebrac auto... Miałem gdzieś kontakt do gościa w Zielonce, podobno ogarnięty w kwestiach magla. Mi kiedyś mechanik woził magiel na Rembielinska gdzieś, ale chooynia wyszła i 4 tyg bez fury.
soolek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Arka Auto Kuźnia - autoserwis, warsztat samochodowy Warszawa Osobiście tam magla nie robiłem (kupiłem regenerowany w Intercarsie), ale znajomy znajomego robił w Leonie i działa już długi czas. Sam właściciel też opowiadał, że ma takiego magika od magli (robi to u kogoś), że nie ma prawa być nic reklamowane. Jeśli mnie spotka taka konieczność jeszcze kiedyś, to mam zamiar jechać do nich. Swego czasu próbowałem znaleźć jakis godny polecenia warsztat w Wawie i nic nie znalazłem.
Rekomendowane odpowiedzi