poziek Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja od pewnego czasu tylko na nówkach śmigam...
Kamyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 pany ma ktoś wolne miejsce w aucie na zlot w bukowinie ? ot tak zapytam, bo mi niespodziewany rebus się pojawił .....
Kolkov Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 pany ma ktoś wolne miejsce w aucie na zlot w bukowinie ? ot tak zapytam, bo mi niespodziewany rebus się pojawił ..... Na relaksie mówiłem, ogarnę Ci miejscówkę
krzysztof 36418 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Panowie jakiś wspólny wypad na gokarty na spocie?
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Panowie jakiś wspólny wypad na gokarty na spocie?Dobry pomysł, może jak się deczko cieplej zrobi, to wyskoczymy kto dzis będzie?Ja się wybieram Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Robero321 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Ja się wybieram ale nie tak jak zeszłym razem
rodzyn889 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Dajcie namiary na te listwewki w boczki. Ja chcę ten mod
Robero321 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Najszybciej to na Leszczynowej 11 w AVT kupisz cała taśmę i to wszystko co potrzebne no i pod lutować się trzeba w odpowiednie miejsce ledy są na taśmie samoprzylepnej.
j4s2c2vr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Czyja jest b5-tka pod Decathlonem na Targówku oklejona cała matową folią pomarańczową ?? Wczoraj widziana ok. 17-18 ...
Kolkov Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Klubowa? Na jakich blachach? Limo czy Avant? Jaśniej Wąski
j4s2c2vr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 nie wiem czy klubowa, zobaczyłem już jadąc i foty nie miałem jak dziabnąc, wyglądało mi to na Avanta, ale reki sobie uciąć nie dam ciekawie wyglądała w tej folii, chyba, że to plastidipem porobione było...
Kolkov Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) aaaa ok, myślałem, że to może Gwerty. On ma pomarańczową B5 limo zrobioną plastidipem. _____________________________________________________________________________________________ Pracuje ktoś w Centrum, albo na Mokotowie w jakimś biurowcu, albo innej dużej firmie? Ewentualnie ma ktoś z Was kontakt z taką osobą? Zaczynam promocje marki Besuto Sushi i chciałbym odwiedzić kilka biur Jakby co, proszę o wizytówki na maila [email protected] BTW to nie jest ściema, ani żart, nie spodziewajcie się żadnych łańcuszków szczęścia, czy innych gówien. Edytowane 5 Marca 2015 przez Kolkov
grzesiek646 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Ściemaaaaa !!! Po co sie bawic z ulotkami ... Zapraszam www.skorosushi.pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PIXI Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Grzesiek646 - po to ulotki .... żeby "interere" rozkręcić Grigori - Specu na Mokotowie .... A tak po za tym .... Siema dziewczyny !!!!!! Edytowane 5 Marca 2015 przez PIXI
Kolkov Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Ściemaaaaa !!! Po co sie bawic z ulotkami ... Zapraszam www.skorosushi.pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Skorosushi daleko To Twoja knajpa? Grzesiek646 - po to ulotki .... żeby "interere" rozkręcić Grigori - Specu na Mokotowie .... A tak po za tym .... Siema dziewczyny !!!!!! Speca już mam w bazie
Rekomendowane odpowiedzi