Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Carefour Reduta jest fajny mały parking i zawsze góra otwarta i ładna nawieszchnia :th:

Zostajemy w promce jest luz ...... i narazie nas nie gonią :dance: :dance:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W Carefour Reduta jest fajny mały parking i zawsze góra otwarta i ładna nawieszchnia :th:

hehehe mialbym chyba najblizej i to na piechote z pracy :D

Opublikowano

ale warto polatać poszukać bo w wawie jest dużo fajnych miejsc :)

Opublikowano

ale warto polatać poszukać bo w wawie jest dużo fajnych miejsc :)

Dobra dobra .. nie zmieniamy .....

Opublikowano

Ale się przywiązałeś :> mi tam pasuje bo dobry dojazd, dużo dróg, korka nie ma a i o tej porze są w niektórych miejscach :disgust: tylko słupki zamontowali i się na daszek nie da wjechać :confused4:

Opublikowano

Ale się przywiązałeś :> mi tam pasuje bo dobry dojazd, dużo dróg, korka nie ma a i o tej porze są w niektórych miejscach :disgust: tylko słupki zamontowali i się na daszek nie da wjechać :confused4:

Da się da .. spokojnie już sprawdzaliśmy :naughty: :naughty:

Opublikowano

Spocik spoko...

Teraz potrzebuję na jutro do 11 moduł GPS na bluetooth.... tak żebym mógł sparować z palmtopem

Moge załatwić ale dopiero dzisiaj wieczorem. Daj znać na PW czy nadal Cie interesuje.[br]Dopisany: 11 Lipiec 2007, 08:45 _________________________________________________

i helikopter :D

Jeśli chodzi o helikoptery to polecam lekturę dzisiejszego Dziennika, w którym opisane są kulisy prowokacji CBA skierowanej w stronę Leppera.

http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=52255

Szczególnie interesujący jest fragment: "Wszystkie rozmowy były rejestrowane kamerami. Jeden z naszych informatorów mówi, że CBA do inwigilacji używało swojego najnowszego gadżetu - miniaturowego, bezzałogowego helikoptera z mikrofonami kierunkowymi."

No niezły sci-fi :) Taki sprzęt kosztuję kupę kasy! I to wszystko z naszych podatków :) Tanie państwo :polew:

Opublikowano

To ja targam alarmownie a Ty mister Lukaszr nie docierasz :bicz3:

Kurde, o 16 kolega mnie zaskoczył żebym pojechał z nim za Sochaczew odebrać A3, bo sobie kupił.

Myślałem, że zdążę wrócić na spocik, ale jak to zawsze bywa - coś musi być nie tak.

Ubezpieczenie OC było ważne tylko do wczoraj, a on załatwia wszystko w Ciechanowie i wyszło tak, że musieliśmy jechać do Ciechanowa "schować" auto w garażu do piątku.

I tak wyszło, że wróciłem do Warszawy po 23.

Przepraszam, ale wyjątkowa sytuacja wyszła. Z tym alarmem damy radę tylko muszę kur....cze wyczaić jakieś wolne popołudnie. Mi najbardziej pasowałoby w sobotę więc może tak się umówimy.[br]Dopisany: 11 Lipiec 2007, 12:24 _________________________________________________

Sorki, ze nie mogłem dzisiaj wpaść. Plan na wieczór się dosyć zagęścił. Przywioze cukierki za tydzień :)

Dobra dobra :)

Wszystkiego najlepszego Panie kolego z wiadomo jakiej okazji - życzymy jak najmniej błędów w VAGu :polew:

Tak przy okazji, Malik i Hornet, dobrze, że Wy nie kłociliście się z wynikami pomiaru przez radar, bo ten Pan trochę przesadził:

http://wiadomosci.onet.pl/1569600,11,item.html

Opublikowano

Mi najbardziej pasowałoby w sobotę więc może tak się umówimy

Niestety już jutro wybywam na http://www.subaru-rally.pl/index.php?lg=pl i wracam w niedziele :confused4: chiba predzej mi zawiną te afto niż założe to cudo :decayed:
Opublikowano

Niestety już jutro wybywam na http://www.subaru-rally.pl/index.php?lg=pl i wracam w niedziele :confused4: chiba predzej mi zawiną te afto niż założe to cudo :decayed:

Szlajasz się po jakiś zadupiach zamiast zająć się jakimś rezankiem :D

Damy radę, tylko musimy się zsynchronizować jakoś czasowo.

Opublikowano

Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? :wink4: Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie :cool:

Opublikowano

Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? :wink4: Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie :cool:

taaaaaaaaaa ....

zapraszamy ....

Opublikowano

Na pierwszą randkę przynieś kwiatki dla Pań i coś dobrego dla Panów :wink4:

Opublikowano

Pozdrawiam kolege wit. s, którego zauważyłem na autostradzie a4 i zamieniłem kilka słów przez CB, Witku ja dojechałem rano dziś do Szwecji, Szerokości. Myśle że niemiecki bandyta Cię nie zawiódł. :a4fan::thumbup:

Opublikowano

Na pierwszą randkę przynieś kwiatki dla Pań i coś dobrego dla Panów :wink4:

I weź nowy kręgosłup dla Motora to sobie zamontuje odrazu :wallbash:

Opublikowano

Praca siedzaca?

Opublikowano

Odpada jak narazie, za dużo dzwigania było i reszte zrobił Czarnobyl..więc przywoź mi nową podłużnice ;)

Opublikowano

Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie

sugeruje przywdziac ladne rozowe polo

;)

motor mistrzu zmien rozmiar tej fotki bo 3/4 mojej "17 zajmuje :wink4:

Opublikowano

audiangeli2kopiawh2.jpg

Shot at 2007-07-11

co o tym sadzicie? :decayed:

Opublikowano

haah, polo, poszukam w szafie...