Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytlumaczcie jeszcze swiezakowi :D gdzie dokladnie w promenadzie sie zjezdzacie.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wytlumaczcie jeszcze swiezakowi :D gdzie dokladnie w promenadzie sie zjezdzacie.

parking przedostatnie pietro.......od razu jak wjedziesz nie trudno zauwazyc.......a4 rzucaja sie w oczy :naughty:

jak ja trafilam to Ty nie bedziesz mial najmniejszego problemu........

bo wiesz ja to zawsze wszedzie bladze :polew:

Opublikowano

ale Zólwik co ma ci tam juz leciec na torwarku tam juz wsio spadlo na pielegniarki

ja sie nie wypowiadam na temat spotu jutrzejszego bo mnie i tak nie bedzie :tongue4:

mam nadzieje ze dacie sobie sami rade :decayed:

Opublikowano

Przeciez pielegniarki siedzialy pod lazienkami...

Opublikowano

Ich autokary tam zaparkowały :)

już się zwineły z resztą :naughty:

Opublikowano

ok czyli wszystko ustalone ;)

zapraszamy jutro na parking do Promenady :thumbup:

nowi ...w rózowych polo obowiazkowo :)

Opublikowano

Wszystkie czyste... poleccie jakas bezdotykowa myjke z automatycznym suszeniem, najlepiej na bielanach/okolicach :cool:

Opublikowano

Wszystkie czyste... poleccie jakas bezdotykowa myjke z automatycznym suszeniem, najlepiej na bielanach/okolicach :cool:

Jasne, ze czyste. Nawet nie myśl o przyjeżdzaniu brudną niuńką na spota. Ja zawsze myję na ciśnieniówce pod Fortem Wola. Później wystarczy na kilka chwil dociągnąć do 120-150 i autko samo się wysuszy. Trzeba tylko uważać na policję :)

Opublikowano

To widzę, że cichaczem rewolucję zrobiliście z tą Promenadą :D. Trza przedyskutować to raz a dobrze. Ja jakos bardziej Torwar widzę - większa przestrzeń.

Malik. Wczoraj widzialem A4 (ciemną B7) z nakładkami na drzwi takimi jak Twoje tylko pomalowanymi na srebrno i ... :polew: fatalnie zabawnie to wyglądało.

Podłokietnik sobie wczoraj wyrezałem :decayed:, kosztował 70 zeta :naughty:. Poza koniecznością lekkich poprawek montażu - była to jedna z lepszych decyzji podjętych odnosnie autka :)

Opublikowano

Podłokietnik sobie wczoraj wyrezałem :decayed:, kosztował 70 zeta :naughty:. Poza koniecznością lekkich poprawek montażu - była to jedna z lepszych decyzji podjętych odnosnie autka :)

oryginał czy z allegro .... ? ... :naughty:

Opublikowano

A!

plati. Kiedy i gdzie mogę do Ciebie podjechać coby felunek obejrzeć - daj info pls (może być na PW)

ono. Będziesz dzisiaj? Pamiętaj o moich garach + potrzebuję namiary na typka w Poznaniu od którego kupiłeś felunek. Wybieram się w ten weekend.[br]Dopisany: 17 Lipiec 2007, 09:54:37_________________________________________________

oryginał czy z allegro .... ? ... :naughty:

No, co Ty ori za 70 zeta? :polew: :polew: :polew:

Oszyfiście Allegro. Kolorystycznie jakby ori - jestem b.zadowolony. Mógłby się tylko podnosić, ale nie narzekam.

Opublikowano

Malik. Wczoraj widzialem A4 (ciemną B7) z nakładkami na drzwi takimi jak Twoje tylko pomalowanymi na srebrno i ... :polew: fatalnie zabawnie to wyglądało.

Czyli coś w klimacie Allroad.

7086-2001-Audi-Allroad%20Quattro.jpg

Tam są montowane srebrne listwy za dopłatą. Domyślam się, że w A4 może to średnio wyglądać.

BTW: Mam już długo oczekiwany obiektyw 10-20mm. Jeśli ktoś chce dobre foty wnętrza autka to zróbcie dzisiaj odkurzanie i zapraszam na spota.

Opublikowano

Ja dzis jednak nie dam rady, musze odebrac kobiete z pracy ok. 20, a jutro z samego rana wylot na krotki urlop. Zamelduje sie w nastepny wtorek czystym i wysprzatanym, wiec poprosze malik o ladne zdjecia :cool:

Opublikowano

Czyli coś w klimacie Allroad.

Dokładnie. Tylko na fotce zapodanej przez Ciebie kolor felunku zgrywa sie z kolorem listew. Tam gdzie widziałem, było inaczej. Horror był

Na fotki się piszę :)

Opublikowano

Ja dzis jednak nie dam rady, musze odebrac kobiete z pracy ok. 20, a jutro z samego rana wylot na krotki urlop. Zamelduje sie w nastepny wtorek czystym i wysprzatanym, wiec poprosze malik o ladne zdjecia :cool:

No niestety, za tydzień to mnie nie będzie bo mam urlop. Ale luzik, będę czesto aparat przywoził.

Opublikowano

plati. Kiedy i gdzie mogę do Ciebie podjechać coby felunek obejrzeć - daj info pls (może być na PW)

dzis na spocie bede chociaz na chwile

Opublikowano

dzis na spocie bede chociaz na chwile

Bomba! Pamiętaj, ze dziś Promenada.

Opublikowano

No, co Ty ori za 70 zeta? :polew: :polew: :polew:

Oszyfiście Allegro. Kolorystycznie jakby ori - jestem b.zadowolony. Mógłby się tylko podnosić, ale nie narzekam.

z chromowana wstawka ? .... :naughty:

*taksiarze czesto takie maja .... :decayed:

Opublikowano

Sluchajcie mam sprawe....

Dzisiaj na spocie prosze byc pod telefonami.....bo byc moze bedzie potrzebna pomoc drogowa z promenady :polew:

Oczywiscie mam nadzieje, ze sie nie rozklekotam na srodku drogi, no ale jak to mowia przezorny zawsze ubezpieczony....

Ale teraz juz serio...

Dzisiaj cos mi strasznie stukalo pod maska(chyba) i tak jakby cos sie przestawialo...

Normalnie, az sie boje wsiasc do auta...