Lukas Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 no jak jak bylismy pod wplywem alkocholu i raczej to wole Kobiety no i panna zna ono
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 bylismy pod wplywem alkocholu nie pamietam nic takiego
ono Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 hehe hamować bajere cyce Spot jak zawsze git , foty niesamowite
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 foty niesamowite tzn jak zobacze wszystkie to bede w :shock: :?: lukas23, na kiedy planujesz zmontowanie plytki?? Wogole odemnie juz dostales??
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 jutro idzie stary do ciebie przesylka specjalna ze zdjeciami moimi i zolwia a film od jutra rezam juz dzisiaj zaczalem wlasnie sie zgrywa spot dzisiejszy
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 slicznie to ja w takim razie wypale jeszcze Karolince, bo tez chciala widziec
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 :roll: eh murzyn ty to musisz sie przeprowadzic do wawy z nami dzikami bedzie ci lepiej Wyslalbym i jej ale nie znam adresu i lepiej mi go nie dawaj :mrgreen: mam nadzieje ze jutro dojdzie ta twoja do mnie
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 nie doszlo?? przeciez wczoraj wyslalem priorytetem ehh ta poszta polska...szybciej by bylo gdybym sam to Ci przywiozl :twisted:
Gość Tomboy Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 no co tu sie dzieje nikt nie dojechal Lista obecnosci: tomboy lukas23 kichol norbi ono tzołw kunio adamooo u tego to bylismy osobiscie w delegacji a i Murzyn tez oczywiscie byl duchowo mial relacje telefoniczna :mrgreen: ogolnie to byl pokaz zdjec z wyjazdu (tomboy zyjesz jeszcze czy z liscia dostales on zonki :mrgreen: ) buahahhahahhahaaaa Żyje, film z zona ogladalismy i dopiero teraz sie pojawilem, ale na next party z zona jade:) [ Dodano: 2006-07-26, 01:04 ] a na fotach nie bylo przeciez nic zlego...a zreszta pozowane były:) i jeszcze wariatki jestescie!!!
T-żółw Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 hehe hamować bajere cyce Spot jak zawsze git , foty niesamowite cytuje....z lenistwa, bo zmęczony jestem :mrgreen: , ono pieknie podsumował dzisiejszego spota :razz:
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 no ja juz cos modze z tym dzisiejszym filmem ono ladnie pocinales na tym zakrecie koleczka piszcza az milo posluchac
ono Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 Daje rade Norbi dzisiaj karpia zrobił z ESP haha
Lukas Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 Panowie zdjatka wrzuce jutro w pracy teraz film tylko zgralem i zaczalem rezac. Murzyn plyta dla Ciebie nagrana jutro poczta
ono Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 Rezaj rezaj , fajnie że tobie chce sie to robić
T-żółw Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 ono ladnie pocinales na tym zakrecie koleczka piszcza az milo posluchac a ja myśłałem, że quattro nie piszczy :mrgreen:
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 a no posiedzie kilka nocy nad tym bo sporo z tym zabawy ale warto to wyrezac No widzisz Zółw a jednak Quattro piszczy tylko zalezy od kierowcy :mrgreen:
piurko Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Panowie nie zapomnijcie o mnie , też chciałbym płytkę :roll: lukas23 nie wiem czy masz mój adres, wysyłam Ci na pw W piątek rano robię wypad za Odrę
bartte Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam wszystkich JA wczoraj dopiero wrociłem z wizyty u naszych nielubianych zachodnich sąsiadów, myślałem że załapię sie jeszcze na spota ale po 1 wróciłem do chałupy dopiero. Widzę, że zabawa jak zawsze świetna , żałuje jak diabli że spocik na mazurach mi nie wypalił, niestety "żona" uparła się by rodzinke w niemczech odwiedzić i nie było mocnych. Na następny łapie się na 100%. Kiedy teraz spotkanko jakieś? musze aż do przyszłego wtorku czekać ? Ono coś ty zrobił, że quattróweczka zapiszczała
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 piurko zaraz plytke wysylam expresem to moze dojdzie do piatku :roll:
Rekomendowane odpowiedzi