adamooo Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 ma ktoś może z Was VAG'a i mógłby wziąść na spota poniedziałkowego ?:> chętnie sie podłącze pod pytanie ...miga mi OIL OIL to mi już z rok miga :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 mi sie niedawno włączył, trroszkę mnie drażni ale powoli przestaję już zwracać na to uwagę...jednak wolę jak nie miga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Witam ==>to jak z dniem dzisiejszym ? Przybywa ktoś pod Torwarek ? Jak coś to ja bede na 19.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Dzisiaj a co jest dzisiaj :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Hej Adam poczytaj parę postów wstecz , zlot jest 28 , dziś nikogo jednak nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no albo moj podpis :mrgreen: Ja to dzisiaj nie nadaje sie na spoty Panowie coś temat spotu upadł ale mam nadzieje ze sie pojawicie dla zachety kolega poziek obiecał ze zabierze swojego VAGa to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja będe na 100% mam nadzieje że wy też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 NIezaleznie od pogody stawiamy sie we wtorek :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 8) mam nadzieję, że oprócz duuużej frekwencji, prawda Panowie :?: to pogoda nam dopisze, tzn, będzie ciepło jak dzisiaj...było 13,5C jak wyszedłem z pracy po 17 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 O pogode to mysle ze nie ma co sie martwic co innego z frekwencja bo jakos nie widzialem duzego zainteresowania no ale wszystko sie okaze dzisiaj o 19 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No coś mi się wydaje, że tłumów to nie będzie Może robić coś na kształt innyck klubów by po takim spocie iśc przykładowo razem na jakąś imprezę. Wydaje mi się, że tego typu wypady zachęciły by parę osób a i poznać można by sie lepiej niż stojąc i gadając na parkingu. Ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ja proponuje Wam spotykać się razem z warszawską drużyną AKP.Super ludzie i na pewno będą zadowoleni , że będzie tak duża frekwencja :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 NIe wiem czy to nie najlepszy pomysł. Bo wkońcu ilu nasz dzisiaj będzie? Może zróbmy jakąs wstpęną listę obecności by nie okazało się, że 4 samochody przyjadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Co do parafi warszawskiej to ostatnia srode spedzilismy w salonie Audi ogladajac Q7 jutro AKP tez wybiera sie do Powsina do salonu ogladac filma i pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A wybiersz się jutro? Bo w sumie chętnie bym się przyłaczył ale miło by było już znać kogos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Tak Bartek wybiore sie też jutro a co :mrgreen: to bedzie nas dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 super , to zgadamy sie dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Nie ma zadnego problemu dzisiaj podjade pod Torwar sprawdze ile osob po cichaczu sie pojawi 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Po cichaczu to ja bede :-) cichociemnym i rozwalonym audikiem ale na godzinke wpadne..wyrwe się z roboty coby sie spotkać z Wami :-) i podłączyć się pod VAGA Rezerwuje podłączenie jako PIERWSZY :mrgreen: ==>bede na 19 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No to widze juz 3 chetnych na bank troche to dziwne jak na okolo 30 osób z wawy temat jest prawie najaktywniejszym i najczesciej wyswietlanym w statystykach a tu tylko 3 auta no ale nikogo za głowe nie bedzie sie zmuszało Pozdrawiam i zapraszam dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi