Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieciaki dzieje się jeszcze coś pod Maximusem, bo coś dziś mnie nosi, a nie wiem czy jest sens jechać?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieciaki dzieje się jeszcze coś pod Maximusem, bo coś dziś mnie nosi, a nie wiem czy jest sens jechać?

Ozdrowiałeś już ? :D

Opublikowano

Ozdrowiałeś już ? :D

Taaa już żyje, wreszcie k...!!!
Opublikowano

P.S. Oczywiscie nie mam zamiaru czytac wczesniejszych postow w tym watku, bo trudno przerobic ponad 1000 stron. :decayed: Mam nadzieje, ze nie ma tam nic istotnego.

Oj, stary, mocno sie mylisz. To skarbnica wiedzy o warszawskich "dzikach". Polecam do czytania w dlugie zimowe wieczory :decayed: Lojalnie uprzedzam, żebyś potem nie żałował. :polew:

O tak, szczególnie polecam strony od 960 do 1000 :) Dużo się wtedy działo.. przez te... hmmmm... 3 dni? :polew:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2008, 20:13 _________________________________________________

najbardzie podobało mi sie "zapuszczenie kotwicy" :polew:

Classic z technik negocjacyjnych.

Opublikowano

Jak skrzynia??
Opublikowano

Wyje, dlatego chce ją skatować :P

Opublikowano

Pytańsko .

Bedzie ktoś na spocie kto ma końcówke haka -Westfalia ? Bo nie wiem jaki kupić i czy bedzie pasował od sedana do Avanta a tak bym przymierzył :rolleyes:

Opublikowano

A zrobiłeś już tą "nową"?? Spiek zapodany, a jak skrzynia?
Opublikowano

Tomaszust, ale na spociki w Wawie (za pierwszym razem) to nie wiem czy starczy Ci miejsca w bagażniku. Więc może jakaś przyczepka z chłodziarką by sie przydała :polew: :polew: :polew:

już nie pamiętam czy kolega ma hak ;) ale napewno ma prawko na duuuże autka także może chłodnia + "biała renóweczka" (ot taki mały zestawik) :>

Opublikowano

Pytańsko .

Bedzie ktoś na spocie kto ma końcówke haka -Westfalia ? Bo nie wiem jaki kupić i czy bedzie pasował od sedana do Avanta a tak bym przymierzył :rolleyes:

Ja mam jakas koncowke haka ale nie wiem jakiej f-my. Dostalem w gratisie z toi-toi'em :D

Opublikowano

Tomaszust, ale na spociki w Wawie (za pierwszym razem) to nie wiem czy starczy Ci miejsca w bagażniku. Więc może jakaś przyczepka z chłodziarką by sie przydała :polew: :polew: :polew:

już nie pamiętam czy kolega ma hak ;) ale napewno ma prawko na duuuże autka także może chłodnia + "biała renóweczka" (ot taki mały zestawik) :>

Jak jeszcze chłodnie do FW ktoś przywiezie to tam zamarzniemy, lepiej kominek i lodówkę:)

Opublikowano

Ja mam jakas koncowke haka ale nie wiem jakiej f-my. Dostalem w gratisie z toi-toi'em :D

To pewnie ta co się montuje na dachu i się przewozi te kible :polew:

Opublikowano

To pewnie ta co się montuje na dachu i się przewozi te kible :polew:

podpina się i helikopterkiem przewozi się toi toia tam gdzie trzeba :P

Opublikowano

Wogole zbieram sie zeby wymienic moje fotele "kubelki" na cos takiego. Wygodne w podorozy.

frontseats.jpg na 23150.jpg

W pewnym sensie to kubełek i to kubełek. Tylko ten drugi trochę słabiej będzie trzymał na zakrętach :polew:

Opublikowano

A zrobiłeś już tą "nową"?? Spiek zapodany, a jak skrzynia?

Zrobiłem i to ta "nowa" wyje :D, spiek zapodany :th:
Opublikowano
:D:polew: :polew:
Opublikowano

Topre :thumbup: