lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 stary każde dwuznaczne slowo jest wyłapane i przerobione wedluh naszych gawędziarskich potrzeb Nie przesadzaj, po prostu skoro ktoś nie chce powiedzieć wprost to my robimy to za niego, a jak zauważyłeś tutaj też trafiliśmy, bo nawet nie zaprzeczyli - proste nieprawdaż ??? Krzyniek, jak myslałam ze podziękowaniami sie kończy, a tu się zaczęło do podziękowań .... Znam sytuacje gdzie kończyło się na: "dziękuję ... ale jak Ty masz właściwie na imię ... ?"
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Krzyniek, jak myslałam ze podziękowaniami sie kończy, a tu się zaczęło do podziękowań .... ale to dzis zaczęło się od podziękowań-które były za wczoraj
Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 stary każde dwuznaczne slowo jest wyłapane i przerobione wedluh naszych gawędziarskich potrzeb Nie przesadzaj, po prostu skoro ktoś nie chce powiedzieć wprost to my robimy to za niego, a jak zauważyłeś tutaj też trafiliśmy, bo nawet nie zaprzeczyli - proste nieprawdaż ??? Krzyniek, jak myslałam ze podziękowaniami sie kończy, a tu się zaczęło do podziękowań .... Znam sytuacje gdzie kończyło się na: "dziękuję ... ale jak Ty masz właściwie na imię ... ?" Nie będe zaprzeczac tak świetnie sie bawicie. Ważne jest to co wiem ja i Krzysiek i tyle w związku z waszym gawedzierstwem
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 stary każde dwuznaczne slowo jest wyłapane i przerobione wedluh naszych gawędziarskich potrzeb czyli "erotoman - gawędziasz" takich Ci u nas dostatek właśnie Kasia dobrze że nie wiedza tego co my wiemy :drool: oni mogą się tylko domyślac a przy tym się dobrze bawią
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 stary każde dwuznaczne slowo jest wyłapane i przerobione wedluh naszych gawędziarskich potrzeb czyli "erotoman - gawędziasz" takich Ci u nas dostatek i nie chca nic powiedzieć, spryciaże i cichacze...
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie będe zaprzeczac tak świetnie sie bawicie. Ważne jest to co wiem ja i Krzysiek i tyle w związku ... Hmmmm, skoro mówisz o związku no to wszystko jasne. My uszanujemy to co wiecie i ten forumowy związek
Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie będe zaprzeczac tak świetnie sie bawicie. Ważne jest to co wiem ja i Krzysiek i tyle w związku ... Hmmmm, skoro mówisz o związku no to wszystko jasne. My uszanujemy to co wiecie i ten forumowy związek To ci sie naprawde udało
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pewnie, że mu się udało - uczył się ode mnie :naughty:
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 lukaszr forumowy związek zakochana para Jacek i Barabara czekaj czekaj coś mi się pomyliło... to nie te imiona ...
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 lukaszr forumowy związek zakochana para Jacek i Barabara czekaj czekaj coś mi się pomyliło... to nie te imiona ... nom, pierwsze literki naszych imion to K a nie jakieś baśki - placki....
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pewnie, że mu się udało - uczył się ode mnie :naughty: Jasne, chciałbyś Misiaczku, ale tu jest chyba na odrwrót
spanky Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 O właśnie zapomniałem SPANKY o wielki nasz kolego i przyjacielu, w imieniu całej ekipy warszawskiej chciałem podziękować Tobie za przybycie na ostatni spocik. Czulismy się zaszczyceni i wyróżnieni. Oczywiscie następna Twoja obecność na spocie (za pół roku) będzie równie ochoczo wypatrywana. :naughty: :naughty: bede wpadal czesciej .. w koncu nie zawsze mam okazje ogladac 13 bledów na vagu ... w tym jeden o odklejajcej sie listwie carbonowej w drzwiach .... :th:
Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pewnie, że mu się udało - uczył się ode mnie :naughty: Poziek, już mi wrócił wspaniały humor, nie musisz mnie dodtakowo rozbawiać :polew: Ty i Lukaszr to taki ciekawy duet, pięknie się widze uzupełniacie Trzeba chyba zrobić temat ,,pudelek a4" - tylko OFICJALNY!!! Kaska i Krzyniek Poziek i Lukaszr itd To jeszcze można dorzucic Angele i Sławka od nas. ktoś ma jeszcze jakies propozycje.
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kaśka ktoś ma jeszcze jakies propozycje. Alvaro i jego kury z kurnika
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 kolega Flyer i Gracjan .... hm no ale ten drugi nie jest z klubu
Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 kolega Flyer i Gracjan .... hm no ale ten drugi nie jest z klubu Krzyń ty znowu z tym Gracjanem. Cos sie tak przyczepił. Zazdrościsz Flyerowi czy co? :polew:
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Krzyń ty znowu z tym Gracjanem. Cos sie tak przyczepił. Zazdrościsz Flyerowi czy co? :polew: Krzyń ??? Jak Wy ładnie do siebie mówicie Co do Gracjana to zazdrości Flyerowi, bo to nie z nim się umówił na sesję zdjęciową
lukaszr Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Lukaszr ja juz nic nie wspomnę o Tobie i Poźku. Duecik w stylu ,, Piękny i Bestia", albo ,,pieprz i wanilia" ale jaki zgrany i odjechany :drool: niesamowite Cóż, zdarza się i taka konfiguracja: ja piękny, on bestia; ja wanilia, on pieprzy tzn. pieprz i jest ok :th: Poza tym mógłbym podać tutaj inną konfigurację: wybuchową i nieokiełznaną zresztą.
Kaśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Poza tym mógłbym podać tutaj inną konfigurację: wybuchową i nieokiełznaną zresztą. Nie krępuj sie wszyscy chętnie się dowiedzą.
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Poza tym mógłbym podać tutaj inną konfigurację: wybuchową i nieokiełznaną zresztą. Nie krępuj sie wszyscy chętnie się dowiedzą. Kasia jaka chętna nagle
Rekomendowane odpowiedzi